Mamici de ianuarie-februarie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Moni- bine ca si-a revenit DIA si tu ai papat ce ai vrut! Cu kg cum stai, ca eu stagnez la 61ca baga mama in mine sa fac lapte!
Ai zis ca merge telefonul?pot sa te sun acuma?
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
si bebele meu tot cu diaree
.partea proasta e ca s-a umplut pana la gat,si mirooooooooase,de-ti muta nasul.asa miroase si la bebeii vostrii(alaptati la san)?si tot cu mucus...si nu prea vrea papa.nasol e ca si eu sunt deranjata si nu stiu de la ce![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Denisam spune:
Mirela
- bea ceai dementa si te vei drege, eu ma stricasem de la un pahar de suc de portocale diminetza, stiu ca nu e indicat sa bei suc de porto!
Luizza- numai bine!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Fetelor pupici!
Va salut si eu repede pe toate, azi a fost mami la mine si mi-a calcat camasi pt sotul si mi-a pus aspiratorul plus ca am mai stat si noi de vorba ca fetele si nu am apucat sa intru azi pe forum.
In primul rand.. FELICITARI noilor mamici. .. INGRID si ASTERY sa va traiasca comorile, sa fie sanatoase, voinice, cumintele si papacioase. Voua refacere usoara si mult laptic. Va asteptam acasa sa vb despre cum sa-i crestem pe micuti.
Fug sa citesc si ma intorc mai pe la noapte... dupa baita si culcarica.
Pupicei!
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
Ceau DENISA,da merge telefonul!
Acum a inceput DIANA sa maraie si asteptam din clipa in clipa sa se trezeasca sa-i facem baie si s-o cantarim,apoi pana mananca,pana reusesc s-o adorm
... Daca cumva o fi mai lejer programul iti dau PM sa suni in seara asta,daca nu,ramane pe maine pe la ora 2-3 sa zicem,eventual si mai devreme,ok? Acum sotul se uita aici la TV,mami se invarte prin zona...nu putem sa ne desfasuram!
Abia astept sa vad cum stam cu kg...ca am intrat la idei...nu se satura de vrea papa toata ziua ???? Nu mai am rabdare si acum nu se trezeste,tot imi da alarma falsa
Plange brusc si adoarme la loc!
Ma tine in suspans ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

utocatalina spune:
Mirela nici eu nu stiu ce sa mai fac cu kk moale...i-am dat simbata smecta si se constipase de-a dreptul...cum am oprit-o cum a trecut iar la kk exploziv...si am schimbat-o in pat la noi in camera si a trs un caca de a zburat jetul pe toate asternuturile...nu mai zic ca si pe mine si abia iesisem de la dus...la fel am schimbat-o in camera la ea, pe canapeaua in care dorm eu si cu ea uneori...si acelasi lucru...m-am lecuit...nu o mai schimb decit pe masa de infasat, ca daca e sa sara kk va fi pe parchet, cel mult covor...si, desigur...pe mine! Fi atenta, da-i calciul carbonic inainte de fiecare masa...se pune un virf de cutit intr-o lingurita de ceai (de menta daca ai) daca nu orice ceai...cica asta ar ajuta sa se stringa la stomac...dar la mine efectul vad ca este tot zero...in principiu ar trebui sa prinda...Bea si tu ceai, ca are dreptate Denisa...dar la mine nici faza asta nu a tinut...ma constipasem eu si ea tot diaree!Luizza esti tare la toate capitolele...nastere usoara...bebe gras..sex...si eu vreau inca un bb ca asa sarcina usoara si nastere am avut si eu...asa ca ma bate un gind
...
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
A...si pe mine m-a disperat acum vreo ora cu plinsul...am zis ca ii e foame..i-am dat sa pape..a papat 100 sin...apoi tot plins si nu mai stiam ce sa fac...si suzeta o arunca...in brate vroia nitel plimbata in pozitia de rigait,...se uita in jur si-si tinea bine capul drept..apoi iar plins..nici muzica Juniorului nu a linistit-o..acum vad ca s-a culcat nitel, dupa atita show...nu stiu pina cind..oricum la 21 si ceva are program de baie..ma duc sa pap ca mi-e foame de mor si daca se trezeste acum, adio papa pina vine Dan!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
acina spune:
Buna iubitele,
Am reusit si eu sa intru putin azi si ma bucur sa citesc despre voi ca sunteti bine, cu bebei sanatosi si papaciosi . Abia astept momentul in care o sa am si eu in brate buburuzul meu .
Felicitari fetelor care au nascut azi , sa le traiasca bebeii si sa fie sanatosi.
Va pup pe toate si pe puii vostrii.
Anca
Anca
38+
Pozele Noastre
Burtici
irinadum spune:
Ingrid sa iti traiasca printesa si tie refacere usoara si rapida si mult laptic.
Astery tie ce sa iti mai zic. M_ai lasat ca la dentist. Bine ca ai nascut azi ca dc mai stateai facea copilul 6 kile. Inca nu imi revin . Stau si ma gandesc ca al meu avea greutatea asta la o luna.Ma bucur ca ai reusit pana la urma sa faci cezariana si ca esti bine. Sa iti traiasca Razvan si sa aveti parte numai de bucurii impreuna. Te asteptam acasa sa ne povestesti cum s_a nascut cel mai grasalan copil de la ianuarie_ februarie ca e greu sa il intreaca cineva.
Fetelor eu nu am avut net azi si deci rasplata am umblat creanga.Ma duc sa fac ceva de papa si revin mai incolo.
Dana azi nu am vazut sa fii scris . Ai nascut?
Irina
pufumic spune:
Felicitari prospetelor mamici, Ingrid si Astery. Sa va traiasca puii si sa fie sanatosi! Refacere rapida si mult laptic!
Eu n-am mai intrat ca imi incarca f. greu si ma umpleam de nervi. Si asa sint cam stresata. Am fost ieri la control. Desi credeam ca nu mai am col la ce contractii am avut saptamina trecuta (sint sigura ca de la prostia de vaccin antitetanos mi s-a tras), surpriza: colul e bine-merci, inchis si posterior, deci nu nasc saptamina asta (cel putin teoretic). Ma mai duc la un control luni si probabil pe 9 sau pe 10 o sa-l livrez pe bebe, prin cezariana. Da' nu asta-i oful meu. Pe doctorul meu l-a lasat coloana si e posibil sa se interneze. Ce bafta chioara am. Sper sa mai reziste macar pina luni, sa apuc sa discut cu el face to face despre dr. pe mina caruia ma da in caz ca ramine cocosat de tot. Ca de zapacita ce sint nu l-am intrebat pt. ce coleg opteaza. A fost si o faza hilara ieri la cabinet. Eu ramasesem intepenita pe spate pe masa, el intepenit de spate, pe linga masa, incercind sa ma ajute sa ma scobor. Vai capul nostru!
Ioana 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060216/dt/7/k/9dc6/preg.png