Balantze [dez]echilibrate-18
Raspunsuri - Pagina 7
Cary spune:
LA MULTI ANI! dragelor,sa fiti fericite si iubite.
Eveline poti sa incerci cu micile bomboale,care au si ciocolata, de la firma M&M!!!sau altele,ce mai conteaza,efect sa aiba!
Succes!
raalucutza spune:
LA MULTI ANI PT TOATE BALANTELE !FERICIRI SI SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI!
RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
eveline spune:
Buna ziua....ce ziceti, vine primavara? Sau daca tinem datina si "servim" cele 40 de paharele macar o sa ni se para c-a venit??
Ana si Bianca-iubita
Cary spune:
Cateva datini despre mucenici puteti citi in Formula As din ultimul numar;acolo spune ca:
-Daca este frig si inghetz AZI atunci va fi frig pana de Sf.Gheorghe! asa ca slabe sperante de Sosirea Primaverii.
Hai noroc la cele 40 de pahare!
eveline spune:
Buna ziua dragelor, ce mai faceti.
Sunt convinsa ca intamplarile nefericite ce au avut loc si vremea rea v-au tinut departe de forum sau de acest subiect.
Am intrat sa va salut si sa va spun ca ma gandesc la voi....
Ana si Bianca-iubita
eveline spune:
Salut...ce mai faceti fetelor? N-aveti chef de postat?
Eu una sunt bine, sanatoasa si aproape ingropata sub nameti....noroc cu net-ul ce mai tin legatura cu lumea caci fizic e aproape imposibil...
Ana si Bianca-iubita
Delia21 spune:
Fetelor,sarbatoresc azi venerabila greutate de 3440g a lui fiu-miu;pupe-l mami ,mai arata si el a pui de om,caci nascut la 28oo,tare plapand mai arata.Si cand o ajunge la 5 kile,apai fac bairam.In rest ,eu bine,hranesc cupilu si-l schim de cele murdare de n-shpe ori pe zi,iar in pauze mai dorm si stau pe net-in limita posibilitatilor,se-ntelege.Va pup si revin.Avem pozici noi cu bebe si bunicile si cu burticul personal de care m-am eliberat de...sambata se face o luna.
eveline spune:
Delia21 sa-ti traiasca puiutul! Taaaare bine mai aratati, amandoi si bunicutele la fel (cochete foc)....sunteti o familie frumoasa!....sa ne chemi si pe noi la cheful de 5kg!
Ana si Bianca-iubita
Cary spune:
Delia cat de frumosi sunteti cu toti,oare cand eu o sa fiu "babet" o sa arat la fel de bine?ca cele din pozele tale???