Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

lavi ce bine ca ai dat link-ul acela de la baby care ac eu cautasem si nu ma gasit,si eu vreau sa iau asa ca maine ma duc in niro,si iti dau detalii cand ma intorc
anda77 o prietene a mea a avut probl cu bb si i-a dat la baita cu galbenus de ou amestecat cu sampon(bubchen) si asa a rezolvat problema,ai un pitic tare frumos si nu te stresa ca a luat putin nu toti cresc la fel dar vei vedea ca va fii un baiat mare si frumos

noi raportam ca suntem cumintele mancam la 3 ore 3 jumatate cate 130 ml milumil,ca mami nu are laptic mai deloc
nu am lap-lap decat dimineata la masa de 7 iar peste zi trage din san si cand vede ac nu curge se enerveaza si tipa
noaptea dormim de la 12 la 6-7 dimineata,colicii inca nu ma scapat de ei dar sunt numai dim pana pe la 10-11,pt ac suge si adoarme la san si nu pot sa-i mai scot aerul

acum a papat la 3.30-150 ml si doarme de atunci
va pupacim
ela si oana daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

fetelor,buna seara!
Andaaa,murii de ras la mesajul tau cu parul poetului,zici ca mai are asha de-o baitza,ha!??
Ei,las'c-o sa vezi ce frumushel e shi-asha,kelios...
Ela27,noi avem bebici nascuti pe-aceeashi data,2 dec,vad ca la ml.de lapte suntem identice-tot 130-140 ml Humana papam si noi,dar te invidiez cu somnicu'de noapte,noi tot din 3 in 3 ore,hai 4 ne trezim noaptea,iar uneori pe la 4.30 nu mai dormim pana pe la 10-e program de "frecat niste ridikii".
In skimb,invidiaza-ma si tu ptr.ceva:noi n-avem colicei!!
Tzine-o pe bebik mai mult pe verticala,sa ragaie,ca nu totdeauna ragaie la 1 minut dupa bibe!
Lavi,eu am patutz de la Babycare,sau tu ziceai de carutz,stai ca le amestecai ca la Ploiesti,scuze!Doamne,off,ce-o sa ne-astepte cand s-or face bebeii mai mari,apropos de diareea Silviei,manca-i-ar mama de bebei,ce suferinte mai au si ei,asa mici cum sunt...
Noi avem carutz de la MON BEBE,care are si scaun de mashina,si cosuletz,si se poate transforma landou-carutz,ceva de genul asta!
L-am luat de la o cunostiinta care nu prea l-a folosit,mi-a zis ca e vreo 14 mil.nou,mie mi l-a dat cu 5 mil.Asha de mult costa MON BEBE-ul asta,by the way!!!???

Corap,bine-ai revenit,tu si uriashul tau bebic,da,daca se face frumos,ne-ntalnim,cum sa nu!
Noi ne gandim cu putzina frica la momentul ala cu vaccinul-o sa fie cam peste o sapt si ceva,in jur de 4 5 feb.
Botezul il vom face pe 25 feb,la rest.Vogue,si n-avem multi invitati,mai mult familia,rude,prieteni f apropiati!
Inviitatiile de botez le-a facut cumnatzica mea,care are un extraordinar simtz artistic si estetic:a pus pozutza lu'Stefanel,a facut un super text,si-asta totul acasa,o sa fac o poza sa vedeti!

Altfel,noi suntem bine,sambata spre duminica am dormit cu bebik la mama,am mancat la mama,a fost super,am dormit de mi-e rushine sa zic cat...

Pupicei

PS Cristina,felicitari ptr.tabel,si tu,ca si cumnata mea,ai acest talent al detaliilor,si al tabelelor-totul pus la punct,usor de vizualizat,logic,ce mai,toata consideratia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

La noi e cam aiurea cu datele, ca am avut programare la pediatru prima oara la virsta de 2 saptamini, apoi la1 luna si jumatate, apoi trebuia la 2 luni juma', pt. vaccin, dar nu s-a mai putut si mergem la aproape 3 luni, adica marti.

Deci:

nastere: 3450 g si 51 cm
2 sapt.: 3450 g si 51 cm (!!!)
1 luna si jumatate: 5334 g si 56 cm

Am mai cintarit-o eu la 2 luni, la mine in brate, si a iesit ceva de genul 6,200 kg sau 6,300 kg, dar nu este prea exact. Si parca peste 60 cm, dar nici asta nu e prea exact...

Cristina, nu stiu cum poti sa treci datele, eventual nu le trece, ca nu ma supar.

Multumim pentru idee, totdeauna ai idei foarte frumoase, si le mai si pui in practica intr-un mod placut!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

silvia o tin si cate 15 min si degeaba,azi am facut un experiment si vad ca functioneaza ,dupa ce papa o las culcata 5 min apoi o ridic si scoate imediat aerul
si noi mergem la vaccin,noi nu-l facem pe cel de la stat ci unul de 1 600 000,care zice dr ca nu da reactii dupa
poze cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/album?.dir=/2366
ela si oana daria(02.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hai ca am si eu olecuta mai mult timp decat de obicei pe=aici.
deja incep sa daca mai laudati mult tabelul ala. mai bine l=am completa mai repede .

ma anda, cum naiba i-ai luat parul?? a chelit si a mea, dar numai pe spate, unde i se freaca de cearceaf. in rest printre firicelele de la nastere a crescut deja al doilea rand de par.
si lasa, nu mai plange... andrei la nastere ziceai ca-i basescu, era chel in crestet, dar avea par lung pe margini

ela, deci te-ai hotarat sa te duci???

vad ca se comenteaza cutiutele muzicale. 1, 2, 3 is acceptabile, le-am ascultat vreun an jumate, deja cred ca stiu si ordinea melodiilor, nu numai versurile. 4 e jalnica, raduleasca are o voce de te scoala din morti... si zicea ca-i canta lu' fi-su... na, acum copilul e obisnuit cu vocea ei... teo mai e cum mai e. corina danila... hmmm.. sunet prelucrat, parca jeleste intr-un butoi.
astept acum cu interes sa vad cum suna cutiutza cu tatici.

daca permiteti un sfat la scaunelul de masa. il consider necesar, acum cat de sofisticat vedeti fiecare dupa buget. din momentul in care bb sta in fundulet (cam 6 luni) nu-si mai au rost treptele de inclinatie, ca doar n=o sa-i dati culcat sa manance. ce recomand la el... masuta detasabila complet, s-o puteti scoate la spalat, si sa nu aiba nimic textil scaunul, sau chestii dantelate. cu cat e mai drept si mai din "plastic", cu atat il veti sterge mai repede... oamenii patiti "stiu de ce".
andrei il foloseste si acum. sta f bine pe el la masa noastra. i-am scos masuta lui si se suie singurel in scaun, si sta cu "oamenii mari"

noi am fost in IOR azi, taaare frumos. iris a dormit - normal- tot drumul, iar andrei e foarte suparat pe iarna asta, ca nu prea se putea sui infofolit pe topogan... in schimb ar fi vrut s-o ia pe gheata dupa rate, ca prea stateau linsitite acolo...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Intru si eu dupa o noapte haotica... Nu stiu, pur si simplu, ce sa ma mai fac cu bebelina asta a mea. Azi-noapte s-a trezit la 1:40 sa pape, i-a dat sotul lapticul dupa care a pus-o inapoi in pat adormita. Toate bune si frumoase pana la 3:30 cand s-a trezit din nou si-a inceput sa planga de numa'. Am incercat s-o mai tin cumva dar dadea semne ca i-e foame. I-am dat laptic, a mancat putin, dar s-a lungit cu mancatul pana pe la 4:30 cand abia-abia a adormit la mine in brate. La 5:40 s-a trezit din nou, iarasi a mancat si la 6:10 a adormit. La 7 a fost sus, plangand de numa'! Am lasat-o sa planga in patut 20 de min., a plans de am zis ca-si da duhul! Cand in sfarsit am luat-o in brate, s-a linistit insa nu de tot. Pe la 7:30 i-am dat sa bea apa (ca iarasi umbla cu gurita) si pe la 7:50 a adormit (la mine in brate!!) si a dormit pana la 8:40 cand a papat din nou. Acum sta in hinta, vad ca tace dar nu doarme. Ce sa ma mai fac, fetelor, cu ea??? Cum saracia sa mai dorm si eu un pic daca ea e treaza din ora-n ora? Si nu ca sta treaza si cuminte, ci plange de se rupe!

Noki, am incercat si s-o las sa doarma cand vrea ea, dar cand se trezeste e lesinata de foame si abia-abia o mai tinem sa-i facem baita, de masaj, gimnastica si alte cele nici nu poate fi vorba ca plange ca din gura de sarpe! Si nu dorme nici ziua, ca de-asta ma tot gandesc ca ce bine o sa doarma la noapte ca toata ziua a stat treaza! Dar nici vorba de asa ceva. Ea e mai mult treaza, si atunci cam tot plange si vrea in brate. Si e ok ziua, ne descurcam noi cumva, dar noaptea eu nu mai am energie pt. ea si nu o mai pot auzi cum tipa. Cred ca una din noi o sa cedeze nervos in curand...

Lavi, "intr-adevar" se scrie asa, cu liniuta, ai dreptate, lipseste vocala U.

Cristina, eu nu-ti pot da datele Riannei pt. tabel deoarece... nu le stiu! Eu nu o cantaresc si nici n-o masor decat cand o duc la control la spital, si atunci masuratorile sunt in pounds si inches.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda eu zau ca i-am aplicat tratamentul pt cojite Silviei de vreo 3-4 ori si nu i-a picat parul! Ce-i drept era mai marisoara. In concluzie si-asa deci - nu va mai luati dupa mine!!

In leg. cu Cutiutele muzicale, Anda eu cred ca tu ai ascultat-o pe nr 4 unde se maimutaresc Teo, Raduleasca, Daniela Nane, etc, ultima se chiar maimutareste de ma si enerveaza. In 1, 2 si 3 canta Malina Olinescu, Anca Turcasiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu - mie imi plac. Noi le-am cumparat pe masura ce au aparut, pt Silvia, le stim pe de rost deja

Dordia scuze pt confuzie.

Cristina multumesc.

Silvia eu am carut ramas de la Silvia mea, Hauck, mare, imi place f mult ca are si modul leganare, numai ca e prea greu si pt peste 6 luni vreau unul usor,sport, sa pot merge singura cu el cu metroul. Am mai discutat pe forum, tu probabil ai pierdut atunci. Cristina mi l-a recomandat pe al ei Babycare - sunt cateva la ei care au 4.7 kg.

In legatura cu scaunul inalt cu masuta e f f util, nu stiu ce m-as fi facut fara el. Problema mea e ca Silvia inca in el mananca si nu stiu cum o sa o fac sa i-l cedeze Nataliei, ca 2 nu incap la mine in bucatarie. Mi se pare stupid sa zici ca e de la 0 luni, e de pe la 6-7 cand bb sta bine in fundulet.

Ce trebuie sa verificati cand va luati unul:
-sa aiba curele in care se prinde bb, sa nu poata aluneca/cadea (cred ca toate au)
-masuta e bine sa aiba marginile un pic ridicate sa nu curga lichidele de pe ea
-cel mai important: stabilitatea apasati-va in el stanga-dreapta, sa fie f stabil. Noi l-am ales pe cel mai stabil pe care l-am gasit la data respectiva in Carrefour.

Al nostru se si pliaza (probabil majoritatea), l-am dus si la Alba.

Mie mi se pare f f comod: imediat curat masuta cu laveta si la fel si scaunul, daca se pateaza. Si, mai ales la inceput se varsa la mancareeee!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Meems, poate ca nu-i ajunge portia de laptic pe care i-l dai; incearca sa-i maresti doza si vezi ce se intimpla.

Eu pe a mea o pun la san, apoi ii dau completare si pe urma, daca vad ca este agitata o pun iar la san, chiar daca nu am nimic, macar am vazut ca se linisteste. Tu ii dai si san?

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

buna seara!
noi azi am reusit sa facem botezul, asa ca in ultimele zile am fost super-para-stresata. Aseara m-am certat cu al meu sot ca din cauza lui nu facem petrecerea la restaurant si n-o sa aiba toata lumea loc in apartamentul socrilor. Aiurea, A IESIT SUPERB!!! M-am simtit minunat, iar slujba tinuta de preotul Marian Mihai a fost emotionanta, chiar daca la sfarsit ne-a amintit cat de important e sa fii atent la ce se citeste !. Remarca imi era adresata ca eu m-am mai conversat cu rudele in timp ce fata mea era crestinata.
Poze pun mai incolo, maine poate, ca azi sunt franta.
Si am primit o tona de hainutze, cred ca nu mai cumpar tot anul!
Acum ma duc sa ma odihnesc, dar ma tem ca mai incolo, spre miezul noptii, Ilincutza va fi in forma de zile mari ca azi a dormit mai toata ziua.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

felicia felicitari ilincutei pt botez

Mergi la inceput