Bebelusi de iulie-august 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor...
Doamne ce vesti bune in dimineata asta...Luminita, felicitari pt bb2, ziceai ca vrei sa-l faci, dar nu credeam ca asa repede... sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi ...esti tare curoajoasa si te invidiez!!!
Mitub si Delia.. mersi pt lamuririle ref la vaccin..doar ca o prietena de-a mea i-a facut fetitei (de 9 luni) Priorix, la recomandarea pediatrei ei...i-a spus sa cumpere Priorix sau Primovax (sper sa nu ma insel)...eu stiam doar ca-i antirujeolic...
Multumesc tuturor pt sustinere ... din pacate Lia, nu am cum sa merg sa-mi vad bunica (e la 800 km) cu sotul nu pot merge, pe copil il alaptez, acolo nu-s conditii..chiar nu am cum;

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salut !

suntem dienuta si bebe luca (2 luni jumate); stam in crangasi, si cautam o mamica in zona, cu care sa ne facem plimbarica in parc cu carucioarele !!! daca e cineva interesat sa ne cunoasca, ne poate gasi pe mess (dianaconection) !

pupici pentru mamici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by delia grozav

Mamini eu ti-am mai spus de amelogeneza imperfecta a mea, sau asa ceva, asta nu se mosteneste? Cred ca am mai discutat despre asta dar nu imi mai aduc aminte. Eu am mari probleme cu dantura desi cred ca m-am straduit sa am grija cat mai bine de ia, desi sincer cu floss nu ma descurc prea bine cred ca o sa il rog pe stomatolog sa imi arate cum sa folosesc ca si-asa iar am cateva chestii de rezolvat la el.
In caz de rahitism se poate intampla sa apara dintii mai tarziu.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

da, asta se poate mosteni, dar poate nu vor avea "norocul" asta copiii tai. intr-adevar tu trebuie sa ai mare grija, la tine e altceva. ar fi bun flossul, dureaza putin pina te obisnuiesti,e greu la inceput, dar ai sa vezi ca iti va intra in singe. cind s-a nascut caprita asta, in prima noapte cind nu ma dadusem jos din pat, cu perfuzia in mina, eu dadeam cu ata printre dinti, fiindca nu pot sa dorm altfel- desi nu mincasem nimic, dar piticii de pe creier... acum sunt si vaiante la flossul clasic: miracle, humming bird, plackers, glide- dispozitive cu ata montata, usor de minuit, vezi daca gasesti ceva din astea.

M

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu75

Vineri am facut un test de BB si...pozitiv. Nu ma ambalez prea tare pt ca vreau sa mai incerc inca 2 apoi la nenea doctorul.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Lulu, felicitari daca e cu ochisori. cum esti? speriata, bucuroasa, de-amindoua?

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Diana-Mirela, finuta, si eu tot mancarica Hipp Anei. Se pare ca ii plac cel mai mult.

Am mai incercat si Nestle (de ex piureul de pere il iau de la Nestle).

Parerea mea este ca ar trebui sa vezi si ce ii place puiului tau.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lia2000
Mamini- ce kestie, habar n-aveam ca este molipsitoare caria. Oare de-aia m-am umplut de carii pe la 14 ani, ca pana atunci n-am avut nimic?

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

numai bacteria se ia, de obicei in momentul in care apare primul dinte.dar trebuie sa gaseasca conditii.de aceea cind incep cariile la virste mai mari se suspecteaza ori un aport ridicat de dulciuri ( f tipic pt fete, exact la adolescenta) ori o diminuare in igiena( mai tipic pt baietii care "se razvratesc" impotriva autoritatii- parintilor, tot pe la virsta aia).
de ex, in generatia mea multi au inceput sa aiba carii in jurul virstei respective, fiindca a venit revolutia si odata cu ea coca-cola, dulciuri de import, multe si bune...

M

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acusor

Mamini, saru'mana mult pentru raspunsuri. Chiar sunt de folos. Eu, de la 10 ani ma duc singura la dentist. Am o groaza de plombe in gura pe care va trebui sa le schimb incet incet ca sunt cu amalgam si arata urat. Tot de cand ma stiu, dintii mei sunt galbeni. Dr. mi-a spus ca din cauza lipsei de calciu. Nu-mi amintesc sa-i fii avut vreodata albi. Chiar e adevarat? Adevarul e ca toata viata am stat prost cu calciu. Tot timpul a fost sub limita. Nu mult, dar este sub limita.
Oricum, imi doresc ca Teo sa nu aiba dintii mei .

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Acusor, un sfat, daca nu te superi: nu schimba plombele de amalgam pt ca sunt urite. asa urite cum sunt, sunt f bune. compozitul e frumos, dar nu atinge performantele amalgamului in timp, mai ales la ce compozite se folosesc in Ro si cum.daca se strica, apare carie secundara, da, inlocuieste-o. dar altfel, nu. oricum vine o vreme cind va trebui sa le inlocuiesti. la fiecare schimbat de plomba se ia din ce in ce mai mult din dinte si se ajunge la nerv, trat de canal, etc. si oricum, compozitul se schimba mai des.
dintii galbeni se datoreaza unui smalt subtire, smaltul se formeaza si se mineralizeaza f timpuriu, viata intrauterina-primii ani de viata. uneori e de cauza genetica, nu de lipsa de calciu. asta nu inseamna ca sunt mai putin rezistenti la carie. inseamna doar ca o carie, gata "capatata" va evolua mai rapid. eu as recomanda igiena impecabila, adica periaj corect si curatare interdentara( ata, periuta interdentara, scobitoare)+ guma de mestecat cu xilitol si eventual tabl de fluor pt supt, max 6 pe zi( din cele de 0.25mg).si bineinteles, mersul la dentist, fiindca asa cum spuneam, la tine daca apar, evolueaza repede.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Cuscra, , unde esti? Am pus pozele Anei aici !!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna dimineata mamici cu pitici voinici!
Mai da' scrieti nu gluma iar am de recuperat .

Duminica am baut pt prima data apa cu paharul. Se uita la tati cum bea apa si a intins manuta la pahar asa ca i-am pus si ei intr-unul mic si a baut ca un om mare iar eu ma chinuiam de ceva vreme sa o fac sa bea ceai sau apa cu biberonul

Noi nu ma mai introdus nimic nou, ca din pacate iar au aparut pete rosii pe picioruse iar azi mergem la dr sa ne vada. Dupa cate am citit ar fi urticarie....da' cum eu nu-s medic...diagnosticul il aflam diseara.

Va citim si revenim

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Trimise - 27/01/2006 : 16:03:49 Monica-Elena
De obicei alergiile se mostenesc de la parinti voi sunteti alergici la ceva?

Monica-Elena, nu suntem alergici nici unul dintre noi, ma gandesc ca poate era totusi de la ficat

Trimise Lia2000- 28/01/2006 : 02:10:56
Ellarot- cu alergia parca era bine de stat pe tusa cu prod respectiv vreo sapt; cred ca i-ai dat cam des ficat, in special ca acolo zac toate toxinele.Cool Gabriela, cu batticul meserias si cosite gramada! Tu parca semeni cu tipa din Matrix, nu?

Probabil ca a fost des, da' dr nu mi-a spus sa nu-i dau 2 zile consecutiv ficatel, acum am aflat pe propria-mi pielesi stiu.Iar legat de asemanarea cu tipa din Matrix....doar in poza

poze

Mergi la inceput