Mamici de mai iunie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ALIA multumesc ca ai observat!!! da am revenit si eu dupa ce am stat o luna in romania !sunt fericita ca sunt acasa la mine!imi pare rau ca nu am vesti inca!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Raalucutza, nu numai ca am observat dar s-a tot intrebat de tine cat ai lipsit..ca nu mai aveam vesti! Nu te simti neobservata, ca nu esti!Asa ca bine ai revenit! Sper ca te-ai distrat bine in Romania si ca ti-a crescut burtica destul!
Se pare ca topicul ala cu fumatul si sarcina s-a ofilit de tot fara tine , cu toate ca mamici pufacioase ar mai fi. Poate il revigorezi si ne lasam de tot impreuna!
Multi pupici pe burtici!

Ioana 24 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

INAIOANA, de ce pe 3 mai cezariana???nu e prea devreme?
RALUCUTZA, ai aflat sau nu ce ai acolo in burtica???

ALIA 24w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

INAIOANA, nici noi nu gasim nume pt fetita

ALIA 24w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Nu e prea devreme pentru ca se pare ca 40 de spat se implinesc pe 10 mai si in principiu facem cezariana cu o saptamana mai devreme. Acuma..sa vedem cum o fi placenta pentru ca data trecuta am facut cezariana cu aproape 2 saptamani inainte pentru ca nu mai rezista aia
Deci...mai vedem atunci...oricum 39 de sapt nu e prea devreme in nici un caz. Banuiesc ca ideea este sa nu se declanseze travaliul inainte, ca nu ar fi bine.
Cat despre nume...sunt disperata ca nu gasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

inaioana asta vroiam sa te intreb si eu,deja ti-a zis data cand te programeaza pentru cezariana?Si daca bebe vrea sa iasa ceva mai devreme? Mie mi-e frica sa nu vrea sa iasa mai devreme decat data programata,sa ajung dilatata la spital,sa fie prea tarziu pt cezariana si sa fie nevoie nevoie sa nasc normal! Cred ca incep sa o iau razna,dar nu imi iese din cap ideea ca voi naste prematur Saptamana asta ma duc si eu la el la control,apropo ti-a facut numai eco sau si tuseu vaginal?Si eco abdominala sau transvaginala? Cred ca te-am naucit cu atatea intrebari..
mihaela pai pune pozele cu organul minunat!
Alia felicitari pentru bebe asa grasun!!!
raalucutza bine ai revenit la noi!! Parca pe 16februarie ziceai ca te duci la eco si afli ce e bebe!Bafta sa fie cu putza!
io 27+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

dragutzele mele ce bine ma simt ca nu a-ti uitat de mine!ALIA nu stiu inca ce am acolo in burtica ca nu am fost in romania la doctor!INAIOANA.............a fost superb in romania ca am stat la mami si la tati acasa si nu mai faceam nimic toata ziua........AMA doamne ajuta sa fie cu putza....dar cel mai important e sa fie sanatos ca asta e tot ce conteaza!

raluca

Mergi la inceput

mai nu stiu voi dar mie mi-a crecsut burta enorm!!!de-abia ma mai misc!si am luat deja 10 kg in greutate!am stat o zi in picioare ca am facut curat -ordine-de venit acasa si nu ma mai tineau piciorele...........si am inteles ca atata mi-o fost!de acum incepe greul fizic si frumosul moral....ca incepe bebelul sa se joace cu mine si imi place enorm!cand il simt miscandu-se sunt cea mai fericita!pupici pt toate gravidutzele!

raluca

Mergi la inceput

Ama,da, am programat cat de cat cezariana, adica pe la 39 de saptamani. Nu e batuta in cuie, e asa, de principiu.
Ma recunosc perfect in temerile tale , asa eram si eu la prima sarcina! Dar iti spun tot din experienta ca asemenea cazuri sunt destul de rare. Plus ca la conditiile de acum din spitale, chiar si un bebe prematur are sanse foarte bune de dezvoltare fara probleme. Apropo de asta, una dintre moderatoarele noastre (Veve) are o fetita super dulce care are acum 5 ani si pe care o cunosc, care s-a nascut la 26 de saptamani!!!
Oricum, nu iti face griji ca vei naste pe drum sau prea devreme, travaliul dureaza ceva, in orice caz vei avea tot timpul sa ajungi la spital iar dilatatia nu are cine stie ce importanta in cezariana, oricum n-ai sanse sa ajungi cu dilatatie mare rau daca nu cumva vrei sa nasti la Zalau!
Controale mi-a facut de ambele feluri, eco a fost abdominala.
Cat despre cezariana in sine...eu zic sa discuti cu el, mi se pare destul de intelegator si oricum, ai tot timpul sa il convingi pana la natere.

Ralucutza, cred si eu ca a fost super la mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Va pup dragele mele!
Nu v-am scris de doua zile ptr ca dr mi-a spus sa stau la pat si sotul meu a fost cu ochii pe mine sa stau cuminte. Vestea buna este ca acum ma simt mult mai bine.
Puiudana sa stii ca si io m-am gandit la tine sa te sun cand am fost internata dar mi-a fost rusine ca m-am gandit ca poate te deranjez ... Oricum multumesc mult ca te-ai gandit la mine ...
Carmina sunt in regula stai linistita ...
raalucutza bine ai revenit!!! si felicitari ptr bebe miscaret. Sunt totusi nedumerita ca nu te-ai dus la o eco in Romania sa vezi ce este bb.
July si Si Bv tare ma bucur ca ati ramas aproape de noi. Sper din tot sufletul sa veniti curand cu vesti despre bb. July felicitari ptr kg putine!!!
adriella iti urez si io cu un pic de intarziere bine ai venit si bb sanatos si frumos!!!

Fetelor am uitat sa va spun ca luni la urgente cand mi-au facut eco abdominala, adica la 21 sapt si 4 bb avea 521 grame si ca doctorita de acolo mi-a zis ca ea vede ca e baietel!!! Acuma sincer parca tot in Iosup am io incredere mai mare ... Interesant este ca in loc sa sar in sus de bucurie ca mai este o speranta sa fie baietel, am avut sentimentul ca ma intristez ... stiu ca sunt nebuna si labila psihic, dar deja io vb cu printesa mea si o iubesc tare mult .... si am uitat ca mi-am dorit baietel vreodata ... Dar orice ar fi, sanatos sa fie!!!

21+

Mergi la inceput