tauroaice pline de viata (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by cgaby
vacanta placuta.....as vrea si eu sa plece stefan vreo saptamana..ruxandra, data viitoare cand pleaca matei il luati si pe stefi???

Iubita, eu n-o sa fiu la munte. Doar Matei cu mama.
Da, il luam daca ne trimiti la Burj Al Arab.

Iustina, voi unde-o sa mergeti la ski?
Poate ne intalnim pe partie, macar in w-e (noi adica, ca Matei va fi toata saptamana prezent).

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Ruxandra noi mergem la Predeal dar stam la un hotel pe langa Predeal ,la Timis ,se numeste Gheizer .Daca imi dai un pm si il primesc in timp util poate ne vedem cu odoarele pe acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by gabibarta

Deci am ajuns acasa, coafeza a scapat vie si nevatamata

Lili mama, ti-o fi scazut indemanarea&talentul ???!

nu, insa eram doi contra ei, ea la mine in brate, am tinut-o tare sa nu se miste deloc, deci nu prea avea de ales
Vacanta placuta tuturor! noi mergem la gradi si saptamana viitoare, daca reusim sa iesim din raceala

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ruxandra - pentru binele meu si al copilului...va trimit unde vreti voi!
gabi - multa sanatate....pupici multi!
si eu sper sa mearga stef la gradi luni...deja se simte mai bine!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tauroaicelor, ce cautati pe pagina a 3-a? Nu v-ati trezit inca? Hai, las' ca v-am trezit eu acum!

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Stinu

Ruxandra noi mergem la Predeal dar stam la un hotel pe langa Predeal ,la Timis ,se numeste Gheizer .Daca imi dai un pm si il primesc in timp util poate ne vedem cu odoarele pe acolo .

Off, prea tarziu.

Si Matei e tot in Predeal. Noi mai ajungem prin w-e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
si uite asa a mai trecut o saptamana! azi sper sa ne dea banii....
stef l-am dus la gradi...sa vedem cum se comporta dupa statul acasa...
pupici si sanatate tuturor!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Offf, ce nu-mi place lunea...Abia astept sa se faca iar vineri! Mai ales ca vinerea asta il vedem pe bebe.
Azi trebuia sa merg sa-mi mai fac o analiza de sange si cand m-am dus acolo la 8 dimineata era o coada imensa. N-am putut sa stau ca intarziam la servici asa ca am plecat si o sa merg sambata. Ce sa fac, deocamdata nu ma pot invoi de la servici...

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Alexandra dar gravidutele nu au prioritate? eu asa stiam de pe vremea mea.
ei.... la noiu e vacanta acum sapt asta,pe urma vedem iar plansete de emotie,zice al meu copil.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

ba da, in principiu au prioritate. Insa mi-am adus aminte de o faza: am vrut sa intru la pediatra cu copiii. Inaintea mea era o mamica cu o fetita de 4-5 ani, s-a vazut pe ea ca frige de febra. Dupa mine apare o alta mamica cu un bb si un copil mai marisor. Si ai mei erau in forma, cei trei copii alergau, bb urla, fetita bolnava statea langa perete ghemuita, noi mamicile disperate sa scapam odata de acolo. In acest moment apare o graviduta si cu un zambet angelic si ton superior ne spune ca ea intra inaintea noastra ca e gravida. Noi mamicile am explodat... pai nu stiu cum sa va spun, graviduta n-a intrat
Dar cand eram gravida, nici mie nu mi-a picat bine ca stateam la rand la dr de familie, in programul rezervat gravidelor, si intrau inaintea mea toti bolnavii...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput