Mamici de ianuarie-februarie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 3
utocatalina spune:
Fetelor am fost afara cu Bia...am pus poze in album la "bia la 4 sapt."...am stat numai 15 minute ca e prima data cind iesim cu ea, dar a fost super
....la intoarcere, pe scari, abaia a urcat tati cu ea in brate 7 etaje..si el are antrenament..asa ca pina nu fac astia liftul va veni in fiecare zi sa iesim la prinz afara...asta este! Anca chestia cu steriletul am citit-o tot intr-o revista pentru mamici...nu mai stiu care..."Mami", sau "Copilul meu" sau "Super bebe"...daca nu va mai doriti inca un copil cred ca poti sa mergi pe sterilet...eu nu, ca noi mai vrem un bb...dar nici eu nu mai vreau pastile ca am luat 6 ani si e naspa ca stiu ca pastilele cresc riscul de cancer la sin asa ca nu mai pun gura pe ele...o sa folosim metoda calendarului, desi la noi in studentie nu a fost eficace!Giova daca o las sa suga Bia suge si intre 100 si 150 (a fost cel mai mult), daca are chef...deci lapte este pentru moment, daca suge, dar daca ma mulg, mai mult de 125 nu scot...eu momentan nu am luat nimik pentru stimularea laptelui...stiu ca si treaba cu pompa e recunoscuta, adica daca o folosesc se produce si mai mult lapte ca stilumez lactatia, asa ca incerc ca macar 1 data/zi sa ma mulg si sa-i dau bibe!La tine Marco papa asa mult de este nevoie sa iei Galactogil? Lachione mercic de vesti...nastere usoara Astery ...va fi bine!Mirela si eu o fentez pe Bia cu Suzy....din fericire de cele mai multe ori o ia...dar sunt si dati in care efectiv o scuipa si sa vezi atunci plins!Monica si eu am facut 4 zile de aeroterapie inainte sa ies cu ea...pima zi 15 minute, a2-a zi 20, a 3-a si a4-a cite 30 si azi am iesit afara cu ea numai 15 minute! De maine daca e frumos, cite 20 si o sa crestem treptat...Apropo fetelor ai mei au imprumutat de la cineva un cos in care sa stea Bia cind o duc la ei, daca plec pe undeva...buna treaba![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Bee spune:
Unde sunteti fetelor dragutelor?
Astery vad ca la spital. Nastere usoara! Sper sa auzim vesti cat mai repede!
MOni, spor la treaba!
Mireluta cum mai sta Dani cu tranzitul?
Fetelor, sa va zic ceva ce-am constatat! FAta mea n-a mai avut colici de joia trecuta! CA agitate suntem in continuare,asta e de la temperamentul asta nabadaios (sa vezi Rali agitatie pe mine! VAd ca o sa ajung sa nu mai dorm deloc. Asta noapte 3 ore jumate, iar ziua nici gand sa dorm), macar la asta sa semene fata pe mine!
. SI de ce n-a mai avut colici? N-am mai baut bere!
. AM renuntat de joi si am vazut ca merge! Cred ca daca voi renunta complet si la dulciuri scapam si de agitatie!
IN legatura cu lapticul, e clar ca la mine lipsa de lapte= lipsa pofta de mancare! AM mancat ieri bine si in ciuda oboselii am la lapte.....garla! Problema e ca ma mulg inutil! Fata mea refuza cu indarjire biberonul! Roade tetina ca pe suzeta.
. DIn san trage mult mai bine. Asa ca sa nu ma bateti, dar azi am aruncat 60 ml din lapticul meu si sunt taaaare necajita (il incalzisem deja de 2 ori in incercarea de a indopa fata). Si estimativ eu am cam 200 ml/ supt in stangul, si vreo 100-120 in dreptul! Deci o cana mare de laptic.
. Nu degeaba ma alinta ai mei "fulga".
Fata mea e la plimbare cu bunicul (tatal meu), in ideea ca ar trebui sa dorm si eu ceva. Mai nou, dar si mai vechi iar leshin prin casa. Maine ma duc sa-mi fac analizele, sa vedem ce-oi avea. Mi-e asha o sila! Totzi ai mei sunt convinsi ca eu sunt "grav bolnava", iar eu sunt sanatoasa tun, doar ca asha ash merge si eu la un ski! (bravo Deea cu educatia de mica, s-o inveti cu muntele! Pe Ana o ducem la inceputul lui martie la ski. SA skieze mami si cu tati, iar fata sa respire aer de munte.).
ca eu fug sa dorm, daca mai apuc.
Bee si ANa Teodora
Giova spune:
Cata eu iau preventiv Galactogil. Cum nu mi-a venit laptele in a doua zi dupa ce am nascut, m-i l-a recomandat o asistenta. Am luat o zi, a venit lapticul cu furia laptelui cu tot si m-am oprit. Acum, cand am citit ca tot mai multe mamici pierd laptele, am inceput sa-l iau. Rau nu are ce sa-mi faca, e naturist, am dat si o caruta de bani pe el, asa ca....
Poate si din cauza ca eu ma mulg dupa fiecare alaptat sa golesc sanii.
Dar si maica-mea a avut lapte si la mine si la sora-mea.
Sper ca macar pana la 6-8 luni sa am laptic.
Cata dupa ce suge marco mai scot din sani cam 100 ml, cateodata si mai putin.
Cand m-am muls de la inceput, am scos 200-250 ml. Asta de mai multe ori. deci lapte este, Doamne multumesc!!!
Bee si Marco e afara cu bunica. Nu stiu unde au disparut, ca ma uit pe geam si nu-i mai vad.
Am vb. cu mexxa, e super fericita!!! Maine merge la dr.!!!Bafta Mexxa!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
mirela10 spune:
BEE,INCEARCA SA BEI MUuuuuuuuuuulte lichide pt productia de lapte.iar in legatura cu starile de lesin,tu nu iei nici o vitamina?eu iau si fier si vitamine asa mi-a prescris.imi pare rau ca treceti printr-o perioada de agitatie,sper sa treaca repede.dani face kaka des acum si sper sa nu o dam in subtzirica
CATA,in sfarsit ai scos-o pe bia cu nasucul la aer
.si noi am iesit o ora si cand ne-am intors dani era ud tot spatele de la pipi.ca i-am pus nr2,ca nr ii era fix,dar si noua ne-ar trebui ceva intermediar.cum am intrat in casa a inceput circul cu tipete si urlete.
MONICA,mai lasa hartoagele si mai vorbeste cu noi
i-am luat acum o suzeta de la chicco 3.70euro.cam scumpa ,nu?dar aveam doua mai ieftine,care erau mari si tari si ii venea sa vomite de la ele...
DENISA,CUM a dormit ema?
URSULICA,NU ai mai intrat de mult...e bebe bine?
MARAKI,ce face angelo ?
GIOVA,ce idei trasnite aveti...parinti originali
ANK,TEinteleg perfect cu
si hemoroizii...eu pt
mananc o portocala dimineata pe la 4/5 si are efect
mirelutza si
dani(21.12.2005)
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
J G spune:
Fetelor gata, sunt pe ultima suta de metri cu mutarea si o sa mai am net doar o ora. Nu stiu cat de repede voi avea in partea cealalta, oricum nu cred ca mai intru cateva zile (poate de la net cafe!).
Daca nasc intre timp o sa va anunte Alina.
Va pup si fiti cuminti in lipsa mea!
J 39 fix
Giova spune:
Mirela si eu am suzete de la Nuk si Avent si de abia le tine in gurita. eventual daca ii pun sab simplex pe ele. daca nu le scuipa urgent. Cea de la Chicco e buna? ca as vrea sa-i iau. Avem un sertar plin de suzete, facem colectie.
Janina sa nu te fortezi cu curatenia, menajeaza-te si ai grija de tine.
te
si te asteptam cu vesti cat mai repede. sau pe Alina.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Denisam spune:
Astery- tinem pumnii iubita, o sa fie bine cu cezariana, o sa vezi!

Un Razvanel sanatos si tie refacere rapida si laptic mult!

JG- numai bine si tie si speram sa ai net, nastere usoara daca simtzi ca se aproprie momentul, tu Daniela ce faci?
Mirela
si tie si lui Dani- Emma a dormit destul de bine duap ce a papat cu furtunasul lapte muls de mine, a papat la 11pm si la 4.30 am si f. putin acuma la 8.30am, dar o scol pina in 11 sa ii dau din nou, ma duc sa mai pompez ceva, eu mai mult de maxim 80 ml nu pot scoate inca de la mbii sani cred ca dinc auza ca azi avem doar 2 Saptamini
Diana tu?
Cuscra, AnaM, irina, Monica, Bee, Anda, Florinini, Bombo si restul va pupam si asteptam vesti si noi speram sa iesim afara azi ca ieri am fost doar cu masina, azi sunt 3C deci ar merge juma de ora!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Giova am inteles...pai cu asa de mult lapte sigur alaptezi luni bune...mama la mine si la sora mea a avut numai 2 luni...eu sunt fericita daca as putea sa alaptez pina la 4 luni, ca dupa aia incepe diversificarea asa ca macar sa ajung eu la 4 luni si sa am lapte
...Mirela, dar ce greutate are daniel de a-ti trecut la pampers nr. 2...Ca Bia are in jur de 4100 si inca nu ma indur sa trec la 2, desi se pare ca o cam string nr. 1, dar sapt. trecuta la 2 s-a umplut de kk pina la mijloc deci e mare, iar nr. 1 lasa dungi...Nici nu stiu ce sa fac ca mai am inca o punga de 44 de bucati de pampers 1 si speram sa o termin si pe asta inainte de a trece la 2, dar nu stiu daca mai tine mult figura!Janina sa ne auzim cu bine si nastere usoara...mai ai putin!Sper sa decurga toate bine cum a fost si la mine si sper ca T sa fie la inaltime inca o data!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
MirelaV spune:
Razvan - Nicolae (bebe de Astery)s-a nascut la ora 15:15 cu 4.750grame, Apgar 10, cezariana cu epidurala.
Cristina se simte bine, deocamdata e la reanimare.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Giova spune:
Bine ai venit Razvan!!! Sa cresti mare si cuminte!!!
Astery refacere rapida!!!
Numai acum am vazut mesajul postat de prietena lui Ingrid.
Felicitari mamico!!! Bine ai venit Diana!!!

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)