Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 9

bb_alinus spune:
Anda, daca instalezi scaunul de masina in fata, in dreapta soferului, evident cu spatele la sensul de mers, trebuie sa dezactivezi air bagul!! Eu am la masina un buton special pt cazuri de astea ...de bebei
Felicia stai linistita ca nici noi nu avem program si ne trezim o data in plina noapte ca sa ne ia mami in brate si sa dormim cu ea!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Ina869 spune:
Lavi multam' pentru link! – cred ca eu si Cora sintem printre cele mai interesate – daca intelegi ce vreau sa spun- .
Pisi, sa-ti traiasca piticul, frumusel foc! Aoleu…pai astia mici cind incep sa se stearga singurei la fundulet? Daca o dau la gradi nu trebuie sa se stearga, le sterg educatoarele sau cum?
Taniutza, Buluci, refacere rapida!
Simina, dulci foc Deiu si Ralucutza!
Felicia, mi-a placut comparatia burticii tale .
Mai fetelor cu doi prichindei, voi faceti diferenta intre ei?Adica ma refer la felul cum ii iubiti? Daca este un subiect sensibil si nu vreti sa discutati, inteleg.
Imi spunea cineva ca este imposibil sa nu faci, ca intotdeauna primul copil este cel mai iubit,dorit…eu una, parca nu cred asa ceva.Cum sa nu-i iubesc pe amindoi la fel..da’ cica e’ firesc fiindca la primul te zbati, te agiti, si la al doilea o iei mai usurel( eu am pus asta pe seama experientei de la primul copilas) si cu iubirea si cu celelalte ca deja esti mult prea obosit sa ai timp si chef de multe.
Ce parere aveti?
Voi spuneti ca ai voie sa pui scoica in fata, in dreapta soferului???
Asa ceva nu exista pe aici, ca sa poata sta in fata un copil trebuie sa aiba in jur de 8-10 ani , cam asa ceva si mi se pare logic, locul din dreapta nu-i “locul mortului” ?
In alta ordine de idei, astazi am lasat balta totul si am plecat in oras cu piticuta. Mi-am dat seama ca de cind nu mai alaptez exclusiv kg. s-au acumulat intr-un mod necrutator, asa ca trebuie sa fac ceva sa scap de ele, ca mi-e jena de mine. Mi-am cumparat o rochie deosebita de botez si niste pantofi decoltati superbi, erau in reducere si am platit foarte putin si in plus mi-am ridicat moralul. Problema cea mai mare este ca pentru rochie trebuie sa mai slabesc si ca sa pot purta acei pantofi deosebiti trebuie sa mi se mai micsoreze piciorul …cu grasimea, hai sa zic, o mai scot eu la capat cumva,mai pierd din sunculite, dar cu marimea piciorului habar nu am…
In orice caz, acum am ceva care sa ma stimuleze , o sa ma uit la rochie si o sa vizualizez ce bine o sa-mi stea cu ea in momentul in care ma voi subtia.
Pupicei,
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Siminaf spune:
Ina, multumesc mult pentru complimente! Si ie mi se par dulci foc, dar stii vorba aia cu cioara... si cu puii... hmmmm.
In legatura cu subiectul deschis de tine, eu in primul rind de asta nu vroiam al doilea copil: ca sa nu fac diferente - chiar involuntare - intre ei!!! Pentru ca eu sint si cam extremista in sentimente: totul sau nimic!
Ei, si acum, daca tot s-a intimplat, si a fost asa de greu, si era sa dau si coltul, si in sarcina de vreo 2 ori, si la nastere, iti dai seama ca o iubesc pe asta mica ca pe okii din cap, ca pe sufletul meu si ca pe viata mea! Dar nici pe Deiu nu-l iubesc mai putin! Pentru ca el a fost si mult dorit si asteptat, si primul, si baiatul mamei! In fine, mi-e greu sa zic pe care-l iubesc mai mult. Chiar mi-e greu! Pe fiecare altfel, pe fiecare in felul lui, adaptat nevoilor lui/ei. Si marea mea dorinta in viata este ca ei sa nu simta diferenta in dragostea mea pentru ei!
Eu sint sora mai mare si stiu ce inseamna sa fii cel mai mare. Daca fratele meu facea o nazbitie, papara o mincam amindoi, ca deh, eu nu am avut grija de el, daca eu faceam o nazbitie, papara o mincam doar eu... Deci eu simt ca fratele meu mezin a fost mai iubit decit mine. E drept ca acum, la maturitate, discutind astfel de probleme cu el, nu i-a venit sa creada, zicindu-mi ca el tot timpul a simtit ca eu am fost mai iubita!!! Inseamna ca totusi parintii au reusit sa se "imparta" cumva destul de echitabil...
Cam asta cu doi copii. Greu, ca trebuie sa-ti schimbi starea sufleteasca si creierul de la o secunda la alta, in functie de care dintre ei are nevoie de tine si de ce anume are nevoie. Eeeee..... greu! Ori sint eu taaaare obosita!!!!!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Siminaf spune:
Am uitat sa spun: azi am fost la control + vaccin (aproape de 3 luni, e drept), deci datele cred ca pot fi trecute in tabelas la 3 luni, nu? Chiar daca mai sint 5 zile. Cristina, numai cind si daca ai tu timp, daca nu, n-au intrat zilele in sac. Multumesc anticipat!
Asadar, grasunica noastra a iesit azi cam asa: 61,6 cm (aproape 62, ce mai!) si 6662,134 g. Scuze de atitea zecimale, dar am facut conversia din inches si pounds, ounces. A fost bine la vaccin, a plins mititica, deh, la 3 intepaturi... Si eu am lacrimat linga ea, ca nu mi-am permis chiar sa ma "dau in spectacol"! M-am abtinut foarte greu, ma busea plinsul efectiv! Asa am patit si la Andrei!!! Asa e cind e puiul tau implicat...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Bubamara spune:
Buna dimineataaaaa!
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri si, in special, lui Lavi care-mi dadu si explicatia mura-n gura!
Am citit "lectura obligatorie". Si eu ma cam gandesc la al doilea copilas, dar nu asa repede. Am fost singura la parinti si intotdeauna mi-am dorit o surioara sau un fratior.
Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Bubamara spune:
La multi ani, Pischi si Joy, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, cumintei si mancaciosi!

Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Ina, multumesc mult pentru complimente
Simina

quote:
Eu sint sora mai mare si stiu ce inseamna sa fii cel mai mare. Daca fratele meu facea o nazbitie, papara o mincam amindoi, ca deh, eu nu am avut grija de el, daca eu faceam o nazbitie, papara o mincam doar eu...
la fel s-a intimplat si in cazul meu

Fetelor, la mine este trecut de ora 1, am profitat de faptul ca "sefa" doarme si mi-am mai facut si eu din treburi, ca in timpul zilei ma...

este adevarat, ca am trisat...am luat-o cu mine in office si am pus-o in leaganul care ii place ei mult de tot si o leagana ala de vreo trei ore bune....

In alta ordine de idei am primit un link de la o prietena si am aflat ca pastilele pe care le iau pentru stimularea lactatiei - si care mi-au fost recomandate de la spital - provoaca mai multe side effects ( Lavi please,help!!! cum se zice in ro? efecte secundare, parca? memoria imi joaca feste...)asa ca nu le mai iau si asta inseamna ca o sa-i dau formula exclusiv, ca lapte de unde, din piatra seaca?

Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

ilenutza spune:
MARIA ALEXIA,CAT DE IEFTIN A FOST SCAUNUL DE MASINA?pt. ca noi am vazut la
carrfour tot primii pasi 1,7 mil!
Mai cineva dacie?pt. ca dacia mea nu are curele pe spate si nu stiu cu o sa il prind!
Ref. concediu la mare, daca va intereseaza sub., cititi la mine postarile arhivate!
ALINUS, tu sa fii sanatoasa!Dar o pizza chiar nu se pune!Se depune![:))]Eu am 10 kg in plus
si port marimea 50 de la 42!Am fost si eu la mol si abia mi-am gasit o pereche de pantaloni!
Ref. la soclu de masina, vezi discutiile legate de robot!In Rom. sunt niste
preturi!!!!!URIASE!
nOI NE-AM UITAT PE NET CAND AM LUAT CARUcior si cel mai scump, unul de il luau starurile,
era 400 Eur iar la noi la chico au un model de costa 19 mil!Il cumpara cineva!
AOLEUUUUUU, LAVI, am citit!eu nu vreau bb 2 asa mic!Hai lamuriti-ma si pe mine cu eluxtonul asta!
Ilenutza si bb victor(22.12.2005)

Bubamara spune:
Ilenutza, uite o scurtatura la un mesaj postat la femina intim ref. la contraceptie (gasesti si exlutonul aici):
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31229

teo_banu spune:
'Neata fetelor!
In legatura cu ingrasatul, eu dupa ce am iesit din spital mai aveam 2kg si ajungeam la normal, de unde am plecat (am luat in sarcina per total 10 kg), vreau sa spun ca acum dupa ce nu i-am mai dat piept m-am ingrasat vertiginos si am mai luat inca 5-6 kg in plus (dar am si mancat ca "nesatula"). Acum dupa ce mi-a facut mama observatie si mi-a spus "Ce ai de gand sa faci cu burta aia? Nu te mai uiti in oglinda? Ia pune mana si ingrijeste-te putin! Daca ai un copil nu inseamna ca nu mai existi, asa vrei sa te vada Stefania(fiica'mea)? Barbatu'tau ce zice?" Si bineinteles ca m-am cam suparat la inceput (adevarul doare) si m-am remontat, m-am pus la cura si la fitness ca incep sa cuga toate pe mine(sunci, piei.)
La fitness chiar ma remontez, parca imi incarc bateriile, am un tonus....si ma simt alta, ma simt bine ca fac ceva pentru mine.
Nu aveti probleme dupa nastere cu dantura? Eu m-am trezit peste noapte cu cariutze, ca incep sa se duca din plombe...nasol...acum trebuie sa ma duc si la dentist....
Catutza, pur si smplu spune-i vecinei tale ca ti l-a ars sotul si nu prea are cine sa-l repare(fiind un model mai vechi si mai putin intalnit)...sau poti sa-i spui ca nu se poate imprumuta, anumite lucruri nu se imprumuta.
Teo si bb Stefania Iulia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/banu_teodora/album?.dir=7aad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos