Constanta la apel!! (65)
Raspunsuri - Pagina 12
sinzi_ana spune:
Narcisa, de abia astept sa il vad si eu pe David ca vrea la gradi...de-o exista vreodata momentul acela...hihi...
Am fost in vizita la gradi unde a fost pana acum si imi tot repeta " eu nu mai vreau la gradi, sunt in vacanta!!!!"
Roxa, sper ca ajungi azi...ca io ca de obicei am uitat mobilul in deplasare!!!
Mada, spor la pictura, sa stii ca asta e si o pasiune de-a mea pe care nu am mai "exersat-o" de mult...desi ar fi trebuit sa o fac cu DAvid...
Se pare ca el nu ma mosteneste deloc...
Cati pereti am "decorat" cu tot felul de picturi,...dincolo unde stateam am pictat camera lui David cu personaje din basme!!! (ce m-or fi injurat cei care s-au mutat)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Fiquelle spune:
Fetelor, de pictat n-am pictat nica, da' m-am tuns azi!!!Sa vad de-acu ce fac, ca ma apuc dupa ce adoarme Sofi!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
roxanaz spune:
hello hello
Sanzi pliiiiz forgive me da a trebuit sa alerg acasa, nimci urgent da doar trebi.
Angelique spor la treaba, sa treci rapid la mamici!
Ege s-ar putea ca piticutza mica sa fie in faza majora de crestere de la 2 luni cand papa mult si des, ti se pare ca nu ii ajunge mancarica - se intampla la multi sugari. nervi de fieri si...somn usor! vrei sa incepi diversificarea?
Mada ce misto, ai inceput cu paru'? distractie placuta la pictat!
o seara frumoasa tuturor!
jone spune:
mada cum adik te-ai tuns?ai taiat frumsuete de par?
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
Fiquelle spune:
care frumusete de par??? multumesc, ai o parere tare buna despre 'mnealui... pai nu se mai putea cu paru' ca-mi cadea de numa....si nici nu se mai ondula, statea ca...
...las' ca-mi creste altul...mai bun...
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
sinzi_ana spune:
roxa, maine?? sa mai eliberez si eu p=aici!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
jone spune:
s-au ti-a scos sofi peri albi?
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
Cornelia spune:
Buna!
Sanzi, eu la pranz nu o pot tine pe Maria in pat. Seara e tare agitata, sta in pat, dar e Hopa Mitica. Azi iar a cazut pe la 10, dar tot dupa o noapte cu somn de 8 ore .
Mada, felicitari pt. hobby si pt. noua tunsoare! Spor la treaba!
Am speranta ca vom avea si noi un artist in familie (cu toate ca daca "talentul" e ereditar, nici o sansa . Uitati aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=8114&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos cateva "lucrari", pe care le-am putut imortaliza, ca artista e perfectionista, nu e multumita si le sterge imediat.
Am si alte poze recente cu copiii.
Pupici tuturor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
kim222 spune:
Revin la voi cu rugamintea ...daca auziti /stiti pe cineva care vinde scaun de masa pentru copii..in urmatoarele 2-3 luni....dati-mi si mie de veste !
Multumesc...si numai bine!
happymumy spune:
Buna seara fetelor! Uff, ce frig e afara!
Da ,Tatiana, nu-i nimic, uite mai scriu iar id-ul a3ghiulten.Ok?
Mada, felicitari pentru tunsoare! Chiar ca mi-ai trezit si mie niste amintiri cu pictura asta. Ultima oara i-am pictat peretii din camera bebitei. Si tot vreau sa ajung si eu la fondul plastic pentru niste acuarele de sticla.Vreau sa-mi vopsesc niste geamuri de la usi, ca un fel de vitralii.Dar nu prea se gasesc culorile pe care le-as dori eu.
Frumos hobby, nu?
Pupici tuturor si noapte buna!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)