Cu dragoste,din Iasi ...23
Raspunsuri - Pagina 15
Danna_36 spune:
Aime, ma bucur ca ai primit calendarele si ca iti plac (cat despre mesager, e un dragut si eu ii multumesc), dar cu asa model, ca Vladut, nici nu aveau cum iesi altfel decat frumoase...
Andreea, da in tatarasi stau, ne putem intalni, dar zi pe mail sau Pm ce si cum si ne descurcam. Uite, cu Aime nu am reusit sa ma vad , desi colaboram de cateva luni, si chiar si asa, iese bine...
Gabriela, ai reusit sa intri sa vezi martisoarele mele? Eu le-am vazut pe ale tale, sunt tare dragute ...Aparat foto digital avem si noi dar e tare amarastean, ai vazut si la Kids'Expo. Oricum il aduc, dar sper sa vina si Carmen cu al ei.
Darria, cand trebuie sa nasti?
Nora__ spune:
Fetele,multumesc din suflet pentru urari,parca as fi venit la o petrecere surpriza...sunteti niste dragalase si va pup si va urez sa fiti fericite,bucuroase ,implinite si sa aveti muuuulte noroace in fiecare zi a anului,nu numai azi!Sa petreceti si voi si sa va distrati la maxim alaturi de iubitzeii vostri si de minunatziile de copii.
Patutz am luat in vara din Bularga,vis a vis de fabrica de mobila,de la un magazin.A costat 3 mil,e mare,cu grilaje pe ambele parti si cu sertar dedesubt pt hainute.Mai era unul la 2.300.000 lei fara sertar si mai uratzel.In asta sigur incape pana la 2 ani si ceva,chiar 3.Si e frumusel,e furniruit si grilajul e inalt.Era si saltea la 1.5 mil,dar nu am luat.I-am pus o plapuma care ii tzine de cald iarna si nu-l incinge vara,ca e cu lana.
Nora
Comorile Norei
Darria spune:
Nora, multumesc pt. informatie
Nu e mult 3 mil.(fara salteluta) avand in vedere ca unul din panza e in jur de 2,5-3 mil si e mai bun cel din lemn.
Nu imi fac probleme ca nu gasesc patut din lemn dar il vreau cu protectie pe laterale(ca sa nu se loveasca), ca o canapea, asta nu am vazut.
Pana la urma, daca nu gasesc, o sa-l facem pe comanda(daca nu imi vin alte idei) ca o sa fie asa cum il vreau, doar un strumf are mama si o sa fie folosit si de bebe 2.
Interesanta ideea cu plapumioara in loc de saltea. Intreb si eu ca un incepator daca sta pe plapumioara, sta cu spatele drept? plapumioara e mai moale decat salteaua, de aceea intreb.
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by aime
O zi frumoasa tuturor si CASA DE PIATRA Norei!
Si o rugaminte Cristinei (palmyrah): stiu ca esti fan briose, ai o reteta pe care o faci si ...poti sa mi-o impartasesti
Abia in dimineata asta am vazut mesajul si iti promit ca miine aduc retele de acasa si le scriu(sper ca nu e tirziu).Eu folosesc apoximativ aceeasi baza la care adaug ce-mi trece prin cap.Am descoperit cam de 1 an,faina care creste singura si briosele ies foarte pufoase !
palmyrah2002 spune:
Oana , bine ai venit !
Darria,sarcina usoara si un bebelus sanatos si nazdravan!
Danna,foarte frumoase felicitarile tale !
Gabi,imi plac mult martisoarele si fotomodelele !!
Cristina, Rares 8 luni si Mihnea 4 ani si 5 luni
GabrielaG spune:
Buna dimineata fetelor.
Ati baut cafeaua? Sau mai bine...la a cata ceasca sunteti?
Multumin de aprecierile pt martisoare, sunteti dragute...va astept sa cumparatisi mai primesc ceva frumos...
Danna, am reusit sa intru ieri, sunt foarte frumoase, felicitari, adevarul e ca ai ochi de artist. Aime, e un scumpel Vladut, sa-ti traiasca. Daca nu ma insel, cand erai graviduta chiar in ultimele zile, atunci s-a nascut si finutul meu de 5,300 kg la Cuza Voda, in vara lui 2004. Ce mai trece timpul.
Cristina, mai vreau si eu retete de muffins, ca uite stau cu tava in debara..stiu ca erau tare economice. Si zi-mi si mie despre ce fel e faina minune e vorba.
Darria eu am luat un pat supraetajat de la o firma care au in Harlau depozit. Foarte bine lucrat si finisat, uite poze aici http://www.axmfurniture.ro/index(ro).htm...daca imi aduci aminte am si nr de tel pe undeva, intr-o agenda veche. Mi l-au adus pana acasa si am platit la vremea aceea cu 1,5 mil mai putin decat in magazinul Expomobila din Pacurari. Sau le poti trimite un e-mail si iti dau ei datele de contact de la Harlau.
Carmen, multumim de oferta, aparat foto digital nu am, dar e o investitie pe care o sa o fac cat de curand, ca se impune.Asteptam sa va faceti sanatosi.
Hai ca iar vorbesc mult si am o gramada de treaba,
Gabriela si baietii
Danna_36 spune:
Darria, cea mai buna solutie este salteluta din iarba de mare, e cea mai sanatoasa. Dar e mai greu de gasit...
Nora__ spune:
Daria...nu se loveste.Cand e mic-mic nu se poate intoarce,sta unde il pui...iar apoi sa nu crezi ca face lupte in pat.Si chiar daca se roteste si loveste in zabrele,nu se accidenteaza...au ei grija sa se protejeze,cat sunt ei de mici.La o adica,ii pui pune 2 paturele pe laterala.Avantajul e ca cel din lemn e solid si inalt si nu cade din pat.Pe mine asta m-a ingrijorat.Cat despre stat drept,poti in prima faza sa pui 1-2 paturi.Al meu e marisor,chiar i-am pus o pernutza mica.Nu trebuie sa stea ca pe lemn,ca doar nu are lombago,iar salteluta e si ea molicica.Dar daca il pastrezi si pt bebe 2,atunci poti sa iei si saltea,se amortizeaza cheltuielile in timp.
Sunt o nauca...ieri dupa amiaza am scris mesajul anterior si cand sa dau 'trimitere',a sunat la usa...deci musafiri...apoi am plecat in oras si cand vin...ce vad?Mesajul meu netrimis
Dana...unde se pot vedea calendarele si martisoarele tale?
aime...te-ai apucat de dieta?Ca eu de 3 zile imi fac de cap
Gabriela...n-avem aparat digital,dar daca e in we si e sotul liber,poate facem rost de o camera video si avem si film cu strumfii.
Cum ati petrecut aseara?
Nora
Comorile Norei
ralnied1 spune:
'Neata!
Si eu la cafea!
Dar vad ca sunteti tare ocupate pe aici!
Dana, cu o parere de rau imensa, iti spun ca nu cred sa mai fac calendare... Este unul din lucrurile de la nunta la care trebuie sa renunt din motive financiare... Si sunt tare suparata din cauza asta... Nici nu mai zic... E posibil sa nu ne ajunga nici pentru cele obligatorii... Te rog sa nu te superi pe mine... Daca pica vreo sponsorizare pe ultima suta de metri, tot la tine apelez... Daca nu, cu alta ocazie... DIn pacate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!