Mamici de martie-aprilie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Bei,Catrinel,ce crezi tu a?Eu sunt treaza de la 7 sa urmaresc subiectul sa nu cumva sa nu deschid altul.Am terminat de mult,insa astept sa pun si patutul,ca sa pot pune si abtibildurile si is gata!Te!SI daca tot am facut camera lu bebe am zis ca e momentul oportun sa fac si curatenie generala,si mai am putin la bucatarie si gata!

FETELOR,AM DESCHIS UN NOU CAPITOL.NE VEDEM ACOLO. VA PUP.
VA ROG SA POSTATI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68158" target="_blank">AICI

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Noe, bine zici tu, dar mai greu cu practica. Daca si omul e genul care nu se simte sa iasa chiar daca ii spui... (mai sunt si unii care se cred fff apropiati si insista sa ramana in incapere - cu astia ce te faci??)

Andreea Georgiana, salteaua Previ o gasesti undeva la parter. Magazinul e plin de saltele la parter si din pacate eu nu stiu sa explic unde am gasit, trebuie cautat (undeva mai prin centru, e o zona unde sunt si galerii si perdele si accesorii pt acestea). La salteaua Previ dura comanda 1 saptamana si noua ni s-a parut mult(atunci nu stiam ca e cea mai buna) asa ca am continuat cautarile pana am gasit relaxa si comanda a durat 2 saptamani(standul cu relaxa stiu ca e undeva la iesirea din spate). Spor la cautat si sa gasiti ce va doriti!

Catrinel, cred ca o sa rezolv toate problemele cu un afis care sa cuprinda si obligatia de a se spala pe maini inainte de a lua copilul in brate, de a nu-i sufla/scuipa in fata (ca mai sunt unii in zona cu apucaturi din astea, la care o sa adaug "nu deranjati si liniste daca se alapteaza". Dupa asta tot o sa fie o problema: citesc, oare, persoanele direct avizate afisul?? Dar o rezolv eu si pe asta: scriu cu 72 sa vada tot poporu'.

Ile, pe mine ma sperie teribil imaginea asta. Adica la noi nu-i lumea asa de civilizata. PP ca acolo nu se holbeaza nimeni la acele mamici, pe cand aici daca faci asta sigur te alegi cu un pogon de comentatori mai mult sau mai putin si admiratori

Loriana, avem aceeasi problema, insa nu pot sa nominalizez
Nurorile stiu de ce!

Tcelen, abia astept sa ne povestesti.

Doublemom,uite asa o sa le recomand, cum ai zis tu: Animal Planet pentru detalii

Ema, salteaua Pevi arata exact ca o relaxa, e la fel de tare, dar nu are arcuri. Nu stiu cu ce ar dauna arcurile la copil, dar am auzit ca astea sunt cele mai bune de la o mamica foarte experimentata. Se gasesc la Bucur Obor la parter si pretul este cam ca la relaxa. Eu am apucat sa iau relaxa ortopedica cu 2 fete (de iarna si vara) si e destul de tare si placuta spre deosebire de cele cu iarba de mare sau cocos.
Mai multe amanunte privind materialul sau procesul de fabircatie nici eu nu cunosc, dar puteti intreba vanzatorul.

Alinaalex, eu lucrz la stat. Din proprie experienta iti spun ca iei mai multi bani cand esti in concediu medical platit 100%, dar nu stiu cum e cand esti in prenatal.

Tania, ai grija la cantitatea de vitamina C sintetica!! Poate sa dea scorbut de rebound la fat, asa ca mai bine mananca lamai si portocale pana nu mai poti!

Nshiro, buna ideea si cu tinutul copilului in alta camera si cu retragerea!

De ieri am inceput sa ma ung cu Garmastan si intr-adevar se absoarbe f bine in piele si-mi place ca nu miroase deloc.

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

dananita,multumim pt. indicatiile privind salteluta.Sper sa rezolv problema,sa-mi iau de o grija.

Tania,incearca sa-ti iei de la farmacie medicamente homeopate pt. raceala.Eu nu am luat niciodata paracetamol,ci doar Paragrippe,Corzalia si inca ceva(imi scapa).Sunt de la Boiron si le gasesti in orice farmacie.Sanatate!

Catrinel,inca mai paturim si nu doar atat.Vedeti voi sapt. viitoare cand imi voi desavarsi opera.

Doublemom,iau 1 pastila la 6 ore,dar am inceput tratamentul la o zi dupa tine.Si eu merg la control tot miercuri sau,daca nu mai am rabdare,marti.Poate ne vedem.Eu am facut G.Apostu(lic. de arta,cel reanfiintat dupa revolutie).

ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

Ile77 nu cred sa se ajunga chiar la strivire dar avand in vedere ca daca-mi schimb pozitia, se linisteste, e clar ca ceva nu-i convine. Asa ca mai bine dorm pe spate, pozitia asta fiind si destul de comoda pentru mine.

doublemom si Nshiro vaaaaiiii... dar cum sa expediez persoana respectiva la alte treburi, daca vine doar sa-l vada pe bb? Si daca a zis ca tot vine chiar daca eu nu am chef de vizite, nu-mi ramane decat sa nu-i deschid usa, nu?

dea0277 pentru Mia!

ema72 cel mai sigur este sa citesti legea sau OUG privind CM valabila de la 1 ian 2006. Stiu sigur ca este specificat ce te intereseaza pe tine.

alinaalex cine iti spune ca vei lua ceva in plus are dreptate. Suntem platite cu 85% din media veniturilor realizate in ultimele sase luni iar diferenta de banuti reiese din faptul ca aceste concedii de pre/postnatal, risc maternal ... sunt neimpozabile si nici nu se datoreaza pentru ele nici un fel de contributie la stat. Asa ca cele care au salarii mai mari decat minunata indemnizatie de crestere a copilului este bine sa profite de toate cele 126 de zile pt sarcina si lehuzie.

dananita cred ca am sa fac de pe acum o criza de nervi!!!

+ 37w

Mergi la inceput