Constanta la apel!! (65)
Raspunsuri - Pagina 11
narcisa spune:
Alexandra, sa cresti mare si sanatoasa si mult noroc in viata!
Jone, sa va traiasca printesa!
Fetelor, s-a mutat siberia la Constanta? Aici e mai cald 3-4 grade cu plus.
Sinzi, am vazut pozele, suuuper, cred ca David s-a bucurat mult de petrecere sint toti niste scumpi. Sint citeva poze mortale printre care si aia cu Patrick sta asa de serios!
Spor la impachetat!
Oana, pt. ca te intrebai daca exista si copii care merg cu placere la gradi,si Patrick e unul dintre ei, acum a fost bolnav o saptamana acasa, azi s-a dus la gradi, deja nu mai avea rabdare, cind isi aducea aminte peste zi, in rest intreaba si simbata si duminica de gradi!
Multa sanatate piticilor bolnaviori!
toate cele bune
narcisa
roxanaz spune:
Narcisa hihihihi culmea e ca toata seara a fost ranjit si a alergat, ala probabil a fost unicul moment cand a stat cuminte....si culmea, a fost imortalizat! voi cum mai stati cu racelile? sper ca v-ati mai revenit. tu mai muncesti seara?
da, aci e taaare frig, -12,5 grade de dimineatza la 8. naspa rau.
Fiquelle spune:
...'neata, fetelor!
Eu am pus ochelarii de soare, ca se pare ca afara e cu dinti domnu'...
Eu trebuie sa ies din casa, ca am treaba prin oras (profit de timpul liber, din vacanta...). Azi merg sa imi iau vopsele ca ma apuc de treaba (cred ca nu v-am spus, pasiunea mea este sa pictez, asta de cand eram insarcinata) si m-am hotarat sa trec de la acuarele la vopsea in ulei sau ceva mai serios , oricum. Abia astept sa ma apuc in vopsea, sa vad cum imi ies tablourile...
Deseara va povestesc ce mi-a iesit...
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
narcisa spune:
Mada, sa gasesti culorile dorite si spor la pictat, furmos hobby!
Roxana, incercam sa ne revenim, de azi Patrick e la gradi si eu de ieri am reinceput munca, dar ca ultima tura tuse nu-mi amintesc sa fi avut in viata mea, dupa 3 antibiotice care nu aveau efect si intrerupte am scapat cu al patrulea Roxithromicin!
Bucura-te pina incepe Patrick gradi!
Naspa cu frigul, a fost si aici pina saptamana trecuta!
narcisa
jone spune:
multumim inca o data de urari.
mada - de abea astept sa ne arati ce ai facut.
noi stam la caldurica.
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
AngeliquedeS spune:
Mai, fetelor, intru si eu dupa atata timp si va gasesc abia pe pagina doi, pai ce treaba este asta? In primul rand bine v-am gasit, multa sanatate va doresc, am fost si eu racita moarta, abia acum m-am pus pe picioare. Ca noutati, vreau sa va spun ca am renuntat la anticonceptionale de o saptamana asa ca puteti sa ma treceti si pe mine in clubul aspirantelor, cand o fi sa fie, sa fie. Nu o sa fac nimic special in acest sens, sper ca totul sa mearga de la sine si sa nu am probleme. am fost la control, mi-a spus ca sunt ok si mi-a spus ca pot sa incep sa iau zilnic acid folic. Bineinteles ca am inceput sa citesc pe net ce se spune despre el si am vazut ca este ok. Nu stiu cand o sa mai intru, sper sa putem sa vorbim mai des ca pana acum. Aveti grija de voi si de cei mici.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
ege spune:
irina o sa te tec pe lista mea id ul meu e fisun_regep.poate ma ajuti cu schema de diversificare.cand se incalzeste poate iesim impreuna in parc
ege e cam maraita noaptea.probabil din cauza dintisorului.sau nu-i ajunge laptele.nu stiu.dar cred ca m-am obisnuit cu programul asta,cred ca pana pic intr-o zi
vroiam sa va intreb ce parere aveti despre bioptron?
poze cu marea inghetata
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/album?.dir=3280&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ege
Ontica Camelia spune:
Salut!
Cu intarziere ii uram si noi Alexandrei:La multi ani, multa sanatate si o copilarie fericita!
Sinziana, spor la treaba.
Gabi, de sarbatori i-am cumparat Alexandrei doua pisicute intr-un cos de la en-gros din Km5, sunt ff simpatice si mai si miorlaie, fiindca au senzor.
Noi suntem ok, Alex este in "deplasare" la bunici si ii place ca nu mai vrea acasa.
O seara placuta tuturor!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena