tauroaice pline de viata (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Stinu spune:
Ruxandra si mie imi pare rau !Noi inca mai suntem aici ,eu in camera si sotul cu Vladut pe partie e un frig ingrozitor ,de aceea am preferat sa stau in camera cu fii-mea .Speram sa plecam sambata ,spun speram ca e frig rau de tot .Ei se misca intr-una dar eu cu Ana ,mai ales eu ,ce sa zic .
Iustina
gabibarta spune:
of Iusti, macar la hotel aveti caldura ca lumea?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Stinu
Ruxandra si mie imi pare rau !Noi inca mai suntem aici ,eu in camera si sotul cu Vladut pe partie e un frig ingrozitor ,de aceea am preferat sa stau in camera cu fii-mea .Speram sa plecam sambata ,spun speram ca e frig rau de tot .Ei se misca intr-una dar eu cu Ana ,mai ales eu ,ce sa zic .
Da stiu ca-i frig, Matei s-a plans ieri dupa ora de ski ca i-au inghetat mainile. Azi o sa mearga cu 2 perechi de manusi suprapuse.
Iustina, nu lasati frigul sa fie mai tare. Iesiti afara si profitati de aerul tare, o sa va faca tare bine, mai ales Anei.
Sorry, n-am retinut, cati ani au Vlad si Ana?
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
neata!
am luat ieri banii!!! trebuie sa ma duc sa-mi cumpar toale de botez!deh..familie numeroasa!
pupici si santate tuturor!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Stinu spune:
Speram sa se mai domoleasca frigul asta ca azi nici Vladut nu a mai rezistat si dupa 2 ore (ei sunt foarte matinali ,la 8,30 sunt pe partie )au venit inapoi la caldurica .Slava Domnului in camera e foarte cald .
Copiii mei au Vladut 6 ani si 8 luni si Ana face 8 luni pe 19 ,amandoi sunt nascuti in iunie la diferenta de 6 ani fara 2 zile ,Ana e pe 19 si Vladut pe 21 .
Le prieste amandurora aerul asta puternic .Mananca si dorm ca doi voinici !
cgaby unde te duci la botez ?Oare apa din cristelnita va fi calda ?
Iustina
cgaby spune:
buna. nu stiu cum se numeste biserica...e undeva prin baneasa..aprox. vis a vis de restaurant...hotel diplomat....sigur e apa calda! ca doar nu mai suntem pe vremea....
pupici.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Stinu
Speram sa se mai domoleasca frigul asta ca azi nici Vladut nu a mai rezistat si dupa 2 ore (ei sunt foarte matinali ,la 8,30 sunt pe partie )au venit inapoi la caldurica .
Brrrrrrrrr, da chiar ca-s super matinali. Mai ales pe gerul asta!
Matei de abia pe la 11 apare pe partie.
Tocmai ce-am vorbit acum cu mama si mi-a zis ca acum ii soare si-i mult mai bine ca ieri.
Sa-ti traiasca fetitza si flacaul! Frumoasa pereche.
Iti trimit pe PM numarul de mobil. Si daca sambata dimineata mai veniti la partie, poate-mi dai un semn.
Sambata o sa ne facem si noi aparitia mai devreme, ca sa prindem ceva ski inainte sa vina tot bulucul de w-e.
ruxandra_sb spune:
Gaby, da cine e botezat, ca zisesi ca-i din familia ta numeroasa.
Parca a nascut de curand cumnata ta, sau ??
cgaby spune:
buna
da, cumnata mea (sora lui radu)...pe 18 februarie!
si mai am un botez pe 4 martie, tot cumnata-mea (sotia fratelui meu)... asa ca anul asta o tin in petreceri. in toamna voi fi de 2 ori nasa....distractiv!
pupici si sanatate.
ruxandra_sb spune:
Buna dimineata soare.
P.S. Gaby, imi place activitatea voastra. Tot asa Nasico!