Mamici casnice (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alina bataita ca m-ai speriat dar ma bucur enorm ca sunteti vbine!!!
Pup dulce si sigur ca nu m-am suparat!!!!!!!11
Hai ca fug la datorie... am fost pe baricade doar de la 6.30 dar net ioc, am facut muuuuklte altele.. dar inca rezist...
Hai ca fug am intrat sa vad ce e cu Aloina scuzeeeee revin maine sper puuuuuuuuuuuuuuuuuup!
Flavia pup si pt nurori!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ca v-am speriat!
va multumesc din suflet ca v-ati gindit la noi si v-ati facut griji
ce se intimpla cu celelalte fete?
imi suride si mie chestia propusa de cami.
hai zice-ti, cind facem o conferinta pe mess? ca acu' mi-am intrat in program (somn dupa 12 noaptea).
io's pe mess, va astept

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu nu pot si abia astept sa ramanem singuri sa-mi reintru in rpogram, nmai exact sa-mi fac unul.
Scuze ca scriu aiirea, vreau sa fac multe intr-un timp scurt ca tre' sa fac nani, maine merg cu uca pana la serv sa ii fac permis si tre sa fiu fresh iar pe la 6 ca pleaca socrella.. la spital dar vine inapoi.
Intru la conerinta alta data....... Pup fetele

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

da,am revenit!
dana,ai dreptate!mi-am pierdut si energie si tot...
cand merg la munca sunt varza.Nu vad bine patul seara.Maine nu ma duc.Au sunat in disperare in seara asta sa merg.Am scos telefoanele.sa sune
am zis:nu si gata!
Colegu' zice ca-s nebuna!Cand zic ca ma las de tot cand zic ca ma duc "azi" si gata! Nu-mi vine la naiba sa stau degeaba acasa! In fine!Asa-mi trebuie...

eu am avut 2 zile de tot "rasul".Nimic nu mi-a mers bine.dar nimic.Acum sunt parca ceva mai calma.
probabil se apropie sambata si ma bucur ca vine colegul acasa De fapt ma bucur degeaba ca tocami mi-au venit "musafirii" si am o durere de burta!!!

am vazut ca scrieti nu gluma!va citesc dimin. la cafea.asta ca sa fiu la zi cu voi sa nu-mi scape nimic

pup iu.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eh, ce bine ca va mai vede omu:)

Alina sa ne zici cum e cu rezultatele de la analize.
Andreea bafta cu programul, cand ramai singura sa dai de baut :)
Cami crezui ca nu mai dai pe aici:) Deci cum ramane, te mai duci la job sau doar astazi si gata?:)))

Sara mea doarme, dar astept sa se trezeasca asa ca scriu in viteza sa apuc sa termin.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Neata' fetelor.
Iaca si eu pe aici sa va intreb de sanatate...
Flavia sa sti ca exact asa am facut v-am citit dar...
Alina la ce spital ai fost si la ce medic?Pupici pt Alexuta.
Sper sa treaca perioada asta agitata pt.mine si sa revin aici la voi.
Mai fetelor mai este putin si vine ziua indragostitilor.Ce faceti voi in aceasta zi?
Sa aveti o super zi.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata !ce faceti fetele?Alina eu aseara m-am culcat cu gainile ,de la 11,n-am putut sa-ti tin companie pe mess.Sorry!
Cami,ce ma ,tu stai degeaba acasa?La cat alergi ....numai degeaba nu stai.
Va pup pe toate! Ma duc pe la nurori!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana sorry ca aseara nu am mai raspuns, da nu am putut vedea decat tarziu ca ai scris :((
E bine ca poti sa dormi o data cu gainile, ca poate de saptamana viitoare nu mai apuci:)
Cu ce va mai rasfatati azi?

Mirela musai sa spui ceva, orice:) Ce faci cu Matei din toamna? Bona sau gradi?

Noi de ziua indragostitilor cred ca tragem o fuga pana la Bucuresti :)
Sper, abia astept.

Restul fetelor pe unde sunteti?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neatza fetele!
flavia,nu stiu daca am zis pe undeva eu sunt ardeleanca+banateanca.nascuta in ardeal,dar o parte a copilariei petrecuta in banat(Nadrag).din pacate timisoara nu l-am vazut prea des,dar mi se pare mai curat decat bucurestiul(cred ca la fel de aglomerat)dar in toata aglomeratia tm parca era o ordine,in buc e exemplu e de groaza cu condusul.am zis io de multe ori,cine se descurca cu sofatul in buc poa sa se considere experimentat la maxim!
alina sa ne zici cum sunt analizele!saracuta alexa,imi imaginez ce o mai fi plans la luat de sange...io plang si acu!
cami,repede pastilute pt dureri pt Time out la musafiri..nu rata we asta ca pe urma toata saptamana viitoare o sa fi nervoasa!
andreea,incet rabdarica ta si-a atins limitele uite aicide incurajare,hai capu sus ca dupa ce o pleca socrela facem party online!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

, ce faceti fetelor????
Alina ce bine ca ati revenit cu vesti bune.....
Flavia mi-ai adus aminte ca eu mai am un calculator (mai vechi si mai "slab") si la el am si o tastatura haicuita care e numai buna pentru Amalia...mersi de idee

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput