Infectie urinara cu E coli

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lully spune:

Eu am cautat Uro-Vaxom pentru mama mea si am gasit in cam toate farmaciile (in special cele din lanturi, gen Sensiblu, Dona, Helpnet etc.). Din cate am vazut poti sa-l iei fara si fara reteta (il recomanda chiar si farmacistele), iar ca pret, in jur de 150 RON o cutie cu 30 de capsule (vad ca e mai ieftin decat la tine). Chiar daca pare scump, eu zic ca isi merita banii. E singurul lucru care a ajutat-o pe mama sa mai scape de infectiile urinare, si inca nu a terminat tot tratamentul!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

intre timp am avut indirect si eu "contact" cu urovaxom. mamei mele, aflata la menopauza, i-a fost recomandat de catre endocrinolog sa ia urovaxom 3 luni. eu l-am cumparat dintr-o farmacie dona unde l-am gasit la 130 ron cutia cu 30 tablete. este o cutie portocalie. m-am mai interesat si eu pe net si am vazut ca in germania se poate da la copii peste 2 ani si la gravide dupa primul trimestru. imi aduc aminte ca si eu am facut infectii in timpul sarcinii, si ce frica am tras din cauza antibioticelor :((
daca mi-ar fi recomandat si mie ginecologul atunci, chiar l-as fi luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisaeleni spune:

DRAGA CORINAG si eu am inceput sa i dau fetitei schema de 3 antibiotice cu urovaxon an inceput cu cipro 10 zile 1/2. past de 2 ori/zi cu 10 zile pauza apoi biseptol idem si dupa 10 zile terminam cu amoxicilina 2 pe zi.fetita mea are cinci .tie ce doza tia recomandat doctorul la ciprofloxacina.eu ii mai dau si enterolactis si cist care.Astept raspuns .MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anstoian spune:

Si eu am trecut cu fetita mea prin toate schemele posibile....si am tras destul....aproape 2 ani. Singurul medicament care a avut rezultate pe termen lung si e ceva de atunci...- este urovaxom...i-am dat jumatate de capsula zilnic, 10 zile pe luna timp de 3 luni, parca...stiu ca i-am dat cam aceeasi schema ca si la bronhovaxom (acela ne-a scapat de infectiile respiratorii). Chiar nu tin neaparat sa-i ridic in slavi pe producatori, insa rezultatele au fost uimitoare.

VA pup,
Sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

A trecut ceva tmp de atunci, fetita mea avea cam 2 ani.
Ciprofloxacina lua 1/4 de 2 ori pe zi , dar noi am luat o luna fara pauza succesiunea de antibiotice, ideea fiind pentru mentinerea sterila a tractului urinar

sper sa functioneze si la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Prea multe antibiotice pentru copii nu sunt bune (chiar in doze mici, pe termen lung), au efecte adverse si pot da rezistenta bacteriana ( adica antibioticul respectiv nu mai actioneaza asupra bacteriei respective dupa un timp si e nevoie de un antibiotic si mai puternic)! Antibioticul rezolva un episod acut de infectie urinara, dar nu ajuta la prevenirea infectiilor ulterioare.

Decat atatea antibiotice, mai bine un imunostimulator ca Uro Vaxom!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

mama mea este la 10 zile de urovaxom, asteptam rezultatele.
am citit prospectul atenta si schema este de 3 luni zilnic.
sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belobia spune:

si noua ne-a dat pediatrul pentru infectie cu coli ( au iesit mai mult de 100.000) cedax si 10 zile Urovaxom. am incepu sa luam si asteptam rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Belobia, vad ca luati doar 10 zile de Uro-Vaxom. De ce doar atat? Ca eu am luat 90 de zile!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

catre Tudorana,

vorbesti asa la modul general sau ti-ai vazut copilul suspect de pielonefrita?ai vazut cu disperare cum se repeta infectiile urinare?
un dr bine informat stie cand e cazul sa prescrie o cura lunga de antibiotic, riscul unor cicatrici renale aparute in urma unor episoade repetate de infectii urinare 'inalte' poate duce la dezvoltarea unei insuficiente renale.
la copii infectiile urinare trebuie tratate ca la carte, asa ca nu cred ca isi au rostul sfirmatiile de genul prea mult antibiotic.
nici un dr nu prescrie la prima infectie urinara 30 zile de antibiotic si eu nu am intalnit medic care sa trataeze o infectie fara antibiograma, mai ales o infectie cu E coli care este recunoscuta pentru recidivele sale. si da, doze mici de biseptol si nitrofurantoina sunt prescrie de medici ptr a mentine urina sterila pe perioade de 6 luni - 1 an la copii cu reflux vezico uretral

urovaxom are rolul lui de necontestat dar terapia o apreciaza medicul specialist in functie de fiecare caz.

Mergi la inceput