Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Codruta ce capacitate are canita cu cioc..am vrut si eu sa cumpar dar nu am gasit decat de 150 si 200 ml si mi se par mici..as fi vrut de 250 ml.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite ce mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

salutare, fetelor!

nu v-am mai scris de ceva vreme si nici nu am reusit sa tin pasul cu voi ...

acum florin e in patut la el si vocalizeaza, drept pentru care, iata-ma. a mancat azi banana cu mar ras si sucul de mandarine cu morcov la 10 si deja i-am pus la fiert pieptul de pui pentru la pranz (supa de zarzavat am facut de ieri...).

duminica am avut bafta de o zi foarte calda avand in vedere temperaturile scazute de saptamana trecuta, asa ca bb a fost botezat in conditii optmime :)). a fost o slujba frumoasa si florin a fost f cuminte de la un cap la altul: a tipat doar cand la bagat cu capul in cazan si apoi a tacut. s-a agatat de busuioc si i-a zis preotul ca o sa fie norocos... si, ce sa mai, a placut la toata lumea de el - si cunoscuti si necunoscuti (a mai fost botezata si o fetita: sunt 'frati').

ce sa va mai zic? ca am facut 'greva' verbal ca ma sculam de doua ori pe noapte sa-i dau bibe si nu mai stiam ce-i aia 4 ore de somn legate? si cred ca m-a inteles saracul pentru ca de noaptea urmatoare a inceput sa manance mai mult (de la 130 ml la 200 ml noaptea). astfel, programul a devenit: ~ 21 = 160 ml, apoi ~ 01 = 200 ml si dimineata la ~ 07 = 100 ml. oricum mult mai bine decat pana acum :)

sa nu inchei inainte de a le ura LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei Andrew Justin, Matei Cristian, Andrei Daniel

liamia, mama lui florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salut,
Bun venit in club, Alina.
Fetelor, mare realizare am avut noaptea trecuta.A reusit piticul meu sa doarma de la 22 la 6 cu o pauza mica de ceai la 4, nu a mai avut chef de povesti ca de obicei, ci de somn.
Si am descoperit ca daca ziua cand adoarme pun o paturica pe el, doarme mai mult.Eu de obicei nu il inveleam ziua, ca am tot 24, 25grade in camera, dar mi-am adus aminte ca de cate ori adormeam ziua fara sa pun patura pe mine, ma trezeam din cauza frigului, asta in perioada sarcinii, ca acum nu se pune problema de somn in timpul zilei.
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor! SI la multi ani sarbatoritilor zilei!

Bine ai venit Anya!
nicole, ne-ati depasit la greutate. Multumesc pentru numele aparatului de facut suc.
Marlena, copiii se obraznicesc la 4-5 luni si ii tine toata viata.
Anto, multumesc!
Ramona, multumesc pentru detalii!

Vorbeati de hemangioame, si fata mea are unul pe frunte, mostenit de la mine. La mine nu se vede decit atunci cind fac efort sau e foarte frig, si nu m-a deranjat niciodata. Dr Calapod a zis sa nu-i fac nimic, sa o las pe Miruna cind va fi mare sa se decida daca vrea sa-l albeasca sau nu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, Raluca, intradevar e super lacul de la Tarnita si zona. Si noi tot casa de vacanta avem acolo.
Raluca, Nisa sta pe canapea langa Petra, dar nu o las prea aproape (deocamdata)
Marlena, canita cu cioc e de 150 ml. La cele de 250 ml scrie peste 12 luni. De ce, nu stiu?! dar mie imi ajnge atata, nici asta inca n-am folosit-o. Nu am inca la ce. Ca ce ii dau eu acum e mai gros si nu trece prin cele 3 gauri din cioc.
Ioana si Petra a mostenit de la mine venele de pe frunte vizibile. Are 2 care se vad, zici ca e vanataie sau murdara.

Si am vazut ceva super fain, tot la chicco. Baby Papa! E un aparat si de copt legumele sau carnita si te pasirat (blender). E cam scump, dar e bun ca e si portabil..

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va zic ca robotul chicco e la oferta. 3300000 lei.
Si am mai vazut si un teros in care intra si biberonul si 2 recipiente sa tina mancarea calda sau vara sa nu se strice cand mergem la drum. Si asta inmi trebuie, dar..............tot mi-l iau.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Mai fetelor,da' stiu ca aveti o tastarnita de nu mai reusesc sa va prind din urma..Lipseste omu' un pic si va gaseste su trei capitole mai incolo..
Sa o iau cu inceputu',Mario al meu are de o saptamana program de super scandal si de-aia am absentat.
Nu stiu ce are,frate,dar urla de zguduie peretii..daca-l iei in brate sau il pui pe burtica tace,dar in rest zici ca-l strange careva de gat.Am chemat si dr.acasa ca noi n-am vazut in viata noastra urlete la copil...Inainte statea saracul in patut,se juca,adormea,n-aveam nici o treaba..acuma nu mai e de potolit..Dr. zice ca n-ar avea nimik,dinti vad ca nu-i ies,ptr burtica are toate leacurile,nu mai stiu ce sa-i fac..Noaptea doarme,slava d-lui,cu pauzele de masa de 2 si 6 of course..
Ioana,inca mai sper sa nu se fi schimbat la 4 luni si sa ramana asa urlacios..

Moki & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Mirela Bvoi iesiti astazi afara?Am iesit un pic pe balcon si mi se pare frig.Nu am urmarit nici vremea la tv. ca sa-mi fac o idee.

cristell
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/my_photos

Mergi la inceput

Codruta,chiar ca e frumos la Tarnita..daca mai ai poze poate-mi trimiti si mie ca ma gandesc de pe-acum la un concediu linistit cu verdeata si aer curat..

poze

Mergi la inceput

Mai e careva care-i da bebeului numai san si doar seara cereale?
Ca noua ne-a indicat sa-i dam cereale seara cu lingurita,sa doarma noaptea ,insa nu vrea sa ia nici de frica..la biberon parca nu m-as risca..

poze

Mergi la inceput