Dr. Virgiliu Ancar

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Lachi... ce faci?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu am fost pacienta domnului ancar timp de 3 ani si am avut o mare dezamagire.asteptam altceva de la el ca de aia am facut naveta chiar si de cateva ori pe saptamana la bucuresti si de aia am facut toate testele.sute.la medsana.unde stiti preturile care sunt.si nici acum nu am un dianostic exact.l-am schimbat de cateva ori si de fiecare data cand vroiam sa intreb ceva sau sa ma lamureasca cu ceva ma amana.mai vedem.alta data.

m-am saturat ca de fiecare data ridica din umeri.si nu am mai fost de un an.acum caut un alt medic.bun-bun ca medic (nu contest asta)dar cam obtuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Eu cred ca depinde si de paciente, si de relatia doctor-pacient care se stabileste treptat. Pentru mine, prof. Ancar este cel care mi-a oferit sansa de a fi mamica. Asa ca ii voi fi recunoscatoare toata viata pentru minunea mea mica, Alexandra. Am facut tratamente si investigatii 4 ani pana am reusit sa revolv problemele avute si sa raman insarcinata. La inceput si mie mi s-a parut distant, dar niciodata nu s-a intamplat sa cer lamuriri si sa nu-mi raspunda. Iar de-a lungul sarcinii m-a supravegheat foarte atent, imi raspundea tot timpul la telefoane, chiar si cand era plecat din tara, tratamentul de mentinere a sarcinii mi-l modifica in functie de analize. Acum, cand vorbim la telefon, prima data ma intreaba ce face fata, apoi ce probleme am eu.
Cu riscul de a intra in polemici, eu de la dr. Protopopescu am plecat la prof. Ancar, pentru ca intr-un an am facut acelasi tratament, chiar daca n-am ramas niciodata insarcinata, si-mi spunea sa nu ma mai gandesc atat la sarcina, ca ma stresez si nu raman. Iar la mine s-a dovedit ca nu era numai problema ovulatiei. Asa ca revin, depinde de increderea pe care fiecare ajunge s-o aiba in medicul sau.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Eu am fost internata de curand la Pantelimon, la prof Ancar fiindca aveam prob cu sarcina. Chiar inainte de externare doctorul m-a vazut si a zis ca stau bine si ca pot pleca, am fost bucuroasa ca-i bine, insa surprinderea mi-a fost mare cand inainte de plecare m-au luat din nou durerile si mi-a aparut si o sangerare. Concluzia? Ce sa mai cred? Ca sunt eu prea defecta sau ca implicarea lui a fost superficiala?

Mergi la inceput

Marta si ce ai facut? Ai ramas in spital? el ce a spus la faza asta?
Si inca ceva: in cate saptamani esti insarcinata?

Luli

Mergi la inceput

Luli, in 9 saptamani...ce sa mai zica, n-am mai apucat sa-l gasesc ca plecase deja mi-a facut o asistenta o injectie inainte de plecare, iar eu am plecat acasa plangand

Mergi la inceput

Nu i-ai spus asistentei sa-l sune? sau nu aveai nr lui de tel sa-l suni?
Ce injectie ti-a facut?
Cum te simti acum?

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Martha, mergi si fa cat mai repede analizele la Fundeni.
Ce ti-a facut in spital, "litice"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata fetelor, si scuze de absenta indelungata!!!
Ma bucur ca acest subiect a trezit atat de mult interes si citind mesajele voastre ajung incet-incet la concluzia: "cum mi-o fi norocul". Este posibil ca un medic, oricat de bun, sa aiba inspiratie si intuitie in tratarea unor cazuri, iar in altele...pur si simplu sa nu-i iasa cum trebuie, sa nu se concentreze suficient si sa-i scape anumite detalii. Asa ca....deocamdata eu imi fac tratamentele cumintica si daca lucrurile merg bine.... probabil ca nu voi renunta la dr. Ancar. Nu am fost niciodata la spitalul Pantelimon ci numai la Medsana pt.ca m-am gandit ca la spital e mai stresat si mai alergat si ca la clinica, avand programare, va fi mai deschis si mai putin stresat....ceea ce evident ca nu este asa. Dar....nu vreau sa pun raul inainte, totusi. Partea mai proasta este ca am luat deja 3 transe de antibiotic si nu pot spune ca vad o imbunatatire majora a situatiei. Sa vedem ce-o mai fi.

Iepumic

Mergi la inceput

Luli, nu imi daduse nr lui de telefon si nici nu stiam ce sa fac; asistenta mi-a zis : "parca vad ca maine vii iar". Sincer in Sp. Pantelimon, conditiile mi s-au parut nu prea bune, ca sa nu zic altfel si e ultimul loc in care m-as mai duce; iar acum tot mai am dureri si din cand in cand mai pica cate ceva, merg maine sa vad ce fac la un alt medic
Ileana, da litice ca astea se practica cel mai mult

Mergi la inceput