Nou stil de viatza (82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetele,

Revin si eu dupa o perioada de absenta dintre voi si abateri nenumarate.
Din pacate nu ma intorc cu vesti bune,in loc sa slabesc pun la loc si ce reusisem sa dau jos inainte de sarbatori, , am tot felul de probleme cu ai mei si probleme de sanatate pe care le ignor..

Ma rog, sa zicem ca trec printr-o perioada destul de proasta, m-a lasat vointa complet...tin regim corect in timpul saptamanii iar in weekend balotez dulciuri la greu. Nici nu ma cantaresc, pentru ca o sa ma sperii si o sa intru in depresii.

Am sa mai intru sa va citesc si va mai povestesc ce si cum.

Va pup,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu turbez, chiar sa nu mai pot slabi ? Dimineata m-am cantarit si desi nu am mancat mai nimic zilele acestea doar bucatica de ciocolata de acum 2 zile si cantarul arata 57. Si unde mai punem si faptul ca vineri dimineata plec in Ardeal pentru 10 zile. Sa ma vedeti cum vin ca porcul de acolo

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ruxandra (Puskin), curaj in ceea ce faci !
In week-end sa-ti faci cite un ceai bun in loc sa maninci prea multe dulciuri.
Georgiana vacanta placuta !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Va salut din partea Moldovei.....
Mariana ma numesc si momentan tin acel regim3/3/3.dar sunt hotarita sa ma apuc dedieta daneza....
mi-am notat toata dieta dar sun citeva chestii care as vrea sa le lamuresc....chichitze....
Ex:cum se bea cafeaua....far zaharina sau pun acel cub in cafea.....????????
apoi carneas de vita cum se maninca...gratar...la punga...??
.....si altele....
poate imi raspunde si mie cineva.....
Tin acel regim3,3,3 de vreo luna si am slabit 3 kg ...de la 75 am ajuns la 72....

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

bine ai venit ioana,ai nimerit la fix,noi suntem in prima zi de daneza.Tu de cand vrei sa te apuci?
Cafeaua se bea cu un cub de zahar adevarat,nu zaharina.
Carnea o sa o pun deseara cu putina sare pe tigaia-gratar si trag de ea pana-mi rup dintii probabil..dar mi-ai dat idee buna cu punga...chiar,de cand n-am mai mancat la punga!!
eu am savurat pranzul acum-si cinstit va spun ca mi s-a parut delicios..spanac cred ca am mancat de vreo 5 ori maxim toata viata dar asta a fost senzational,in unele variante scrie 200 de grame,in altele 400..in altele doar spanac,pana ti-e rau probabil:eu am mancat vreo 450.
eftimie...care e varianta pe care ai tinut-o tu?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetele!

Raportez shi eu mentzinere (ar fi chiar o suta de grame in plus) dar inca sunt cu rushii.Da' nu-i bai..am scazut mult in centimetri, asha mi se intampla cand merg regulat la sala, presupun ca se formeaza ceva masa.

Carmen, te rog nu ma shterge din listutza..am sa dispar o perioada.

Pupici la toate fetele!

P.S. Vad ca toata lumea aici a inceput cu daneza,lucru ce ma intristeaza la greu. Am un singur mesaj pentru Allipiticot...sper totushi sa fi intzeles greshit. Tu alaptezi shi tzii daneza??? Uite,nu te cunosc dar imi eshti draga de cand ai venit..sfatul meu este sa lashi daneza shi alte cure shi sa mananci sanatos,multe fucte, legume etc!!! Nu e bine nici pentru tine shi nici pentru puiutzul tau. Ai timp sa slabeshti dupa shi orucm daca vei continua cu alaptatul vei slabi fara sa vrei. Parerea mea!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Eu deocamdata imi fac provizii si vreau sa ma apuc pe la sfirsitul lunii...pina atunci ma informez de una ,de alta....
cit e ...2 dl de suc de portocale...??????
iaurt degresat???/cita cantitate????

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Klaus, tu ai slabit aproape 3 kile intr-o saptamana? Cum?

Georgiana, sunt sigura ca te intrebi daca au meritat cele 2 kile (ca unul l-ai pus repede inapoi, chiar daca n-ai dat iama in mancare) efortul celor 18 (sau cate or fi fost) zile de regim.
Dupa cum spuneai si tu, urmeaza sa pleci in Ardeal si banuiesc ca te vei intoarce cu cele 2 kile puse la loc.

Morala?

E mai sanatos sa-ti schimbi stilul de viatza decat sa tii nu stiu ce dieta minune care te scapa de cateva kile in 2 saptamani iar efectul nu dureaza mai mult de o luna, doua....

E valabil si pentru celelalte fete...
Aveti grija de voi! Copiii vostri au nevoie de mamici sanatoase, in primul rand.

Crystina, banuiesc ca te-ai necajit putin si pe fete...
...
pupici

P.s. Scuze ca am facut pe moralista, dar a trebuit sa spun ce gandesc.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si pen`ca am avut un we naspa, am incurcat cantaririle. Azi dimineata aveam 75,6, dar lasati-ma cu76 sa ma ambitionez.

Roxa74 - felicitari si sincere invidii pe capu` tau ca te-ai distrat. Iar mie suturi in fund

Georginana - vacanta de 10 zile ? Ce fain suna

Sigrid - chiar are efect crema aia ????????????????

Sanatate multa la mamici, burtici si copii !
Si sa vina primavaraaa

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Da, da mamiluigiulia are efect vizibil de la o zi la alta
pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput