Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
corap spune:
iara a venit bau-bau...
lavi, io mi-am luat masina de paine moulinex. de fapt mi-a luat-o gabi. avea de ales intre melissa si moulinex (costau cam la fel) si a ales el, ca zice ca de melissa n-a auzit pana acum. oricum, tehnologia-i simpla, si cred ca-i la fel la ambele.
nici noi n-am mai cumparat paine de cand o avem (bine, noi nu ne prea omoram cu painea nici inainte, dar imi place sa stiu ce bag in ea)
alinus, scaunul e pentru orice alta papa decat sanul. e pentru mancarea "diversificata". ca sa nu alergi cu lingurita dupa bb. si e fff util (asa am auzit pe toata lumea).
mie-mi place unul de la chicco, da' habar n-am cat costa.
bau-bau si andreas-ingeras (14.11)
bb_alinus spune:
Merci Corap dar glumeam la faza cu tzatza peste scaun...eu una eram mirata ca se poate folosi de la 0 luni...cand bb abia poate tine ochii deschisi ![]()
Cat despre utilitatea lui, sunt de acord ca e super necesar...de altfel l-am si convins deja pe al meu sot sa mergem saptamana viitoare sa alegem unul...ca e perioada reducerilor aici!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
corap spune:
sincer, eu m-am vizualizat dandu-i san lu bb peste masuta... brrrrrrr. da' e o aberatie sa zici ca de la 0 luni. s-au tembelit astia cu totii. ce sa faci cu el la 0 luni???
anda77 spune:
xandra, eu ii dau cam juma-juma san-formula. sau asa imi place mie sa credca suge din san cat ia din bibe:))
catutza, si poetul se zgarie pe fata si-si trage si pumni in nas:)dupa care plange nemultumit, bineinteles...
bb alinus, cu diareea, hmm, eu nu mai inteleg mare lucru: el facea kk de 5 ori pe zi. acum face o data pe zi moale, cu ceva apa deasupra "pastei". voi mai intelegeti ceva?
bineinteles ca romania parca e las vegas: orice rbot e mai scump!![]()
si acum versuri pentru bbalinus:
plin de coji in cap fiind poetul,
mama s-a hotarat sa aplice uleiul
cu un tifon l-a frecat,
tot parul din cap i l-a luat!
fratilor, nichita arata ca un bunicut acum! mai are par doar pe laterale, ca acolo unde l-am frecat cu tifonul sa se mai ia cojitele, i-am luat pe tifon tot parul care probabil de-abia se mai tinea. am zis, daca tot l-am imbatranit inainte de vreme, sa-l iau si p-ala de pe laterale si spate, sa-l fac chel si p-orma asteptam cu interes noul par. Ash! ala nu vrea sa cada! acum am un bebelus cu chelie de bunic, doar pe crestetul capului! lesini de ras daca-l vezi, bietul copil...si nici nu pot sa-l tund inainte de botez ca nu e bine. acum stau cu bunicutul in casa:))))
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
anda77 spune:
bine ca nu e fetitza! acum imi mai vine sa rad cand il vad, e adevarat ca rad cu jumatate de gura, dar daca era fetitza cred ca plangeam!
fetelor(bau-bau si mama di tutti), cat costa masina de paine si cum iese painea, please!!!detaliati putin.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
anda77 spune:
bb alinus, cutiutele muzicale sunt niste casete sau cd-uri (muzicale eident) de pe care se aud niste voci extrem de enervante ale unor pseudo-vedete din Romania care incearca astfel (prin lalairea unor melodii despre soricei, ursuleti si casute) sa convinga publicul ca sunt umane si le plac copii. nu stiu cat le place copiilor, dar adultii innebunesc. eu, de ex, am ascultat una din "cutiutele" astea la o prietena cu copil de un an si am crezut ca imi zbor creierii. foarte enervanti adultii care se prostesc pe muzica! nichita nu o sa asculte asa ceva pt. ca ma-sa isi pierde mintile... o sa-i caut melodii cu coruri de copii, ceva gasesc eu...
da, felicitari si multumiri cristinei, "administratorul nostru de retea":))
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
dordia2000 spune:
Lavi02 cred ca m-ai "scufundat" ca eu nu mi-am luat carut abycare ci Primii pasi. si am intrebat daca mai are cineva si daca e multumit si mi-a zis Cristina ca are ea si ca e super rezistent!!! Dar e greuuuuuu!!!
Noi am fost la plimbarica azi si la intoarcere am papat si ne-am culcat amandoi in patul mare timp in care tati a facut curat!!! Acum o sa stea tati cu bb ca sa ma duc sa fac eu o musaca! Sau sa ma mai gandesc!!!
Va pup dulce!!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Anda si noi suntem un pic bunicut dar inca mai avem ceva perisor!!! nu am chelit de tot dar probabil ca urmeaza!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
Cristina, esti grozava! E superrr tare si ideea tabelului cu evolutia copilasilor! Stati asa sa facem si noi o luna si va vom da datele! 
In rest - noi ne cautam carucior si ne-am hotarat la unul de la Primii Pasi - sper sa fie OK. Mai are cineva carut de la P P ? Acesta pe care vrem sa-l achizitionam este modelul H309 din Carrefour.
Ce sa va mai zic, domnisoara mea a fost foarte agitata astazi dupa amiaza ... in rest a inceput sa-si faca si ea un program (se trezeste noaptea pe la 3 si apoi pe la 5:30-6 pentru papa), inainte era haotic ... se putea trezi din jumatate in jumatate de ora!
Va pupicim,
Camelia si Dariuca
ALEXANDRA DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Ina eu mai scriu D F ! Cand vreau sa zic Doamne fereste!
Lavi,cind m-am trezit dimineata si mi-am citit postarea mi-am dat seama ca asta ai vrut sa spui, apoi postarea ta mi-a confirmat asta. Da, ce vrei, seara, dupa o zi de alergatura si stres numai din aia cu coarne vad ( ptiu!!ptiu!!) si dimineata revin si eu la sentimente mai bune...
quote:
Aici ploua, ploua si iar ploua, asa mocaneste..
Alina si la noi e la fel astazi, este o zi nasoala de tot, asa ca vom sta in casa. Bleah...
quote:
fratilor, nichita arata ca un bunicut acum
Anda lasa, ca oricum este baiat frumos..
Cristina, mi-a reusit!!!

Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)