Cum aflam varsta lui bb 2?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Felicitari!!!! Si eu am nascut pe 30 august si nu-mi imaginez cum e sa ai bb 2 in burtica asa de repede! Nu poate fi decat minunat! Si la noi diferenta este de 1 an si 9 luni, eu as fi vrut mai repede dar nu am ramas. Sa dea D-zeu o fetita sau e vreti voi sa fie!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Varsta se determina ecografic si e important sa faci cateva ecografii relativ apropiate in perioada 14-22 saptamani. Asta pentru ca eco din al treilea trimestru sunt diferite intre ele, fiecare copil se dezvolta diferit atunci, unii pot fi mai micuti de fel si altii mai mari decat media, si nu se mai poate estima foarte corect varsta reala ca in al doilea trimestru.
Eu am patit asa cu sarcina asta, cu toate ca am avut CM si stiam cand a fost ultimul, pentr ca alaptam ovulatia a fost de fapt cam decalata. Si bebe e mai mic cu o saptamana decat spunea calculul clasic. Dar, am facut mai multe eco si bebe creste perfect normal, pur si simplu ovulatia a fost mai tarziu cu o saptamana.
cat despre alaptat, eu zic sa alaptezi cat poti si sa iei vitamine bineinteles. Eu am intarcat-o pe Katja cam la 2 luni de sarcina dar ea avea deja 18 luni...era cazul sa o intarc!

Sarcina usoara si bebe perfect!

Ioana 25 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Poti alapta daca nu ai probleme cu sarcina (de genul ca nu iei destul in greutate, sau ca ai contractii dureroase provocate de alaptat) cat rezisti. Iti spun din proprie experienta ca pe la 4-5 luni e o perioada dificila, scade mult laptele iar sensibilitatea sanilor creste f. f. mult.

De asemenea trebuie sa mananci bine (cat ptr. 3) si sa supraveghezi primul bebelus daca ia bine in greutate. Oricum dupa 6 luni nu se mai bazeaza doar pe laptele tau, dar totusi...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput