2. pentru Livia
Raspunsuri - Pagina 3
matia spune:
Dupa celioscopie nu a zis decit ca este un miom. Dupa laparo a zis *miomul nu pune probleme de nidare* Da Livia, din ce am gasit eu am inteles ca asta e formatiune musculara( la celio am vazut-o si eu - arata ca o stalactita unita cu o stalacmita, groasa cam de vreo 2-3 mm, pe fundul de uter, dinspre fata spre spate, ca un fel de ligament). Formatiunile musculare se dezvolta, acolo?Doar nu fac antrenamment! Sau fac fara sa stiu?
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
Mariaa spune:
DETOX costa cam 40-50.000 lei,depinde de farmacie.Trebuie avut grija ca exista DETOX pentru mai multe afectiuni,sa nu va dea alceva.
Sanatate maxima,Maria.
Ariela spune:
Buna,Liviuta.Multumesc mult pentru e-mail si pentru incurajari, pentru vorbele bune pe care mi le-ai spus.La mine situatia e aceeasi.Nici urma de rusi.Am inceput sa iau tratamentul tau,dar azi mi-am dat seama ca eu luam 1 pastila de naprasnic si nu 4 deodata cum am citit in mesajele fetelor.Sa iau si eu tot 4 pastile?.Si mai am o intrebare.Cam cand crezi tu ca or sa vina rusii?.Vreau sa am si eu o evidenta clara, ca acum sunt in ceata rau de tot.Te pup.Sanatate.Ariela.
Catalina spune:
Draga mea Livia,
asa ca sa te tin la curent cu starea mea, vreau sa iti spun ca am avut un weekend foarte nasol. Nu stiu daca putea fi de la bila, am avut tot timpul o durere destul de taioasa in partea dreapta exact sub coaste, stare de oboseala groaznica si GREATA !! Acum mi-am mai revenit dar durerea nu a disparut de tot. Oricum, bine ca nu mai zac.
Azi voi merge la un dr. homeopat la centrul de pe Visarion.
Te rog sa nu crezi ca nu am incredere in tine, Doamne fereste! Doar tu esti cea care mi-a deschis atatea drumuri.
Doar ca m-am speriat tare vineri cand mi s-a facut asa rau si as vrea sa consult un doctor.
Te voi tine la curent si ca intotdeauna iti multumesc pentru sufletul tau mare si pentru sustinere.
Catalina, o viitoare mamica
Crisnemes spune:
Draga Livia,
Joi am inceput tratamentul naturist dar fiindca am fost foarte racita si cu temperatura mare mai mult am dormit si nu am reusit sa iau tratamentul seara .Ce crezi ca am luat degeaba tratamentul pana acum?
Pulberea de marar pot sa o inghit fara sa o tin sub limba ca imi vine sa .
Te pup si multumim de raspunsuri.
Cris
livia spune:
Pt. cata:
Eu m-am simtit asa rau o saptamana,pe urma mi-a mai trecut pana sa-mi vina menstruatia iar cand a venit iar raul insuportabil, dar nu-ti spun ce am putut elimina...Eu zic ca raul vine de la cat de bolnavioara esti fiindca eu dupa acest acces de rau nu am mai avut nimic.Oricum, spre linistea ta te poti duce la doctor.Sa ma tii la curent cu progresele!!!
pt.ariela:
Scumpa,trebuie sa iei si tu tot 4 cps.de 3 ori pe zi.Menstruatia iti va reveni(ar trebui)cam dupa 2-3 saptamani,iar daca tii trat.exact,poate sa apara dupa prima saptamana.
Cum am mai spus,eu aveam amenoree(lipsa menst.)de 4 luni si dupa exact o luna de trat.a venit...
pt.maria:
Ai dreptate ca exista mai multe feluri,deci atentie!!!
Medicam.este de la compania"VISION" producator ARKOFHARMA,Franta)
pt.matia :
da ,au dreptate ca nu produc probleme la nidare,dar in sarcina uterul se mareste,nu?Dar ce ma interezeaza pe mine este:aceasta formatiune va lasa uterul sa creasca?Daca era doar o mica excrescenta nu ar fi fost probleme dar la tine e altfel...De ce nu au sectionat acest muschi?Trebuia doar sa-l taie,ca pe o panglica la mijloc si gata!
Vezi tu,daca ramai cu bebe si muschiuletul ala nu se intinde cat trebuie...Asta era important de stiut,nu crezi?
valentinag spune:
Buna Livia,
urmez si eu o parte din tratamentul tau,respectiv:
tinctura de zmeur,coada soricelului,naprazic,vit E,crema de galbenele si argila.
Tu,ai spus intr-un mesaj mai de mult,ca atunci cind scoti argila arata ca ceva milos,insa la mine cum o pun asa o scot:e normal??
Multumesc,
esti nemaipomenita
Valentina
matia spune:
Ti-am scris un mail ca sa nu mai ocupam mult spatiu cu probleme care nu cred ca sint de interes general.
Catalina spune:
Multumesc mult de incurajari Livia, te voi tine la curent. Si poate nu ma uiti si cand vii in Bucuresti si ai putin timp, ne vedem la o cafea.
Catalina, o viitoare mamica
matia spune:
Spune-mi repede ca sa fac, mi se termina tinctura de telina si nu imi aduce la farmacie atit de repede cit imi trebuie, dar au pastile.Sa iau citeva o zi ,doua, pastile pina aduce tinctura?Daca da, cum?