Mamici casnice (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Trezireaaaaaaaa
Andreea n-ai fost pe baricade deodata cu socrela, la 5,6 AM?!:)
Eu n-am sanse sa raman singura acasa doar fara cine nu vreau:)
Hai ca va scriu repede ca Sara doarme, dimineata mi tare greu sa ma trezesc, noroc ca sotioru meu se trezeste sa mearga la servici si atunci isi pregateste mancarea si lui si pt Sara, asa ca eu nu mai am alta treaba:) Astept sa se trezeasca si sa ne incepem activitatea cea de toate zilele.
Cami tu ce faci, absentezi nemotivata?
Mihaela, Mirela iar trageti cu ochiul si nu ziceti nimic?:)

Fetelor ziceti-mi si mie care aveti asigurare de viata, de care si la ce firma ca asta ma doare pe mine acu :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami a fost la munca ieri si merge si azi.Nu mai are ea timp si energie sa intre.
Flavia ,cand iti pleaca sotiorul?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana deci sotul meu pleaca cand vine al tau:)
Voi aveti experienta, noi suntem la 1 "abatere" cand el pleaca si ma lasa singura acasa, uf ca deja imi vine sa
Alina hai treci la raport, sa spui ca totul e ok:) Ma bucur ca ati ajuns bine si ca nu e nimic grav.
Deci Andreea asa cum spuneam, a fost obosita de aia n-a zis nimic:)

Fetelor imi pare rau ca nu apuc sa stau mult pe mess, de aia nici nu prea intru ca stiu ca n-am sanse cu Sara, nu stiu ce-i asa crizata, oriunde sa stau numa la calculator nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mai,fetele mie imi place zona unde stam..defapt tot oraselul e linistit si cu padure de jur imprejur!io sunt de langa orastie,dintr-un satuc micut,asa ca nu mi-a fost greu sa ma obisnuiesc.in schimb sotul vine din balamuc de bucuresti....nascut si copilarit acolo peste 20 de ani!
de cate ori mergem in münchen la aglomeratie il iau amintirile despre Bucuresti si mai zice ca poate in viitor sa ne mutam in asa oras!.
am poze,o sa va arat...numai sa le descoper,ca sotul a dat copiat ce era pe aici ca iar se pune la instalat si dezinstalat!asa ca tre sa gasesc pe care cd le-a copiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pai si noi ca oamenii, mai venim, mai plecam, mai vorbim, mai tragem putin cu ochiudaca nu prea avem loc de pitici nazdravani care vor sa butoneze....
Offfffffff butoanele astea cine le-o mai fi inventat

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

symaco abia astept pozele, deja te invidiez, da atunci o sa te invidiez si mai tare:)
Si eu am stat o vreme in Bucuresti si nu pot spune ca imi place la nebunie, dar cateodata mi se face dor. In schimb al meu sotz nu suporta Bucurestiul, doar Clujul care zice ca e mult mai civilizat, insa mie in Cluj mi se pare plictisitor cateodata. Da pentru ardeleni e numai bun:P

Mihaela iar umbla Amalia la butoane? La noi Sara a reusit azi performanta sa nu imi inchida calculatorul din buton, da inca nu e tarziu:)

Ce le mi dati voi de mancare la puiuti? (parca Geani (gegea) intreba de mancare, pe unde esti draguto ca n-ai mai aparut?:) A mea nu mai vrea lapte seara nici cu gris, nici cereale, nici din bibi nici din pahar ... Si nici altceva nu prea mananca, nu mai stiu ce sa fac cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

flavia,incerc sa sar peste remarca ´´numai bun pt ardeleni`´!
si mie imi place clujul,parca e mai´´civilizat´´daca pot zice asa decat bucurestiul.adeca balamucul e suportabil!
mihaela,cumpara draga doua tastaturi poate pacalesti puiuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Da Flavia de fiecare data cand ma vede la calc e de jale....dar mai ales daca m-am ridicat doar in picioare, e si lipita de scaun si bate cu mana in el, ca vrea sus la butonat...La mine cel putin s-a prins de faza ca daca a pus mana sa inchida calc sau de la prelungitor....ma supar pe ea rau si nu o mai bag in seama....si asta e de rau pt ea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetele.
am revenit si suntem bine.
marti am venit de la buc dupa-amiaza f f f obositi, iar aseara cind ziceam ca intru am adormit inaintea alexei.
acu' sunt pregatita pt raport.
in mare alexa e bine, cu o usoara hipercalcemie. pe dr de fam.
miine mai asteptam rezultatele de la testele pt alergie (asta pt a vedea daca are leg cu dermatita alexei).
la spital a fost groaznic. alexa a plins de la intrare pina aproape la plecare din spital(vreo 4 ore). cu recoltatu' a fost nebunie, fiind grasuta s-au chinuit sa-i gaseasca vena si au intepat-o in ambele minute. si acum are vinatai si-mi arata si-i spun ca e vaccin. ea ride ca deja a uitat. cu pipilica a fost nasol ca n-a vrut sa faca in pungile lor si s-a tinut vreo ora juma si intr-un final cind a facut a curs f putin in punga, insuficient.
andreea, imi pare tare rau ca nu ne-am intilnit. am scapat de la spital pe la 13,30 si alexa era f obosita dupa atita plins si am plecat direct acasa. sper ca nu te-ai suparat.
v-am citit si m-am pus la curent cu noutatile.
o sa mai scriu azi,

alexa & fam

Mergi la inceput

Alina in sfarsit:) Imi pare tare rau pt Alexuta, tare greu cu copiii astia mici prin spitalele astea de 2 lei, eu am fost o singura data cu Sara cand ne-a trimis medicul de familie la un control ortopedic, dar de atunci am zis ca daca mai e cazul merg la privat, ca nu mai suport birocratia si mizeria cu care suntem tratati
Ne rugam sa fie si rezultatele de la derma bune

Fetele stati ca si eu 2 tst pt Sara, dar credeti ca o intereseaza aia care nu-i conectata la calculator? Si avem si 2 calculatoare, cand no lasam la unul fuge la celalalt, mai ales daca are si noroc sa nu fie usa inchisa la camera.
La fel si cu telecomanda de la TV, avem 2, una cu baterii si una fara (nefunctionala:0, sa nu credeti ca se atinge de cea cu baterii, ca vede si ea ca n-are nici un efect asupta TV-ului:)))
Deci Miha ii cumperi si Amaliei un comp:)

symaco da Timisoara iti place?:))) Eu fiind din Tm sunt plictisita de oras, asa ca daca am avut ocazia sa aleg Clujul, am profitat:)

Dar, daca ar fi sa aleg unde sa locuiesc si s avea si conditiile necesare, m-as duce la munteeeee

Mergi la inceput