Bebelusi de iulie-august 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 15

caterina71 spune:
Buna dimineata.
Am vorbit aseara la o farmacie sensiblu din cartier. Priorix-ul e cel combinat pentru 12-15 luni. Dar acum in februarie le va sosi in farmacie un vaccin nou doar antirujeolic, care se poate face de la 7 luni. Asa ca il astept si-l fac cum il gasesc. Referitor la vaccinul facut la medic de familie, ar fi OK sa vina acasa, dar ei primesc vaccinul in format multidoza si nu vine sa-mi faca mie 1 doza si sa arunce restul. Pentru ca o data desfacut, dupa 15 minute isi pierde din proprietati vaccinul, asa ca nu se mai poate folosi la alti copii. Iar perspectiva de a merge la cabinet unde sa alinieze dr. toti copii care-i are de vaccinat ca sa termine in 15 minute nu prea ma incanta... Multumesc inca o data pentru raspunsurile primite, chiar nu stiam de site-ul sensiblu.
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

bbdeiulie_august2005 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67865" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (58)

ellarot spune:
Mitub si noi avem din pacate hemangiom la manuta este ofrma plata, care nu s-a mai modificat de la aparitie, iar dr imi spune sa il lasam asa pana pe la 6-7 ani, cand e posibil sa dispara. La voi cum arata? Ati incercat ceva tratament? Eu am gasit ceva pe net...un tratament naturist, da' nu stiu daca sa incerc sau nu, azi o intreb pe dr daca se poate aplica la noi.
Joker super pozele cu "iedutul" tau.
Anis felicitari pt dintisorii lui Ingrid. La noi nu se vad urme decat de canini ochisorul umflat posibil de la jucarii, a mea avea mai tot timpul fruntea sau obrazul rosu, pana i-am descoperit jucaria cu pricina .
Simonaci79 Dr s-a pronuntat ca ar fi alergie la tel dupa descrierea facuta de mine. Azi insa merg sa o vada, ca i-au aparut iar niste pete pe picioruse, desi nu i-am mai introdus nimic nou de 2 saptamani.
La noi ultima masa e intre 18-20, functie de ultimul ei somnic inainte de cel de noapte care-i de pe la 21.30 -22.30
Fetele revin, s-a trezit don'soara si ma striga poze

ema.nu.ela spune:
mitub,
asa cum spunea si diana, singurele cereale de orez simple sunt cele de la Milupa. cele de la Nestle au vanilina si chiar se simte mirosul de vanilie.
apropo de lapte si cereale, cele mai bune preturi sunt pe site la bebelusultau. de ex laptele praf humana 2 de care cumpar eu e 49 fata de magazine si farmacii unde este 55. asa ca eu cumpar de la ei ca aduc acasa in aceeasi zi.
delia,
eu am carucior graco si l-am cumparat de pe site-ul lor. au livrare gratuita in 48 de ore si preturi cu 1-2 mil mai mici decat in mag. daca vrei sa le vezi in mag au intr-unul din unirea la et.3, mai au intr-unul pe bd. decebal, si mai sunt si in mag happy baby de pe Dacia (aproape de mosilor). si parca si in Cora pantelimon e un mag care are cateva modele.
despre biscuiti: in afara de cei Hero care am vazut ca sunt peste 12 luni, eu am vazut si unii de la Danone peste 6 luni. dar au gluten si un pic de sare si zahar. ma intreb daca am putea face in casa niste biscuiti din faina de orez, da nu stiu nici o reteta. mai caut pe net si daca e va spun si voua.
nu mai stiu cine intreba de dovlecel. eu il pun impreuna cu morcovi si pastarnac si supa si-i place mult.
mamica de maria, 6 luni