Infectie urinara cu E coli

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Seeioana spune:

Nu suna deloc bine ceea ce se povesteste aici.
Am un bebe care la o luna jumate a fost diagnosticat cu Klebsiella. Am facut tratament cu Summetrolim; am repetat urocultura si rezultatul a fost pozitiv, dar pt un alt microb: Citrobacter. Am urmat tratament cu Zinnat; am repetat analiza. Rezultatul: infectie cu E-coli.
Analizele au fost facute la 2 laboratoare diferite, ma gandesc ca posibilitatea ca probele sa fi fost interpretate aiurea sau contaminate este minim.
Inainte sa mai dau vreun tratament vreau sa merg la specialist. Inclusiv sa caut un homeopat... mi se pare foarte aiurea ca nu se poate scapa de aceste tampenii.
Plus ca bebe nu are nici un simptom, nu febra, nu durere din ce vad eu. Ia in greutate normal. Slava domnului mananca...

Acum Stefan are 3 luni si ma intreb ce va mai urma
Sper totusi nu se ajunga la probleme cu rinichii cum se povestea pe aici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara13 spune:

suntem dupa 5 zile de tratament cu cedax. La ultima urocultura au iesit din nou germeni peste 100000 - deci infectie. Azi am luat rezultatele la urocultura dupa 3 zile de tratament - urina s-a sterilizat. Asta nu inteleg...de unde tot apare infectia dupa ce se sterilizeaza urina.
Oricum luni mergem la spital la grigore Alexandrescu pentru investigatii mai serioase.
Cel mai mult ma enerveaza ca medicii din fagaras imi spun ca nu cred sa aiba infectie caci nu are nici un simptom specific de infectie. Dar analizele spun altceva. Si le-am facut la laboratoare diferite. Dupa ce am inceput tratamentul a inceput sa ia si in greutate. Saptamana trecuta a luat 150 grame.
Astept rezultatul de luni. Mergem la profesorul Basca. Ati fost careva la el?
Cum este?
va tin la curent! Doamne ajuta sa nu aiba Mateiut ceva grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Infectiile urinare cu E. Coli sunt tare pacatoase! Chiar daca apare urocultura negativa dupa tratament cu antibiotic, E. Coli tot mai persista in epiteliul tractului urinar si dupa un timp reapare din nou infectia si uroculturile sunt iarasi pozitive. Asa a patit verisoara mea cu fetita ei pe care a tratat-o la spitalul Fundeni in sectia de nefrologie pediatrica. Pana la urma, dupa multe antibiotice, a rezolvat cu Uro Vaxom, un imunostimulator pentru infectii urinare repetate, recomandat de medicii de acolo. Dupa 3 luni de tratament cu Uro Vaxom, nepotica mea se simte mult mai bine, in sensul ca s-a redus mult numarul de infectiii si chiar daca mai face, sunt forme usoare.
Intrebati si voi pediatrii vostrii de Uro Vaxom, poate va este de ajutor!
Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina79 spune:

Tudorana, Uro-Vaxom se ia tot ca Broncho-Vaxom? Ca ai spus ca tot 3 luni. Pentru adulti e aceeasi doza? Eu ma tot lupt cu o infectie urinara si nu mai scap de ea.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina79

Tudorana, Uro-Vaxom se ia tot ca Broncho-Vaxom? Ca ai spus ca tot 3 luni. Pentru adulti e aceeasi doza? Eu ma tot lupt cu o infectie urinara si nu mai scap de ea.
Multumesc anticipat!


Adina, incearca sa bei multa apa plata si introdu in alimentatie fulgii de ovaz. (pe langa tratamentul alopat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Buna adina! Nepotica mea a luat Uro Vaxom cate 1 capsula/zi timp de 3 luni. Si din cate stiu eu, exista o singura doza, atat la copii, cat si la adulti.
Eu cred ca iti va face bine si tie! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Sunt pe piata tot felul de produse care se vor stimulatoare ale imunitatii urinare, dar doar acest Uro-Vaxom se vrea un imunostimulator din punct de vedere al clasei de medicamente din care face parte. Oricum, cine aude de Uro-Vaxom se duce automat cu gandul la Broncho-Vaxom...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

tudorana are dreptate, urovaxom se ia 3 luni zi de zi. nasa mea locuieste in germania si a avut de furca cu infectiile urinare. stiu ca medicii de acolo i-au dat urovaxom 3 luni zilnic si dupa 3 luni de pauza inca 10 zile pe luna 3 luni. se simte f bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara13 spune:

ne-am intors de la Bucuresti. Din fericire nu are nici o malformatie a sistemului urinar. I-a facut si urografie si cistografie si l-a verificat ecografic. totul pare bine. Am primit un tratament profilactic cu antibiotic, in doza unica, seara: 10 zile augmentin, 10 zile ceclor, 10 zile biseptol. O luna mergem asa apoi urmarim urocultura....daca mai reapare infectia facem tratament conform antibiogramei injectabil. Sper din tot sufletul sa nu fie cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina79 spune:

Mara, bine ca nu are baietelul tau vreo malformatie. Din pacate o problema o constituie si infectiile astea urinare care se tot repeta. Trebuie sa ai mare grija, pentru ca daca nu sunt tratate cum trebuie pot sa aiba urmari atunci cand va fi mare.
Tudoarana, am intrebat-o si pe doctorita mea de familie si am inceput deja sa iau Uro-Vaxom. O sa dureze 3 luni tratamentul. Sper sa am cu Uro-Vaxom rezultate la fel de bune ca si cu Broncho-Vaxom!
Eliza, desi ma straduiesc destul de tare, nu prea reusesc sa beau multa apa, in cele mai bune zile abia ajung la 1 litru/zi. Stiu ca nu este bine dar...

Mergi la inceput