Mamici de ianuarie-februarie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, avem numarul Nicoletei pe contul comun. Am incercat sa o sun, dar mi-a raspuns o colega de la monitorizare si am zis ca o sun eu mai tarziu. Daca e la monitorizare inseamna ca e ok, sper.

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ralu si eu am sunat-o pe Nico acum si nu mi-a raspuns nimeni...daca e la monitorizare este ok!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ASTERY,BAFTA MULTA,SA DEA DOMNUL SA FIE TOTUL BINE SI FRUMOS
MEXXA,FELICITARI SI SA AI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS
sa da si noi raportul:bebe aa papat la 21.00,la 12.00,la4.00 si de atunci de abea l-am luat eu pe la9.30 sa pape,ca el nici gand.e drept ca azi noapte totusi adormea cu plansete,n-a vrut in patut(a dormit cu mine in pat)si-mi venea sa-i lipescsuzeta,ca era tragedie de cate ori ii cadea.cred ca a devenit cam dependent de easi tre sa stau de veghe si sa i-o var in gurita de cate ori cade...
va pup pe toate,ca am o gramada de treaba si ca si RALI,o stare generala agitata

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata fetelor!
urat program mi-am facut! ... nu am somn pana pe la 3-4 noaptea si dimineata trag de mine de la 10 la 11 sa ma rezesc. si am capul cat o banitza!! o sa stau la noapte cu okii in tavan dar o sa ma chinui sa dorm devreme...
mexxa, felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
cata, eu vreau sterilet pt ca nu mai vreau pastile. am convingerea ca sunt cele mai pacatoase in ceea ce priveste aportul hormonal in organism. ca sa nu mai spun ca mereu le iau la alta ora sau uit sa le iau. de ce sa stau cu frica in san? mai bine ceva sigur. eu nu am citit nimic despre sterilet, asa ca nu stiu si partea naspa... mai stii unde ai citit tu de riscuri?
oricum, la noi e aprope 100% clar: nu mai vrem al doile bb. asa ca nu vreau decat protectie, nu si ceva dupa
ralu, mai stii cum se numesc supozitoarele cu propolis?
iar de apa calda cu miere? o sa incerc. mierea nu e interzisa in alaptat, nu?
merci mumos de sfaturi!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Astery tinem pumnii!! Nasetre usoara!!!
Cata, Ralu, deci eu sunt o norocoasa ca scot 200 ml. din ambii sani. Oricum cate o lingurita de Galactogil in ceai sau lapte beau si eu pe zi.
Mexxa felicitari scumpo!!! Stiu cat ti-ai dorit acest bebe!!!Sarcina usoara si ai mare grija de tine!!

Am dormit ca naiba azi noapte. De la 2-6 colici, atat mi-a marait ca nu mai stiam ce sa facem cu el. ba era la mine, ba la Clau. A adormit la mine pe burtica de di. si pana la 11. Mi-am mai revenit si eu.
Din minut in minut trebuie sa apara soacra, n-am nici un chef de vizita ei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wib spune:

Fetelor, Ingrid S. mi-e cea mai buna prietena, de aceea mi-am permis sa va anunt ca A NASCUT AZI DIMINEATA ,ACUM APROX.4 ORE, O FETITA SANATOASA !! Sunt sanatoase amandoua si le asteptam acasa. Va pup si abia astept sa intru si eu in clubul gravidutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata tuturor!
LACRAMIOARA felicitari pentru bebe STEFAN!!!
ASTERY iti tin pumnii !!! Sper sa auzim in curand vesti bune!
MEXA felicitari,ma bucur mult ca ai reusit! Sa nu ne uiti, sa ne dai raportul periodic
TATIANA bine ai revenit! Abia astept sa vad si pozele!
Deocamdata i-am vazut pe frumosii TIBERIU(ANASEBE) si MARK (ANDA) si pe dulciceata de KARINA (ANK)!
Mai am de recuperat cu pozele,incerc...ce sa fac,abia apuc sa va citesc si pe deasupra mai am si conta pe cap,de azi iar incep.
Si Diana nu ma prea lasa,s-a invatat cam in brate,iar de adormit e tragic! Doar la tzatza vrea,iar daca nu-i acolo ...plange la greu,iar cu suzeta n-am facut nimic...n-o vrea! Si daca o mai ia (cand e somnoroasa rau...)cum o scapa din guritza,cum plange!
Ieri am scos-o pe balcon in carucior vreo 20 minute,ca era soare. Am zis s-o luam treptat si pentru atata timp doar,n-avea rost sa coboram,ca mai mult dura pana bagam carutzul in lift etc.
Azi ploua si e ceatza,asa ca ramanem cu aeroterapia...de la fereastra!
As avea atatea sa va mai zic la fiecare,dar trebuie sa fug sa intind hainutzele,ca maica-mea vine mai tarziu azi. Dupa aia mai am urgente de facut cu actele astea,sper sa apucpana se trezeste DIA. Si ce somn imi e...si cu vremea asta

Va pup pe toate si cand ma apuc de hartzoage,mai bag eu nasul pe aici,nu ma las

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

ank, am vazut ca te intereseaza cum se numesc supozitoarele cu propolis pentru hemoroizi, eu stiu de supozitoarele Miprosept cu ceara si propolis, dar vezi ca ustura putin la inceput.
sper sa-ti fie de folos si sa te faci bine.

cameliada 38+

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna mamici si burtici!
Am vorbit acum la telefon cu Astery (se pare ca trebuia sa se apropie nasterea ca sa-mi raspunda la telefon ) si... surpriza: intra in cezariana peste o ora! Era foarte agitata, putin speriata de operatie, nu a mai apucat sa-mi spuna ce a intervenit de nu mai naste natural ci cu cezariana, dar m-a rugat sa intru sa va spun.
Eu ma rog sa fie totul bine, sa iasa sanatosi si ea si Razvan din operatie! Vorbesc din nou cu ea in seara asta, cand s-o simti si ea in stare.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumim frumos.
Haide Astery, totul va fi bine. In curand il vei tine in brate pe Razvanel!!!bis]

Mi-a venit soacra. e cu bb in brate. nu mai stiu ce sa vb. cu ea. Dupa ce papa bebe plec pana la piata, asa mai trece timpul. Maine la dentist si joi pleaca.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput