La France (48)
Raspunsuri - Pagina 6
Aurelia spune:
Am vazut un reportaj acum doua zile in care luau interviu la un locuitor de la Charte prés de Paris in care se spunea ca "aceasta descoperire " afecteaza enorm pretul propietatilor in orasel si ca solutii de remediere ar fi foarte costisitoare ,se vorbea despre rezidurii metalice importante in solul deasupra caruia sint construite casele ,un locuitor spunea ca i-i va fi acum imposibil sa mai manince rosiile din gradina personala iar reporterul a sfirsit prin a spune ca in prezent se fac analise de sol pentru a cauta trase de arsenic ,care se preresupune a fi prezent ..........nu am vazut de la inceput emisiunea deaceia am spus ca nu stiu exact ,abia cind au pomenit numele orasului am ciulit si eu urechile caci m-am gindit la tine!
Mik spune:
Pentru toata suflarea : la propunerea lui Lulu acum foarte mult timp am creat un cont pe webshots sa ne punem fiecare pozele :
http://community.webshots.com/user/fetele_la_france
Relansez deci : daca vreti sa puneti poze sa stim care si cum arata.
(parola o pot trimite cui doreste pe PM)
Mik.
emoison spune:
Habar n-am, n-am auzit vorbindu-se (oricum "beneficiem" de nitrati cit incape, din cauza lanurilor de griu)..si eu oricum stau la vreo 13 km de Chartres (si deja mi-am semanat rosiile, in casa...).
Mai exista si alte localitati cu nume asemanatoare in région centre (ex La Chartre sur Loir...)
giulia71 spune:
Mai fetelor de cand a cautam??? Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sunt si eu cu familia (sotul si cupkilul de 6 ani) in Clermont Ferrand la o formare a sotului pentru 2 ani.
Suntem de la inceputul lui septembrie 2005 si sa zicem ca ne-am adaptat, desi e mult spus.
Copilul e in grupa pregatitoare la gradinita, acum avemm o gripa tampita care mi l-a slabit in ultimul hal.
Sotul cu serviciul-toata ziua, iar eu, innebunesc in casa toata ziua.
Doamne greu e fara serviciu!!!
Nu sunt deloc obisnuita, la inceput mi-a placut pt ca eram obosita si aveam nevoie de concediu, dar acum mi s-a luat!
As face orice numai sa ies din casa!
Tineti-mi pumnii ca maine ma duc sa vb cu o consiliera pe resurse umane sa vad dk ma poate ajuta sa-mi gasesc ceva. Eu, sunt economista (nu, contabilitate) si v-as ruga sa-mi dati ceva idei ce as putea sa fac aici ca sa-mi ocup timpul si sa castig si ceva?
Fac si un curs de limba de 2 ori pe saptamana dar nu e suficient.
Va pup pe toate si sper sa vorbim!
Aurelia spune:
Bine ai venit Giulia, tot prin "partea de jos "si tu ,cum mai vine cineva cum se opreste pe la jumatatea Frantei ,nu "urca" nimeni pe aici prin padurea vrajita a lui Asterix si Obelix si a regelui Arthur...
Vezi ca mai sint romani si pe onlinero si pe franta-romania poate gasesti pe cineva mai aproape de tine sa te intilnesti si sa mai iesi din casa ,daca nu ramii pe aici vei avea ce face si ce auzi.......... sedere palcuta!
lu.more spune:
Bine ai venit, Giulia, sper sa-ti placa la noi si sa te simti bine (la noi... aici, pe forum, si aici in Franta). Succes maine!
Mik, ce placere ca nu mai bantui de una singura prin albumul ala!
Dupa ce m-am harjonit o periaoda cu pisica Mariei ( ), vad ca ai umblat si tu la cutia cu amintiri...
Minunati "gandacii" tai!!!
La Curtea de Arges ce faceai? Argeseanca si tu?!?
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
giulia71 spune:
Multumesc fetelor!
Ce dragute ca mi-ati raspuns asa repede!
Da, aici a trebuit sa ne oprim, dar in luna mai urcam la Epinal -undeva mai aproape de Paris pentru inca un an si dupa...acasa.
Voi sunteti de mult timp aici? V-ati obisnuit, va place?
Va doresc o saptamana usoara si multe bucurii!
chatonel spune:
bine ai venit, giulia. Noi sintem pe-aci mai vechi, mai noi, dar, sper eu, stam toate cu placere in tara lui Voltaire.
In privinta job-ului nu prea stiu ce sa zic, cum sa te indrum, nu prea imi dau seama ce anume cauti? Contabilitate? Primul pas ar fi sa te inscrii la agentiile de Interim, sa mergi si pe la ANPE si, mai ales, sa consulti site-urile de job pe net, sa ai mai multe CV-uri, fiecare pregatit pe un anume gen de activitate etc. Tre sa personalizezi umpic si scrisorile de motivatie sau de intentie. Nu se mai face candidatura spontana, nu le mai citeste nimeni....
Bafta si sedere placuta.
http://www.pulafashion.com/index2.html
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Mik
Pentru toata suflarea : la propunerea lui Lulu acum foarte mult timp am creat un cont pe webshots sa ne punem fiecare pozele :
http://community.webshots.com/user/fetele_la_france
Relansez deci : daca vreti sa puneti poze sa stim care si cum arata.
(parola o pot trimite cui doreste pe PM)
Mik.
io vreau parola, pls!
http://www.pulafashion.com/index2.html
Mik spune:
quote:
Originally posted by lu.more
Bine ai venit, Giulia, sper sa-ti placa la noi si sa te simti bine (la noi... aici, pe forum, si aici in Franta). Succes maine!
Mik, ce placere ca nu mai bantui de una singura prin albumul ala!
Dupa ce m-am harjonit o periaoda cu pisica Mariei ( ), vad ca ai umblat si tu la cutia cu amintiri...
Minunati "gandacii" tai!!!
La Curtea de Arges ce faceai? Argeseanca si tu?!?
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Lulu tre' sa te dezamagesc : sunt ieseanca. La Curtea de Arges am vizitat mai ales biserica domneasca.
(si eu m-am uitat la pozele tale, e teribil cit de mult s-au schimbat fetele, niste dragute toate trei).
Giulia, eu stau nitel mai aproape de tine : la St Etienne, dar nu prea am timp sa ies in lume.
Fetelor, eu nu mai rezist cu iarna asta : ceata, ger, chiciura, frumos da' trist. Cine are soare sa ne spuna !
Mik.