sauna belt,la mamici care alapteaza?

sauna belt,la mamici care alapteaza? | Autor: ancutzathree

Link direct la acest mesaj

am o cunostintza care este insarcinata si a depus cateva kg bune si se gandeste sa foloseasca dupa ce naste SAUNA BELT,chiar a comandat deja acest produs si isi pune intrebarea daca nu cumva afecteaza productzia de lapte aceasta metoda de slabire,pt ca vrea sa alapteze?
eu zic ca afecteaza,din moment ce se dezhidrateaza corpul prin transpiratzie....voi ce zicetzi?atzi folosit asa ceva pe perioada alaptarii?

Anca &Alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

chiar nu stie nimeni!?

Anca &Alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Probabil te referi la sauna BELT, centura pt slabit. Eu am folosit si in timpul alaptarii, desi nu stiu daca are sau nu contraindicatii in acest sens... logic nu ar fi ce, daca te hidratezi bine inainte.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

quote:
Originally posted by coraly

Probabil te referi la sauna BELT

..da am corectat...
mersic de mesaj

Anca &Alex

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanan78 spune:

eu cred ca da, poate sa afecteze laptele, deoarece transpiri, trebuie sa mai astepti dupa parerea mea, pt. ca poti sa ii dai laptele incins...si asta il poate afecta pe bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Cum adica lapte incins???
Ca centura o pui pe talie si laptele e in sani. La ce te referi?

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Fiti serioase cu laptele incins!

Ce vara cand sunt 40 de grade nu alaptam??? Ni se incinge laptele??

Nu vad de ce ar influenta Sauna Belt procesul de alaptare, eu nu am folosit-o insa tot aici pe forum am auzit ca nu ar merita banii, adica nu slabesti precum e reclama.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput