Dr. Virgiliu Ancar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Eu am fost pacienta prof. Ancar, datorita lui il am pe Alexandru.

Daca asteptati sa stea cu voi de vorba, nu ati ales medicul care trebuie, este taciturn si morocanos, dar daca vii la el cu lista de intrebari pregatita, n-o sa te refuze niciodata (cel putin mie mi-a raspuns ori de cate ori am avut ceva de intrebat). In cei 4 ani cat i-am fost pacienta, am incercat sa caut o "cale" spre el si pot sa spun ca am reusit sa gasesc o modalitate de comunicare. Pe mine ma interesa profesionismul lui si mai putin cheful de vorba. In timp mi-a dovedit ca este un profesionist, a fost singurul care a stiut sa ne puna diagnostic si care a cautat mereu solutii. Nu mai vorbesc de perioada in care am fost gravida, desi nu avea timp, ma chema la spital (si am avut ceva probleme) si sambata. Gasiti mai multe amanunte pe link-ul din subsol "minunea noastra". Nu vreau sa combat nici o opinie care nu este ca a mea, am spus ce cred si ce simt din experienta traita

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tia, nici nu dorim aici sa avem pareri numai pro,sau numai contra...ci sa stim prin ce experiente au trecut alte fete cu acest medic si sa invatam de la ele cum trebuie sa punem problema, la ce sa ne asteptam etc.
La medic oricum nu mergi sa faci conversatie, dar un minim de informatii trebuie sa iti dea el, nu sa te apuci tu citesti tratate de medicina ca sa stii ce sa il intrebi...sau ca sa ii verifici diagnosticele si tratamentele....cu toate ca, din pacate, multi medici din Romania la ora actuala cam spre asta te imping. Parerea mea este totusi ca nu e si cazul prof. Ancar. Insa...eu am avut retinerile mele fata de dumnealui datorita urmatoarelor motive:
-nu am inteles clar ce am si cat de grav este
-am primit aproape invariabil acelasi tratament
-mi-a pus diagnostic de rana pe col fara colposcopie dar stiu ca si mama a avut si diagnosticul asta nu se poate pune la un simplu consult clinic
-la mai multe consultatii consecutive, rana mea pe col ba era, ba nu era, de nu stiu nici in ziua de azi ce e cu ea, pentru ca eu nu ii simt prezenta
-mi-a pus diagnostic de "ruptura de endometru" acum un an (cel putin asa s-a exprimat) care pot banui ce inseamna dar nu am inteles ce urmari are aceasta afectiune, daca se transforma in endometrioza sau e cauzata de ea si daca am ramas cu sechele de pe urma acelei frumoase hemoragii numita de dumnealui "ruptura de endometru" (unele fete aici pe forum au spus la un moment dat ca acest diagnostic nici nu exista...daca nu exista...pe mine oricum m-a bagat in sperieti la ora respectiva)
-problema mea cea mai deranjanta si mai veche nu a rezolvat-o nici acum si deja nici nu-i mai spun de ea (alergie la sperma sau glera acida??...sau doar o sensibilitate locala exacerbata?...nici in ziua de azi nu stiu si sufar in continuare de ea)
Asa ca....poate intelegeti de ce sunt in ceata totala, mai ales ca i-am acordat incredere deplina acestui medic (mi-a si inspirat-o multa vreme) si totusi...nu mai stiu ce sa cred...si nici la cine altcineva as putea merge in care sa am aceeasi incredere. Se apropie momentul unei cauterizari pe col si eu nu stiu daca e chiar cazul de ea sau nu.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Iepumic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Iepumic : incerc sa-ti raspund din ce stiu eu la cateva din pb. tale:
- la nici un medic competent la care am fost in cei 7 ani de investigatii si probleme (si belive me nu au fost putini) nu am facut conversatie. La cei care erau mai putini competenti, pe care-i dovedeam si eu cu ce stiam, am facut conversatie de dragul de a o face, fara rezultate;
- daca nu ai inteles clar ce ai, de unde stii ca nu ti-a fost administrat bine tratamentul? de ce nu ai intrebat? de ce nu ai fost si la alt medic?
- rana pe col poate fi vazuta si cu ochiul liber, nu trebuie sa-ti faca neaparat colposcopie - si eu am avut rana pe col si am fost la mai multi dr. nu numai la Ancar (pentru ca sunt eu mai Toma necredinciosul decat Toma necredinciosul) si s-a vazut fara colposcopie. Nu e neaparat nevoie sa o simti, nici eu nu o simteam in vre-un fel, ba una dintre Dr se mira parca vazuse nu stiu ce catastrofa...
- sincer nu stiu ce inseamna "ruptura de endometru" dar eu in locul tau nu ieseam din cabinet nelamurita, l-as fi intrebat pana m-ar fi lamurit;
- alergia la sperma sotului tau nu stiu sa se poata rezolva cu tratament si nu e neaparat nevoie sa o fi avut de la inceput, dar poti sa-ti faci aceasta analizala orice clinica competenta din Bucuresti.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Ileana - inca astept un raspuns la PM...

Luli

Mergi la inceput

Lachi - draga mea te-ai mai ganditla propunere?

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

am fost dar nu mai sant pacienta dr.Ancar de ce ?simplu,nu ca ma deranjat ceva anume la el chiar mi-a placut si cum ma tratat si cum sa purtat.problema la mine a fost urmatoarea dupa multe analize si investigati a hotarat sa fac inseminare la MEDSANA zice el numai aici se face nu si la Pantelimon,am refuzat ca imi cerea 500e si nu am avut banii astia pe cand stiti si voi ca inseminarea in spital merge cu 2mil,3mil. maxim .cu parere de rau sincer am renuntat chiar mi-a placut ca medic.urmeaza sa-mi fac programare la Moisa.in concluzie Ancar este medic bun si renumit dar oricat de bun ar fi nu poti sa multumesti pe toata lumea.mult succest tuturor fetelor!

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Luli, ai raspunsul ...

Mergi la inceput

Ileana... si tu

Luli

Mergi la inceput