Cum aflam varsta lui bb 2?

Cum aflam varsta lui bb 2? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Daca am ramas insarcinata la putin timp dupa prima nastere, cum se determina varsta fatului?

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

Pe baza ecografiei. Se masoara diametrul cranian si se aproximeaza. Asa am patit si eu . Atentie ... daca nu stii exact varsta fatului orice interventie de a naste provocat este foarte riscanta. Si numai o saptamana poate insemna foarte mult.

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

La cate luni ai ramas gravida dupa nastere? Eu am 5 luni si jumatate de la nastere si...un test pozitiv facut in urma cu cateva zile.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

prima data am ramas gravida la noua luni de la nastere. A doua oara am ramas gravida la trei luni dupa nastere. Ar fi trebuit sa am trei copii dar mijlociul nu a supravietuit. Am declansat nasterea.. si s-a dovedit ca avenit pe lume in a 34 sapt de viata intrauterina .. ceea ce este foarte grav caci avea sanse de supravietuire de numai 50 % . Ar fitrebuit sa mi se administreze mie si copilului surfactant... dar .. Atentie , deci!

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

quote:
Originally posted by lulu75

La cate luni ai ramas gravida dupa nastere? Eu am 5 luni si jumatate de la nastere si...un test pozitiv facut in urma cu cateva zile.

Andrei

Hai mai LULU si nu mi-ai spus si mie nimic. Nu vrei sa dai de baut......
tine-ne la curent

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

eu dupa ce am nascut-o pe adriana , la 5 luni dupa nastere ,,eram deja insarcinata in 2 luni.Dar cum am avut ceva problemici imediat dupa nastere , am luat o groaza de medicamente si antibiotice , si am fost obligata sa renunt la sarcina.Sansele ca acel bebe sa fie sanatos , erau de 10 la suta.Si acum sufar dupa el.Dar viata merge mai departe...

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu am ramas insarcinata la 5 luni dupa nastere.
Nu mi-a venit CM, asa ca varsta o determinam doar ecografic.

Am nascut in aprilie 2005, si acum am 21 saptamani

Mergi la inceput

Pai nici mie nu mi-a venit CM.

Daca si testul 2 iese pozitiv, pana la cate luni de sarcina il pot alapta pe bb pe care il am acum?

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Lulu, eu am nascut pe 23 iulie iar dupa o luna nu am mai alaptat pt. ca nu am mai avut. Pe 15 sept mi-a venit CM. si apoi, nimik. Am asteptat toata luna oct. iar pe 8 noiembrie am facut un test.POZITIV!
Pe 10 nov. m-am dus la doctor si ecografic mi-a spus ca ar fi 5-6 saptamani.
Din cauza cezarienei, am hotarat partea chirurgicala si m-a chiuretat in aceeasi zi.
Sanatate tie si puiului mic!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

tomecica, dau de baut! Fac petrecere mare! Pana anul trecut plangeam ca nu am bebei si acum...2

Andrei

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt urari. Doamne Ajuta ca la vara sa am 2 puiuti in brate.

Andrei

Mergi la inceput