Tatici la nastere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Depinde foarte mult de caracterul barbatului si de stapanirea de sine cand vin acele momente. La noi, nu s-a pus niciodata problema de a fi alaturi de mine in sala de operatie, pentru ca nu mi-am dorit eu, pe de o parte, iar pe de alta parte, nu cred ca ar fi facut fata el. Numai am inceput pregatirile de plecare la maternitate si el deja era mai emotionat ca mine. A stat pe holurile maternitatii, a vazut printesa imediat ce s-a nascut, a venit la patul meu dupa operatie si cam atat.

Geani si Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si sotul meu a asistat la nasterea Tudorei. Si imi pare rau ca nu a fost linga mine si cind s-a nascut Agata, am nascut imediat dupa ce il trimisesem sa mai cumpere una-alta. Dar nici nu cred ca i-ar fi dat voie. Asa ca nasterea Agatei am trait-o de una singura, norocul meu este ca am nascut in vreo 40 de minute cu totul si nu mi-am prea dat seama ce se intimpla exact. A tinut-o in brate la 5 minute de la nastere, dar nu a fost acelasi lucru ca la Tudora. Pe Tudora am nascut-o impreuna! A fost o experienta unica si supeeeer! Si a vazut tot, sa stiti! Si eu! Ca daca nu am fi avut mogildea in brate, am fi zis ca am fost la film, asa de viu si colorat ne era totul in minte. Ca nebunii astia de aici aveau oglinda in tavan! Si nu e adevarat ca nu esti sexi, mie sotu' mi-a spus ca sint mai sexi ca niciodata, pentru a aveam un sort haios pe mine si restul goala... El a taiat cordonul, a invelit-o in prosoape, a sters-o la ochisori si cind l-a privit direct in ochi, a zis ca lesina de emotie. Si tot el mi-a dat-o in brate si m-a ajutat sa o pun la piept. Si sa stiti ca tot el mi-a spus ca nu credea ca o femeie poate sa fie atit de sexi, nascuta, taiata, plina de singe, palida, pe jumatate despuiata si cu plodul agatat de tita... Si m-a pupat si pe mine si pe plod si cu lacrimi in ochi mi-a spus ca este cel mai fericit barbat din lume. Sper ca mai e inca! Noua ne pare rau ca nu am luat-o si pe Agata! Am inteles ca se poarta... dar asta pentru ca am avut o nastere si mai usoara decit prima, am nascut in mai putin de 30 de minute... cu totul!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Eu nu am nascut inca dar nu cred ca-l voi lua pe sot cu mine, nu ca nu i-as mai aparea sexi dupa aceea, dar el dragul e atat de emotiv, mai ales cand e vorba de mine incat nu cred ca ar rezista. Lui i se taie picioarele cand ii spun ca trebuie sa ma duc sa-mi ia sange pentru analize asa ca... mai bine sa nu am si grija lui atunci. Va fi langa mine pana aproape de momentul respectiv si imediat dupa aceea.

VoichiV24+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

VoichiV, nu te lasa inselata de "fragilitatea" lui. Consortul meu mi-a tot fredonat toata sarcina ca el lesina, ca el nu suporta chestia asta, ca vin cu idei din astea feministe de California...bla-bla-bla.
A fost acolo, impreuna cu prietena mea, si a pus osu' la munca. Si a fost foarte bine. Nu i s-a facut scirba, nu a lesinat, nu i se pare ca-s mai putin sexy. I-a fost frica si mila ca ma chinui? Da, s-a marturisit la un moment dat; s-a kk pe el, dar la momentul O a fost tare.
Imi dau lacrimile cind ma gindesc, dar si acum imi repeta ce misto a fost nasterea si prin ce experienta minunata am trecut impreuna. Nu stiu daca faptul ca a fost acolo sau nu a contribuit la legatura absolut instantanee dintre el si bebelus. In primele saptamini de viata ale fetitei, el a fost mai legat de ea si mai tandru decit am fost eu! Ce mai, dragoste la prima vedere.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Si eu am avut sotul alaturi de mine (daca se poate spune asa cand nasti prin cezariana, cu anestezie generala) in timpul operatiei. De la inceput a sustinut ca vrea sa fie acolo, sa vada tot, sa stie ca totul se petrece cum trebuie, ca cei de acolo vor avea grija cum trebuie de mine si de bebe.
A fost alaturi de mine de la internare, pana seara tarziu cand asistenta de garda l-a intrebat daca vrea sa ramana acolo.
M-a incurajat cand am intrat in sala de operatie, prima voce pe care am auzit-o cand m-am trezit a fost a lui. Cand am reusit sa deschid un pic ochii mi-a spus "Iubito, avem o fetita asa de frumoasa!!!!!!!".
Ma bucur ca am putut imparti cu el bucuria aparitiei fetitei noastre in aceasta lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mda si eu spun tare mandra ca l-am avut pe sot de partea mea tot timpul . In timpul cezarianei a stat la capul meu pe scaun asa ca mare lucru nu a vazut decat ceva sange insa am putu sa auzim amandoi glasul micutei . El i-a taiat cordonul in camera unde au dus-o direct si in cateva minute el mi-a adus-o f. mandru si emotionat cu lacrimi in ochi .
Mi-a aplecat-o si am pupat-o si primul lucru pe care i l-am spus a fost : da ce semeni tu cu tata .
Era leita el , pute-au sa-mi arate o mie de bb. eu o recunosteam , asta mi s-a parut super super .
Dupa o ora m-au dus in camera mea si am revazut-o in bratele luio si mi-a pus-o la piept unde nazdravana a supt bine precis si direct cu niste insticte extraordinare de supravietuire .
Ma bucur extrem de mult ca a fost alaturi de mine asa a devenit si el cu adevarat tata . Am devenit noi o familie .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Eu am la activ 2 cezariene, fara tatic asistent.
Prima nastere era programata nastere normala, asa ca nici nu mi-am pus problema sa-l iau pe sot langa mine. Nu mi-as fi dorit sa ma vada in acele clipe; nu am simtit deloc nevoia sa ma compatimeasca cat de tare ma chinui si nici nu am vrut mangaierile lui in acele momente; asa cum a mai spus cineva, cred ca il luam la bataie (imi dau seama ca nu ma inscriu in normal, dar asta e, asta sunt!).
La a doua nastere stiind din timp ca e cezariana (cu rahi), am hotarat sa vina si tati sa asiste la operatie si sa filmeze; numai ca nenea doctoru` nu i-a dat voie (a filmat un rezident)...acum, cand ma uit la filmarea de la nastere imi dau seama ca dr e destept rau; sunt convinsa ca sotu` lesina pe acolo si ramanea marcat o viata.

Nastere usoara!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiastefan24 spune:

Si eu l-am avut pe sotul meu linga mine la a doua nastere,dar imi pare rau ca nu i-am vazut mutricica, pentru ca eram extenuata.Am deschis ochii numai sa-l vad pe bebe si sa stiu ca e bine.L-am auzit si l-am simtit linga mine si stiu ca daca ar fi putut ar fi sarit intr-un picior de bucurie ca a venit pe lume baietelul nostru.A fost paradoxal: eu ma zbateam sa-l aduc pe lume ,iar el exploda de bucurie.S-a bucurat ca un copil ca vede si simte momentele acelea alaturi de mine.Ar fi vrut sa faca si el ceva ,sa ma ajute cumva sa impiga si el putin sa se implice fizic mai mult decit era posibil .Ridea intr-una.Era pur si simplu FERICIT pe deplin.A fost un moment special pe care il vom imparti toata viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Am nascut si taticul a fost prezent la nastere. Cand ne-am pornit spre spital mi-am cerut scuze pentru ce avea sa urmeze. Nu stiam cum voi reactiona si am vrut sa stie ca s-ar putea sa nu ma pot controla. Acuma dupa ce a trecut cred ca ar fi fost mai bine sa fie prezent doar la nastere pe cand el saracu a mai stat vreo ora cu mine cat au durat contractiile. A incercat sa ma incurajeze,dar i-am spus ca m-ar ajuta mai mult daca ar tacea din gura. Pur si simplu nu ma puteam concentra la nimic altceva.El fiind strain asistentele imi cereau la un moment dat sa le si traduc si le-am zis:"Nu acuma!Dupa ce nasc!".A doua zi mi-a adus aminte ca m-am purtat cam urat cu el dar a inteles. M-a ajutat foarte mult ca a fost acolo cu mine chiar daca nu l-am lasat sa vorbeasca dar stiind numai ca e langa mine a ajutat enorm. Stim ca am trecut prin nastere impreuna, a mai facut si poze.De cand avem bebelusul acasa cu noi mereu incearca sa ma ajute.Dimineata el il ia in primire stiind ca eu fac schimbul de noapte.
Daca ar trebui sa o mai fac odata as face-o la fel. Saracul de el asa de speriat parea dar uite ca a trecut si toate s-au terminat cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Peanut, sa-ti traiasca bebelusul!Sa va faca fericiti mereu!
Si al nostru tatic a stat cu mine tot timpul:de cand mi s-a indus nasterea (dimineata la 8) pana si inclusiv la cezariana (la 1.30 noaptea urmatoare). M-a ajutat enorm prezenta lui acolo si, cum spuneau si alte cateva fete mai sus, aceasta experienta comuna ne-a unit si mai mult.Eu recomand cu caldura tuturor mamicilor sa-i accepte pe tatici alaturi la nastere.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput