Mamici de mai iunie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
papadie spune:
fetele si multam de aprecieri Nu tre sa dati apa la soricei ci sa vedeti ca bebelasii prematuri sunt niste soricei tare rezistenti!(in Germania la sectia de prematri au ca desen un soricel si asa le si spun asistentele si doctorii la bb -kleinemaus (soricel)) Carminabubulina casa de piatra si numai bucurii!
Maine va spunem si noi cu exactitate daca avem in burtica o mika Sofia asa cum "pare sa fie"
carminabulina spune:
Apirevin am folosit pentru masarea locului dureros, nu ca ar fi avut vreun rezultat dar intrebarea este: am voie sa folosesc unguente din astea, gen fastum gel, diclofenac , etc? La dr. nu am unde sa sun inaioana, si ce sa-i spun ca ma doare spatele de mor? Parca mi-e jena cateodata sa sun chiar pentru orice. Oricum daca nu ma lasa in noaptea asta o sa merg direct la spital, e mai simplu asa insa sper sa nu fie cazul...
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
inaioana spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Apirevin am folosit pentru masarea locului dureros, nu ca ar fi avut vreun rezultat dar intrebarea este: am voie sa folosesc unguente din astea, gen fastum gel, diclofenac , etc?
Pai aia e ca nu stiu daca ai voie sa folosesti d-astea! Totusi nu cred sa fie asa o problema in stadiul asta al sarcinii. Oricum, cel mai indicat e sa intrebi un dr ceva. Mie nu mi se pare o problema minora si oricum e datoria lui sa-ti raspunda la asemenea chestii. N-ai nr de mobil, ceva?
Sper sa-ti treaca cat mai repede!

Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
raalucutza spune:
mai CARMINA bafta multa si numai bine in casatorie!
si eu sunt nou casatorita...de fapt nu chiar nou dar ......pe 11 februarie fac 6 luni!
raluca
raalucutza spune:
CARMEN multumesc si tie ca mi-ai simtit lipsa!

ce mi-ar place sa va pun si eu poze cu mine si cu burtica dar habar nu am cum si am incercat cu yahoo si cu tot felul dar nu stiu si nu stiu!
raluca
inaioana spune:
quote:
Originally posted by raalucutza
ce mi-ar place sa va pun si eu poze cu mine si cu burtica dar habar nu am cum si am incercat cu yahoo si cu tot felul dar nu stiu si nu stiu!
Du-te pe www.webshots.com, fa-ti un cont acolo si fa-ti albume cu pozele tale. Si apoi..da-ne si noua link-ul ca sa te vedem!
Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
shoricutza spune:
Carmina mie la spital mi-au dat un diclofenac supozitor si mi-au facut o injectie cu algocalmin. Doar asa m-a mai lasat durerea ... Dr T mi-a spus ca acasa pot sa iau un algocalmin sau un nurofen pe zi daca ma mai doare. Cand am fost la el la control mi-a zis ca pot sa iau si diclofenac supozitor sau sa folosesc ptr masaj diclofenac gel.
Acuma io diclofenac supozitor n-as mai folosi ptr ca mi se pare un antiinflamator puternic totusi. Dar mi-am cumparat diclofenac gel mai ales ca farmacista mi-a spus ca nu este periculos ptr ca nu se absoarbe decat la nivel cutanat.
Acuma tu hotarasti ce si cum ... eu ti-am spus doar ce mi-au dat mie.
Dar daca nu te lasa durerea fugi la spital (daca nu ai plecat deja).... du-te la urgente ....
Doamne ajuta sa-ti treaca!
22+
shoricutza spune:
LYLY809 ma bucur ca este totul bine cu bb. Dar de ce ti-a mai facut Dr T ecografie ca doar te-ai dus cu rezultatul de la eco morfo, nu? Sau ai fost la Herghelegiu tot azi si ai facut-o acolo? Nu inteleg ...
22+
cypocs spune:
N4 0ERGE TASTAT4RA

ALIA 24w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
shoricutza spune:
Carmina ce se intampla? te mai doare? daca poti, da si tu un semn de viata ... io mai sunt pe aici ...
Papadie inteleg ca maine te duci la eco ... bafta multa, sa ne aduci numai vesti bune!
22+