Infectie urinara cu E coli

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoica

Augmentin este cel mai bun in tratarea E-coli...


In urma antibiogramei facute pentru mezina noastra, a rezultat ca germenul este imun la augmentin. Deci depinde... nu este bun acelasi tratament pentru toata lumea, de-asta sunt bune antibiogramele. Eu i-as fi dat augmentin fix degeaba.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

nepotica mea a "tras" f mult cu infectiile urinare si cu nenumarate antibiotice, care mai de care mai sofisticate, dupa care aparea rezistenta :((
pe ea a ajutat-o f mult uro-vaxom luat 3 luni si apoi dupa 3 luni cate 10 zile pe luna 3 luni.

va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Stelutzica, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, mai ales in conditiile astea. Eu am avut mai multe infectii urinare pacatoase si de fiecare data tot luam antibiotice. Augmentin am luat doar prima oara ca apoi iesea ca e rezistent la antibiograma.
Eu am scapat de infectii abia dupa ce am luat si Urovaxom cu schema lunga de 90 zile si am mai repetat apoi. Avand in vedere ca tu esti insracinata....din ce am citit in prospect nu este contraindicat in sarcina. Intreaba si doctorul, sigur el stie mai multe.
Multa sanatate si o sracina fara probleme de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelutzica spune:

Multumesc tuturor de sfaturi! Am fost din nou la medic si mi-a dat iar antibiotic dar am intrebat si de Uro-Vaxom si mi-a zis ca intr-adevar se da si la gravide fara nici o problema, ca tocmai citise nu stiu ce studiu facut pe la ceva clinici private de nu mai stiu unde dar ca toate gravidele nu au avut probleme si nici copilasii lor, asa ca am inceput sa-l iau si pe asta, desi e cam scump. Ma asteptam sa fie gratis la gravide dar in tara asta nu e, asa ca am scos bani din buzunar numai sa scap de problema. Poate stiti si variante mai ieftine, desi am inteles ca e singurul imunostimulator urinar. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Stelutzica, Uro Vaxom e singurul imunostimulator care actioneaza cu adevarat pe tractul urinar. Eu am incercat si alte suplimente alimentare, dar nu mi-au fost de ajutor. Pana nu am facut tratamentul complet de 3 luni cu Uro Vaxom, nu am scapat de infectiile urinare cu Coli. Daca adun cat am platit pe toate celelalte suplimente alimntare si pe antibiotice, suma e chiar mai mare decat tratamentul cu Uro Vaxom.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Subiectul asta se potriveste manusa la noi

Fetita mea intai a avut proteus mirabilis si acum are e.coli Este pe uro-vaxom (ne-a fost recomnadt o luna) si a avut si ciprofloxacin (care va fi schimbat ca era rezistenta bacteria la el) in plus ne-au fost recomandate - tinctura de iarba neagra si tinctura de merisor si consum de citrice ptr ca ph urinei era alcalin, daca devine un pic mai acid ''nimiceste'' dragutele de bacterii.

Sanatate maxima!

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Ica, multa sanatate fetitei tale, dar tratamentul complet cu Uro Vaxom pentru infectii urinare recurente presupune 3 luni de tratament cu o capsula pe zi. Noua asa ne-a fost recomandat de specialist si cu aceasta schema am avut cele mai bune rezultate (ne-a explicat ca asa se atinge nivelul optim de anticorpi la nivelul tractului urinar).
Poti sa mai ceri o parere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Tudorana, multumesc Ei i-a fost recomandat doar o luna de catre d-nul dr Basca ptr ca in mom acela testul de urina iesise negativ, acum o sa mai intreb o data ptr ca situatia s-a schimbat.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Inca o rugaminte - cum protejam organismul de antibiotice?
Eu am auzit de Biotics sau Enterolactis sau Ecoflorina. Fetita mea primi-se Colostrum with Probiotics dar se cam constipa si as vrea sa-l inlocuim cu altceva.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Ica, cumpara Bio k http://www.biokplus.com/en/, gasesti peste tot acum, e special pt refacut flora intestinala
se incepe cu cate o lingurita o data pe zi, timp de 3 zile, apoi 2 lingurite timp de 3 zile, si apoi cate 3 lingurite pe zi

sanatate

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput