Mamici de mai iunie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Lily bafta azi la eco si la control! Poate ne intalnim azi la dr. T .... la ce ora ai programarea? Io la 19.00. Succes!
raalucutza bine ai revenit la noi!!
Ama tinem pumnii pentru examenul de maine !
Maggy ce dragut ca bebe Nichita te inghionteste. Succes la urmatorul control !
Neda ma bucur pentru vestile bune de la eco!
Si_bv ma bucur sa aud/citesc ca esti bine !
gabitza_gargaritza si adriella bine ati venit printe noi si sarcina usoara! Gabitza informatiile care te intereseaza le gasesti daca dai o cautare la http://www.desprecopii.com/forum/search.asp si selectezi la forum “Odiseea sarcinii in 40 de saptamani” sau “Nasterea pe glob”.

Carmen 20+ cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

cristina1702 e o consolare intr-adevar ca nu sunt singura labila de pe aici. Sotul meu si azi dimineata m-a intrebat nedumerit cum de rezist sa nu ma duc inca la o eco ca sa fim siguri ce si cum (de fapt el nu mai rezista). Dar eu pur si simplu simt ca am in burtik bebelina si ma bucur enorm ca este asa ...
Iar legat de faptul ca esti micutza si ca bb trebuie sa fie tot micutza sa stii ca nu este o regula. Si eu sunt scunda iar inainte sa raman gravi aveam 43 de kg, dar doctorul mi-a spus ca bb poate sa fie destul de maricica la nastere. Ca sa nu mai zic ca deja este grasa si frumoasa Dar parerea mea este ca ptr mamici micute ca noi, cezariana este cea mai buna solutie. Asa ca sa va traiasca Madalina cea frumoasa si sa se faca mare si mancacioasa.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Carmina casa de piatra si succes sambata! Ce de evenimente fericite la voi anul asta! Sa fie toate cu noroc si sa va mearga din plin! Sper sa scapi de durerile de spate pana sambata!
Mihaela.f poti sa-mi trimiti si mie te rog documentatia despre iR-uri? Mercic mult !
Shori cand ma intorc de la dr o sa citesc cele doua povesti ca si io sunt amatoare de istorii despre nasteri, si mai citesc cate una din cand in cand. Efect lacrimogen garantat ... deci stai linistita ca nu esti singura!

V-am pupat! Fug la intalnirea cu dr T.

Carmen 20+ cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diana79 imi place numele ales de tati.
Carmina un masaj ceva ai incercat? Nu stiu ce sfat sa-ti dau ... poate doar dar nu cred ca te ajuta cine stie ce ....

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Cristina

Nu cred ca este obligatoriu sa ai acest carnet de sarcina in romania...avand in vedere faptul ca echografia o faceti la un medic iar controlul ginecologic la altul. In carnetul meu de sarcina este mentionata intreaga evolutie a sarcinii ( analize, echo cu poze, greutatea mea la fiecare control..etc. Eu il consider foarte util..ca oriunde as fi...in cazul in care as avea vreo problema intr-un alt oras sau tara....in acest carnet se gaseste toata istoria lui bb ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Despre calcefierea (imbatranirea) placentei aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7497

http://www.babyzone.com/features/expertsqa/default.asp?QAID=174&ExpertID=1

Ioana 25 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Carmina, poate iti apasa sarcina pe oarece nerv... Nu poti suna un dr ca sa afli exact ce trebuie facut?

Cristina, pentru ca esti membru nou, mesajele tale apar mai tarziu, dupa ce le vede un moderator. Oricum, noi te citim si sper sa se termine repede perioada asta de "proba".

Mergi la inceput

Adib, nu sunt drastica deloc doar incercam sa-ti explic ca pentru arsurile alea infioratoare din trimestrul al treilea nu exista alt remediu decat antiacidele si ca veti vedea singuri asta. Pana atunci, pentru chestii minore puteti incerca ce vi se potriveste. Stomacul e ca o clatita in al treilea trimestu, bineinteles. Repet, eu ma refer la arsurile de la sfarsit care sunt sfasietoare si nu reactioneaza decat la rontait antiacide. Si nu inteleg ce ai cu antiacidele avand in vedere ca sunt TOTAL INOFENSIVE!!! Atata tot!

Magg, eu cand eram gravi cu Katja nu am luat nimic impotriva imbatranirii placentei pt ca nu am stiut ca se poate lua ceva. Acum iau vitamina C zilnic cam 500-1000mg pe zi (o jumatate de pastila sau una intreaga, efervescenta pentru ca se asimileaza cel mai usor si complet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ina,
Multumesc de raspuns, bine ca mi-am luat deja vitamina C. Dar mi se parea mult sa iau zilnic...

CarmenCita, Iosup are chestii pe care nu le comunica (la mine au fost chiar mai multe, am avut un soc cand am iesit de la el de la eco), adevarul e ca pana la urma interpretarea e treaba doctorului T, nu a lui. Mie T mi-a spus ca placenta nu tre sa fie neparat Ferrari sa castige 'traseul' de 9 luni, important e sa-l termine. Eu am replicat "adica sa inteleg ca am o placenta tip Dacie,nu tip Ferrari". Si el a zis, "da, si pana la finis s-ar putea sa ne trezim cu un Trabant".
Atat timp cat bb creste in grafic, nu e f scarry, asta e, sper si eu sa "reziste' cat mai mult...
Magg 22s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

M-am intors de la echo si de la control.
Shori, dr. T mi-a luat tensiunea la cerere. 11 cu 8. El zice ca-i ok, dar mie mi se pare mare a doua valoare... Analize in sapt. 28. Control in sapt.25 Pana atunci nu iau decat tot biomarin, exact ca tine.
La echo am vazut doar o jumatate de fetisoara, pentru ca Samburica dormea dus, cu nasul in peretele uterin al maica-si. S-a chinuit doctorul sa scoata cat de cat niste imagini cu fata... greu... Si cordonul ombilical, gramada tot pe langa fata lui. La un moment dat la dat l-a o parte cu manuta, prin somn. Restul s-a vazut foarte bine. Statea cam inghesuit, saracul. Si cu capul in jos.
Carmen Cita, eu am fost mai devreme. Acum cred ca deja te-ai intors si tu. Dr. T era bine dispus asta seara. Ce-ai aflat?

Lily 21+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput