Nou stil de viatza (82)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Meniu:
D: cafea + 1cub zahar -1p
P: 2oua fierte-4p + spanac + 1rosie
C: 250g piept de pui la gratar-5p + salata din mai multe legume cu ulei de masline-3p si otet (zeama de lamaie)
Total puncte: 13p
Poate am sa pap si 2 felii paine uscata, ca sa mai completez cu 3p si eventual ulei de inca 1p (ies17???).

Pentru fetele care tin daneza, va anunt lunea viitoare care sunt rezultatele mele, desi am inlocuit produsele.Adica, s-a observat ca tin si eu un fel de daneza?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

buna dimineata!
pentru raport: 45,8 kg
sa nu ma certati prea tare ca nu am tinut nici un regim, am renuntat doar la berica de fiecare seara...
poate ma ajutati voi cu vreun sfat in privinta lui andrei care a vomitat ieri toata ziua, iar azi o luaram de la capat....
l-am dus la doctor care a pus diagnosticul : angina virala cu monif. dig. (nu stiu daca am reusit sa inteleg scrisul) si nu stiu ce inseamna si cum se manifesta in continuare.

multumesc frumos.

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eftimie,am inteles ca ai slabit 9 kile cu daneza,in octombrie!Orice sfat din partea ta e binevenit,asa ca nu te sfii!
ma duc acum sa-mi cumpar spanac
klaus,noi avem problema asta cam o data la doua saptamani,daca nu si mai des.La noi e combinata cu febra mare.Vomita puiul pentru ca are flegma in gat si normal,inceteaza cand ii trece.Medicul ti-a dat antibiotic?Aici foarte greu se da si stau tot timpul cu ligheanul la indemana..mai ales la efort varsa tot,sau cand tuseste.Abia astept sa treaca iarna asta,sa scapam de calvarul asta.Nu stiu cum se cheama in Žro,eu ii mai dau niste pastile efervescente ACC se numesc care ajuta la desprinderea mai usoara si rapida a mucilor din gat
Cum ai ajuns la 45?ca saptamana trecuta te plangeai de 48??Nu te supara pe mine dar eu nu pot sa pricep cum te simti tu vinovata de o bere pe zi cand esti asa slaba????

sigridutzaaaaa...raporteaza si tu iubita!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

mamica dulce antibiotic nu mi-a dat (are pe reteta nurofen + metoclopromid + no-spo.); ieri a fost un cosmar iar de dimineata o luaram de la capat; acum vad ca isi mai reveni un pic si se dadu jos din pat dar e marait rau de tot;
cam in cat timp trece???
sa stii ca eu nu am avut ideea cu ligheanul (la noi sunt prea rare cazurile de voma) si am murdarit toate prosoapele din casa ; ieri seara cand ii era rau venea la mine cu catelul intr-o mana iar in cealalta cu prosopul si asa stiam ca ii vine sa vomite; febra nu a facut deloc si cred ca de aia nu am sunat medicul imediat.
la tine vad ca e un pic mai grav... insanatosire grabnica!!!
iar cu kilele ce sa mai zic... berea berea berea....

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele
raport -1kg, bine ca s a miscat cantarul .
Fetele cu daneza .....bafta si multa vointza .
Pup toate fetele , tre sa fug la gradi

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Suntem bine, ai mei au venit , ne-am vazut putzin.
Azi am venit o fuga la servici dar de maine sunt libera pana luni.

Sper sa pot intra de acasa, daca nu...vb. luni.
Va pup
Spor la slabit!

Doina17+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare!!!
Va scriu pe fuga, va rog sa nu ma uitati, ca nici eu nu va uit pe voi ;). Am petrecut tot weekendul, am fost la Oradea si la Felix, m-am dezmatzat nu alta, dar nu am mancat mult, si am dansat enorm de mult, drept pentru care efectele s-au vazut…Raportez ca dimineata aveam 58 de kg !!! I’m happy ! Sper sa ma tina.
Mai viu !
Roxa

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Cateva detalii despre vitamine :

Complexul vegetal pentru păr, piele și unghii NUTRILITE conține:

Vitamina C factor important în sinteza colagenului, care contribuie la menținerea unui nivel corespunzător de hidratare a epidermei.
Biotina vitamină de tip B, care împiedică unghiile să devină casante, menține sănătatea părului și condiționează pielea.

Cisteina amino acid care acționează ca și antioxidant, contribuie la sinteza proteinelor și regenerarea celulară. Factor important în sinteza keratinei, proteină esențială din structura părului, unghiilor și a pielii.

Colagen constituent major al pielii și membranelor. Component structural care menține fermitatea, tonusul pielii, împiedicând apariția ridurilor.

Glicina aminoacid care acționează împreună cu colagenul și promovarea bunei hidratări a epidermei.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mamicadulce, am dat doar 7,5kg cu daneza si acum tin ceva asemanator danezei si am dat 2kg, saptamana trecuta.

Georgiana, multumim de informatii.

Roxana, "categoria usoara"- FELICITARI.

Nastad, .

Intrebare: am cumparat o crema anticelulitica de la Elmiplant.Oare e pierdere de timp, avand in vedere ca e foarte ieftina?Voi spuneati ceva de L'Oreal-SlimUp?Detalii, imi da cineva?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Eftimie io ma dau cu Loreal Slim este superrrrrrr , se cunoaste in 8 zile f mult , cica intr o luna celulita e doar amintire .Aici costa 10 euro tubul care ajunge cam pt o sapt, vezi daca e si in Ro ca merita.
Feteleeee danezeleeeee?cum a fost pranzul?la mine acceptabil , la sf cam gretos da a mers....
va pup

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput