2. pentru Livia
Raspunsuri - Pagina 2
oanaDo spune:
Draga Livia,
iti multumesc de raspuns.
Cele care se iau tot timpul pot sa le iau de acum?fara sa astept rushii?
CAT'S CLAW se administreaza 1 capsula de 3 ori pe zi (flacon/50 cps.) deci le iau pe toate?sau pe perioada 5-19?
NU SE GASESC OVULE/SUPOZITOARE CU METRONIDAZOL.Farmacistele recomanda Flagyl si alte ovule cu metronidazol 500 mg. in compozitie, ORI METRONIDAZOLUL ROMINESC ARE 250 mg.Am studiat si MEMO MED 2002 si nu am gasit din aceeasi grupa produs similar 100% dupa substanta de baza,concentratie,etc.CE FAC IN CAZUL ACESTA?TU CE-MI RECOMANZI IN LOC?
Ce o sa ne facem fara tine?????
Oricum sper cind te intorci sa iti dau o veste buna....
Apropo,cit o sa ne lipsesti?
Te pup si iti doresc numai bine tie si puiului tau.
Oana
livia spune:
pt.oana:
poti incepe oricand,nu trebuie sa astepti menstruatia;cu cat incepi mai devreme cu atat mai bine.
catŽs claw vei lua tot timpul 3 pe zi (cum scrie in prospect)
Concentratia pe ovul(supozitor)cu metronidazol trebuie sa fie de 1g,chiar daca sunt ovule, tot in popou le vei pune,da?.
Sunt produse de -antibiotice iasi- si sunt de 1g si 500mg.Tu le vei lua pe primele sau vei folosi 2(odata) de 500 mg sau orice alta varianta dar sa fie concentratia care am zis-o.
Nu stiu ce sa zic...daca nu mai sunt asta e.Vei folosi doar ungerile cu alifie de galbenele +argila vaginal si gata.
P.S.-o sa lipsesc cca.2 saptamani.
te pup si mai vorbim!!!
gabid spune:
Livia,revin iarasi pe aici.
Am luat 3 luni ceaiuri si tincturi.Crezi ca trebuie sa opresc?In octombrie vreau sa fac FIV pt ca din pacate alta sansa nu am.Crezi ca pot lua ceaiuri in continuu sau sa fac o pauza si sa incep in iunie ca sa fie un tratament de 3 luniatunci inainte.Eu vreau ca atunci sa am organismul reglat hormonal si sa fac cat mai multi embrioni.Tu ce spui,cum sa procedez?Ce tratament sa iau?
In legatura cu sotzul meu aceeasi intrebare!Sa ia napraznic,ceai +pastile si telina tot timpul pana atunci sau sa intrerupa?Dar brancaursului.Zinc am inteles ca trebuie luat tot timpul de catre sotzi.
Te pup,
Gabi.
PS:Simona merge mai bine,o tin doar un pic de varful glugutei afara pt ca mi-e teama mie dar nu mai cade.
matia spune:
O sa incep sa iau si pulbere de napraznic.(ce gust are?)Sa o iau inainte de toate celelalte, ca pe marar?Cit timp, tot timpul?
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
gabid spune:
Pulberea de napraznic se ia ca si cea de marar.Are gust nasol.Eu nu puteam lua nici pulberea de marar sublingual,adica le-am inghitit pe amandoua ca pe pastile.Poate ca tu reusesti.Puyi ceaiul la rasnita de cafea si iese pulberea...eu prefer sa iau pastile.
Te pup,
Gabi.
matia spune:
Daca nu reusesc sa o tin sublingual pot sa o inghit sau nu mai are acelasi efect?
livia spune:
Pt.matia:ar fi indicat sa tii sub limba,asa scrie peste tot dar daca nu poti, aste e,vei bea doar ceaiul de naprasnic.Iar tabletele de naprasnic nu sunt eficiente pt.ce ai tu.Mai este o varianta...produsul natural numit DETOX care este bun pt.resorbtia chisturilor,nodulilor,tumorilor etc.Eu nu l-am luat dar am auzit ca este excelent.Nu stiu nici cat costa...
Pulberea de naprasnic se adm. o luna-doua pana dispar formatiunile(chisturi,fibroame etc.)De obicei ,dupa prima luna de trat.ar fi indicat sa faci o echo sa vezi daca mai apare ceva,daca nu...ai scapat si nu mai este nevoie sa continui.Sa nu confunzi ceaiul de napr.cu pulberea de napr.,sunt doua preparate diferite cu actiuni diferite.
pt.gabi:
Daca faci trat.tot(6 luni)nu vei mai avea nevoie sa-l repeti fiindca vei fi o.k.,totul va functiona normal si nu se va mai deregla.Indicat ar fi ca inainte de fiv sa faci o cura doar de tinctura de muguri de zmeur si cretisoara pt.fixarea sarcinii,in rest nimic.
Mai scurt:continui trat.pana faci 6 luni apoi daca tot nu ramai cu bebe continui cu mugurii de zmeur si cretisoara pana la fiv apoi vei bea doar cretisoara timp de o luna si cam asta ar fi!!!
Iar, sotul tau ar trebui sa calculeze cu 3 luni inainte de fiv sa reia trat.
matia spune:
Liviuta, eu as lua pulberea pt. miom ( nu am inteles bine?)si asta nu s-a vazut decit la celioscopie si la laparoscopie deci nu as sti pina cind s-o iau. Eu banuiesc, nu sint sigura (dar mi se pare chiar logic) ca eu am miomul asta din nastere. Am o sora care are uterul septat.(mostenim noi ceva)(ce de paranteze!)Cu toate astea a dus o sarcina pina la 8 luni si jumatate.
Deci revenind la pulbere, o iau sau nu?
livia spune:
Daca dr.a spus ca nu are cu ce sa afecteze atunci nu ai de ce sa iei.Dar stii sigur ca nu mai creste?Daca nu s-ar dezvolta ar fi excelent.De asta zic sa-l tratam...sa nu cumva sa evolueze.Cum ti-a zis dr.exact?