Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MEXA felicitari!!!!

Sa ne mai povestesti si noua cum stai!!!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MEXA,VAI CE MA BUCUR,SA DEA DOMNUL SA FIE TOTUL BINE SI IN NOUA LUNI SA TE AUZIM CA AI UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS
MONIC,ce bine ca te mai ajuta mami.si al meu bebe la fel nu vrea nici pe burta,nici pe spate,in brate se chirceste,de abea se calmeaza cu suzisi cu tzitzi.vroiam sa ma trantesc un pic si sa-l tin pe burta mea ca mi-e rau de somn,dar parca stie,si incep tipetele.asa ca ...n-a murit nimeni de oboseala,nu-i asa?ca sa ma incurajez un pic...oricum recuperez cu mancatul lipsa somnului

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mexxa ma bucur, felicitari!!!
Mai vb. pe mess., acum am comp., numai timp sa-mi fac.

Fetelor ai mei baieti sunt afara. dau ture prin fata blocului. doamne ce cuminte e ziua, de ce nu poate fi asa si noaptea. Si nu ma tine multe ore treaza, dar eu vreau chiar sa nu faca nici un zgomot. Prea multe cer de la el, sa-l pap tot.

Cum ziua e cuminte si doarme, am timp sa-i calc hainutele, sa fac de papa, 2 feluri, pt. mine un fel pt. Clau alt fel, si uite asa, ziua imi place. mai am timp si de net.

Nu am ajuns sa rectific lista, ca a stat tot Clau cu degetele in comp. Nu stiu ce naiba tot instaleaza.

Mi-au venit baietii, v-am pupat!!!!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mexxa felicitari si sa dea Dumnezeu sa ne intalnim la clubul scutecelor chiar dc la perioade diferite. Ai incredere si as vezi ca totul va fi bine. Sa ne mai dai vesti ca dc nu venim noi dupa tine la mamici de decembrie cred sa vedem ce faci.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mexxa felicitari!! Asteptam vestile astea de la tine! Te asteptam cu drag sa ne povestesti des cum iti merge!

J 38+

Mergi la inceput

Am rectificat lista la Alina si la Micio.
Denisa cand a nascut My Baby? Nu stii ceva date despre ea si bebe?
Irinel, am datele tale, dar nu stiu cand ai nascut!!!!
Uitati-va pe lista, si daca nu aveti toate datele complete va rog sa ni le dati, ca sa avem lista completa. Multumesc!!!

Am pus poze noi cu Marco in albumul de pe contul comun.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Salutare, mamicilor si burticilor !

Ce o fi cu Diana ?????????????????????
Astery, tu ce faci ???????????????????

Daniela (37+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza mamici si burtici,
O sa vin cu raportul imediat, in timp ce mamulg, dar sa raspudn scurt.

Giova-My baby a nascut natural si repede pe 20 ian pe Bogdanel=53cm si greutate;3465gr, daca e ceva gresit ma va corecta ea.
Moni- ce face Diana?
Mexxa- felicitari si sarcina usoara si un bebe sanatos!
Diana,JG, Daniela, Mira si Dana Ene- pupicei, si Astery- ce faci?

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

In primul rand buna seara si La Multi Ani pe acest an.Eu abia azi am ajuns la cumnata mea care are calculator desi eu am nascut anul trecut.Felicitari tuturor mamicilor care au nascut pana acum,sa va traiasca bebicii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei din plin.
Giova te rog sa completezi si la mine datele despre nastrea lui Stefan Gabriel.S-a nascut pe 26.12.2005,la spitalul Municipal.ora 16:33,cezariana,lungime 50cm,2250 gr si scor Apgar 9.Bebe a luat in prima luna 1,250 gr si 3 cm.Este bine dar pot spune ca este un mic terorist.Plange uneori si sta treaz cateva ore(5-6)de simt ca o iau razna.Vad ca mai sunt sia lte mamici in aceiasi situatie dar eu zic sa nu disperam.
Deocamdata va las si incerc sa mai intru sambata viitoare cand mai vin la calculici.
Va pup si numai bine.
Lacramioara si Stefan Gabriel.

Mergi la inceput

Dana, Denisa, Lacramioara .
Voi corecta lista. Va multumesc. Al meu baiet a papat doar la 6, trebuia la 5, dar nu s-a trezit dupa plimbarica cu tati.
A papat de la sani si i-a golit bine de tot, la muls am mai scos doar 30 ml.
In rest ok, a venit verisoara mea la noi.
Incerc sa prelucrez niste poze, maine daca iesim sa le ducem la facut.
Chiar asa pe unde sunt fetele? Ca cele cu bebei sunt motivate, dar astealalte....
Nimeni nu a mai nascut? Mi-e dor de o galerie, please!!!!

Intru mai tarziu.

Mergi la inceput