Mamici de mai iunie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
shoricutza spune:
wow Alia ce bebe grasunel ai!!! acum am vazut ... Sa-ti traiasca si sa creasca tot asa!
Inaioana tu iei magneziu (la pliculete cum mi-ai spus mie)in fiecare zi sau cand simti ca ai nevoie?
22+
DianaR spune:
Alia, felicitari ptr. bebe grasunel!
Mihaela, nu-i obligatoriu sa aibe toti colici, majoritatea insa au cam pana la 2 luni jumate -3. Sunt care au si mai mult.. Vladut a avut pana la 2 luni jumate si a fost destul de rau, nu-l linisteai cu nimic, nici unul din medicamentele "minune" ptr. colici nu functiona, doar iesitul afara... Dar cum sa iesi cu copilul la 2 noaptea?
Las ca trec ele...
Ama, pai poate sa-ti faca cezariana si cand esti dilatata la maxim (eu sunt dovada vie
, bebe suferea si a fost musai), dar riscurile sunt totusi mai amri. Oricum, nu-ti fa griji, la prima nastere pana te dilati trec ore, vreo 10-12 de obicei deci cred ca ai timp sa ajungi la spital si pe jos, nu?
Shoricutza, pai fetita, baietel, sanatos sa fie nu? Cand mai mergi la eco sa afli?
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
DianaR spune:
Neda ma bucur sa aud ca totul e bine la eco.
Adriella, bine ai venit! Si eu am nascut cu dr. Olaru la primul copil, mi s-a parut un medic extraordinar, mai ales ca nu eram pacienta lui iar medicul meu (Cioata) era plecat din localitate...
Suntem in gemeni amandoua, ce chestie si avem si DPN-uri relativ apropiate...Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
LYLY809 spune:
Shori, zici ca acum e baietel? Hm. Eu cand l-am rugat pe dr. Iosup sa mai verifice o data s-a uitat cam circumspect la mine si m-a intrebat sagalnic: adik ce, crezi ca prima data am gresit? Si mi-a confirmat inca o data ca-i baietel, i-a facut si poza la putza, k sa ma invat minte sa mai am indoieli!
Lily 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
raalucutza spune:
SHORICUTZA multumesc pt aprecieri!intr-adevar e curios ca nu am mers la control darnu am mai fost curiosi!ca am aflat ca eco nu ii face fffffffff bine lui bebe asa ca am lasat-o mai moale!am timp sa aflu!deocamdata cred ca-i baiat!si am asta!pupici!
raluca
shoricutza spune:
DianaR ai dreptate ... fetita, baietel, sanatos sa fie. Eu una il cred pe Iosup si merg pe ideea ca este fetita dar sotul meu este nerabdator sa facem o noua ecografie ca sa fim siguri.
Apropos de ecografie, chiar vroiam sa va cer parerea. Am fost vineri la Dr T (deci la 22 sapt si o zi) si m-a chemat la urmatorul consult in sapt 28 (in sapt 27 mi-a dat sa fac mai multe analize). Mie sincer mi se pare cam mare intervalul. Voi ce parere aveti?
Si inca ceva ... cum este cu suplimentul de fier? ca am uitat sa intreb .... trebuie musai luat? si daca da, de cand?
22+
carminabulina spune:
Shoricutza - intervalul nu este mare, si eu merg la control in saptamana 28 doar ca analizele o sa le fac in saptamana 29
. Ultima vizita la medic am facut-o la 22 saptamani.
Cat priveste fierul el se ia din sapt. 20 si este aproape obligatoriu. Adica pe prospectul din cutie scrie ca se recomanda gravidelor in ultimele 2 trimestre de sarcina. Rau nu are ce sa-ti faca...eu pana acum am luat doar acid folic si din saptamana 20 si fier.
Ma bucur ca te simti bine, ma cam speriasem cand am vazut ca ai disparut. Cat priveste eco...ce sa zic? la 21s si 4 zile cu greutatea aceea s-ar putea sa fie totusi baiat sau o fetita foarte grasa
, bineinteles conform graficelor lor.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
adriella spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare legat de "masuratori" ..voi ati rugat medicul sa va spuna dimensiunile bebelui sau medicul va zis fara sa fie intrebat?
Eu una nu mai am curaj sa mai intreb nimic nici un medic.![]()
Am patit-o urat de tot cu un medic de la care nu m-am asteptat... oricum sunt o fire mai tacuta dar acu parca si mai mai mult...mai ales cand e vorba de vre-un medic.
Mi-a fost un soc destul de mare... aveam 13 sapt, luasem f. mult in greutate pana atunci +17 kg. (de la 43 de kg la 60)... eram constipata, 10 sapt nu am putut sa ies la toaleta cu nici un fel de leac. Eu la 13 sapt aratam de parca eram in luna a 7-a
Dupa ce m-a intrebat de toate ...ce am mancat, ce am facut, ce medicamentente am luat,i-am raspuns la toate intrebarile lui frumos,
..apoi l-am intrebat "ce sa mai fac sa ies la toaleta?"
.
.. s-a incruntat
a inceput sa zbiere la mine.
..pana m-a dat afara din cabinet -zicandu-mi ca el crede ca eu mananc dulciuri la kg (iar eu nici nu suportam dulce) si ca am luat f. mult in greutate sa nasc cu cine vreau numai cu el nu.
In acea perioada nici sotul meu n-a fost langa mine, era plecat, nu prea-i suradea ideea ca-s insarcinata...iar parinților mei nu le-am spus ...nici pana acum..Ups..
Bineinteles toti m-au sfatuit sa-mi caut alt medic..desi decand ma stiam nu am fost la nici alt medic decat la el.
Am avut noroc cu o colega de la scoala care m-a dus la Dr. Olaru, ce-i drept e un pic mai scump decat alti medici, dar merita!
El mi-a spus care era problema, am uterul retroversat cu placenta asezata pe peretele posterior care-mi sta si obtureaza intestinul gros.![]()
Diana te rog spune-mi, cum a fost nasterea cu dr.Olaru,cum s-a purtat cu tine -avand in vedere ca n-ai fost pacienta lui ? eu am auzit numai laude despre el insa nu cunosc pe nimeni care a născut cu el... am emotii.
Sa auzim numai de bine!
Io
23
LYLY809 spune:
Shori, mie dr.T mi-a spus de niste analize prin sapt. 26. Maine am consultatie, si-ti spun daca mi-a dat sau nu sa iau fier. De cate ori l-am intrebat pana acum dak trebuie sa mai iau si altceva decat biomarin mi-a raspuns fara ezitare ca NU. Pana la noi ordine. Curios, avand in vedere faptul ca nu mi-a vazut niciodata nici o analiza pana acum. Nu mi-a luat niciodata tensiunea, nu m-a intrebat de greutate, desi pe site-ul dansului incepand cu luna a IV-a scria ca medicul tau trebuie sa o faca. Dansul insa nu o face. Poate ca am eu paranoia, si de-aia ridic semne de intrebare.
Voi ce parere aveti?
Lily 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
shoricutza spune:
Carmina ai fost super haioasa la faza cu fetitza f grasa
si uite un
ca ti-ai facut griji. Dar de ce iti faci analizele in sapt 29 dupa ce te duci la control? nu ar trebui sa le faci inainte ca sa te duci cu ele la dr sa le interpreteze? zic si io ... poate nu te-ai gandit ...
Legat de fier nu stiu ce sa fac ...
LYLY809 si io am intrebat ce sa iau si mi-a spus ca Bio-Marin neaparat si daca vreau magneB6. Nici nu stiu daca sa vreau sau nu ... poate ar fi bine sa iau ... habar n-am. Astept sa vad ce-mi spui si tu maine. Iar cu analizele, mi-a dat sa fac analizele ptr sapt 27 iar in sapt 28 sa ma duc la control. Si nici pe mine nu m-a cantarit si nu m-a masurat nimeni pana acum etc.
22+