Mamici de ianuarie-februarie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 6
marchplayer spune:
BUNA SEARA FETELE!
Waw!! Doua nasteri astazi!
FLICITARI ASTERY PENTRU GRASUNEL!
INGRID FELICITARI SI TIE PENTRU NASTEREA DIANEI! SA FITI SANASTOASE AMANDOUA SI BEBELUSII VOSTRI LA FEL SI VA ASTEPTAM CAT MAI CURAND PE FORUM!
Am incheiat si eu 39 de saptamani, de maine intru oficial in ultima saptamana de sarcina si tampitul meu de doctor este plecat la o conferinta pana vineri dupa amiaza, deci trebuie sa rezist eroic pan atunci! Macar n-am inca semne ca as naste...dar mai stii cum m-o apuca dintr-o data si nasc eu cu te miri cine?
M-am saturat de arsuri, chiar acum m-am produs la o
ca nu ma lasa ale naibii pana nu dau tot afara!
Claudia ma bucur sa aud ca la tine totul merge ca pe roate si ma mir ca deja ti-e dor de perioada sarcinii, poate ai avut o sarcina fara probleme si este normal sa fii asa!
Monici, pupici Dianei si mai trimite-i pe musafiri pe la casele lor! Ei nu stiu ca ai bebe si ca ai nevoie de liniste?
Denisa, tu ce ai mamico cu Emma? Vrei s-o ingrasi acum?
Irina tu pe unde ai umblat azi?
Bee, bafta la analize! Ai grija de tine si asculta-i pe parintii tai ca nu-ti vor raul! Menajeaza-te si tu un picut!
Acina de cand nu te-am mai vazut pe aici! Ce mai faci? Cum te mai simti? Cum mai merge sarcina ta?
Cata, pofta buna si distractie placuta la baita! Al doilea bebe? Hmmm...deja va ganditi la asta?
Teolinda pupicei lui Nicolas!
Mireluta pupicei lui Dani, sper ca-i place noua suzeta!?
daniela 38++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Irina, tu nu ma vezi pe mine eu pe tine...n-am nascut fata inca, nu auzi ca mi-a fugit doctorul!
Ioana ce am ramas noi constantencele fara doctori, al meu sper sa vina vineri cum mi-a promis si eu sa nu nasc pana atunci.
daniela 38++
pufumic spune:
Daniela, vezi ca ti-am trimis un PM. In caz ca vrei sa ne plingem de mila in particular despre napasta ce se abatu asupra noastra. Sau este pe cale sa se abata, sa nu cobim. Tu stai cuminte, sa nu te apuce pina vineri, eu ma rog sa il mai tina spatele pe al meu. Eventual as putea sa nu stau eu cuminte, poate nasc eu pina vineri.
Ioana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060216/dt/7/k/9dc6/preg.png
irinadum spune:
Dana
gata te_am vazut. Vrei sa vin eu cu Mario sa facem pe moasa si doctorul? Hai ca acum ma imbarc.
Fetele am vb cu Astery e super fericita , inca la reanimare dar se simte bine si asteapta ziua de maine sa poata sta cu bebe. Va pupa pe toate si asteptam vesti de la ea incepand de luni de cand cred ca o externeaza.
Irina
canda_h spune:
Seara buna,
Ingrid si Astery felicitari pentru bebei ... sa creasca mari si voinici si sa va aduca numai bucurii.
Noi suntem tot pe baricade ... se pare ca am ratat sansa de a avea bebe de ianuarie si scorosenia mea deja se bucura ca o sa fie in luna cu ea. Eu am cam facut tot ce am stiut ca sa il determin pe bebe sa iasa, dar se pare ca nu tine.
Daniela sa stai cumintzica pana vine medicul. Sper sa fie de acord si bebe cu asteptarea asta.
Mamicutze cu bebelasi dragalasi va pupacesc pe toate.
Angi 40+
wib spune:
Ciao fetelor! Am vorbit cu Ingrid si va multumeste pentru urari si va transmite salutari. Pe Diana ei a nascut-o la 37 saptamani si are 2530 g, 47 cm, cu un scor Apgar de 9. Ciao si va doresc numai bine.
Giova spune:
Trebuie sa facem si noi o lista cu: cel mai grasan, cel mai creol, cel mai cret, u parul cel mai mare, chel, etc. Dar sa mai nasca fetele si ne punem pe modificari.
Sunt fericita. Am primit o veste super: se pare ca primesc cele 8 milioane pt. bebe. Daca am fost in concediu de studiu primesc.
Asa ca am o intrebare, ma scuzati dar cand ati vorbit de subiectul asta nu m-a interesat si nu mai retin detaliile: de unde trebuie luati banii lunar? De dosar se ocupa mama in Alba, dar pe urma cica ma transfera aici la Tm. si habar n-am de unde-i iau.
Am facut baitza, am papat 140 ml lapte, din bibe, ca la masa trecuta a supt la san 2 min, din bibe 50 ml si a adormit. Acum doarme, mi-e groaza de noaptea asta, ce va face.
Se pare ca Ingrid n-a mai ajuns sa cumpere finet.Il va cumpara taticul.
Fetelor nu mai intru, ca, calc. e in sufra unde sta soacra si nu mai vreau sa o deranjez.
fetele!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
wib spune:
Ah, si am uitat sa va zic ca , desi a fost progrmata sa nasca prin cezariana pe data de 5 februarie, a nascut "normal". Asta pentru ca totul a decurs foarte repede. Si nu mai avea ce sa faca, deoarece Dienutza ei voia cu disperare sa iasa mai repede. Totul s-a sfarsit intr-o ora.
marchplayer spune:
Auzi tu la ea? Vrea sa fie moasa si-l aduce pe fisu pe post de doctor! Nu mai cobi ca nu nasc pana vineri dupa amiaza!!!!! Auzi? Dar la norocul meu parca vad ca ma apuca tocmai cand nu trebuie! Ce naiba fac? Nasc cu rezidentii?
Pufumic am primit msg! Mercic!
Giova ar fi super sa primesti banutii, sunt foarte folositori! Nu prea stiu sa-ti zic de unde ii ridici dar cred ca dosarul trebuie depus la primarie si de acolo iti vor fi livrati banii in cont, cred!
Eu am plecat la culcare!! Nopate buna tuturor!
daniela38++
utocatalina spune:
Giova hai ca tu te pricepi la astea...mamicile de noi-dec 2005 au facut o listuta cu cit au cintarit bb la nastere, cit au luat in greutate si in inaltime pe luni...ar fi super sa facem si noi asa...ce zici? Te bagi? Tati a intirziat la baia de 21 asa ca nu am mai putut sa o tin pe Bia si i-am dat sa pape ca urla..acum abia la 23 o mai spalam ca sa nu verse...eu speram sa ma culc la ora asta, dar tot programul mi-a fost dat peste cap..misto, nu?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta