Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 6

loreen spune:
Las' Mstroie ti-am facut impresie artistica in avans...oricum urarile raman valabile la orice varsta...dar-ar Dumnezeu sa fim aici si cand faci tu 30 si 40 si cand o sa impartasim impresii despre nepoti...
Mercedes intrebam si eu asa ...poate aud si eu ceva de bine si ma intorc la munca,eventual
...
Ioana se vede ca ai inceput munca...nema romane...mici eseuri cand si cand...sau nu are legatura cu munca si inveti...sotul meu la ora asta este in focurile examenului,mi-e mi se rupe-n doua...si peste cateva luni are si licenta...omu' asta de cand il stiu eu face numa facultati si postuniversitare...acuma vrea si masterate si doctorate...ca randul meu nu mai vine...da' nu-i bai imi scot pe undeva parleala...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

patriciaRO spune:
Mstroie La multi ani! sa fii fericita!
Noi ne pregatim de plecare, ca azi mergem la schimbarea garzii reginei si cica vor fi numai oficialitati! O sa fie super fain! Sper sa fac poze sa le pun!
Hai pupici si wek placut!
Beatrice, mami de Alex pifos

Mercedes spune:
loreen- ce folos la atatea cursuri, specializari ...
hai sa ti spun eu cu postuniv, masterat , acum stagiar la expert contabil nu ma ajuta cu nimic....poate sa mi deschid o frma eventual mai incolo cand ma voi hotari ...

andreeaatan spune:
Babygirl - trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu tine in ceea ce priveste mancarea. Nici eu nu am facut nimic din cartea de bebelusi, nici noi nu mancam asa mancaruri cu sosuri si complicatii.
Gratare, rostbeefuri, peste, legume verzi aproape zilnic, tofu. Azi voi face exceptie cu 2 linguri de pireu de cartofi.
Atata tot ce eu mai ma bag la italienesti din cand in cand, ca sunt pacatos de bune pastele Barilla cu orice.
Dar cel mai mult imi place bucataria greceasca. Merge si paella si merg si fructele de mare. Si mai am o chestie, dar sa nu se supere nimeni pe mine. Tot ce dureaza mai mult de 2 ore in bucatarie este pierdere de vreme pentru mine. Daca credeti ca sunt lenesa, asta este. Oricum, bucataria romaneasca este asa croita ca sa stea femeia la cratita toata ziua...
Barbatu-meu a venit in primele zile de casatorie cu urmatoarele idei: cica sa-i fac mancare gatita si seara -snitele, chiftele, sa fac prajituri si clatite. I-am scos repede din cap toate prostiile, in momentul cand a observat ca i-a scazut colesterolul de la 300 la 180. Si tot nu e bine cu colesterolul, dar dupa 35 de ani de mancare inecata in grasime, nu prea se mai repara mare lucru.
Soacra-mea nu facea altceva toata ziua decat sa-si puan parul pe moate si sa sta in bucatarie. Nu i-a dus la teatru, nu le-a pus o carte de literatura in mana si le interzicea sa mearga la sport. Asa crestere, merci mult. Noroc ca e el baiat destept, ca nu stiu ce se alegea de el...
Prefer sa fac sport...si sa-i citesc lui Thomas. Ii citesc pe voci si cu teatru de papusi. Vai ce se distreaza.
O sa fac gogoselele intr-una din zilele mai libere. Asta am promis ca o sa o fac si...ma tin de cuvant.
Nu aruncati cu pietre!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Androix spune:
Helau
La multi ani, Mari!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti! N-are nimic te uram in avans!
Margott, dulce David cum ne face cu manuta! Bine ca ai scapat cu dosarul, mai era coada? Iar am uitat sa sun la munca sa ma interesez daca mi l-au depus
Corni, am admirat-o si eu pe frumusetea ta. E o dulce!
Adina, la noi nu s-a rezolvat inca problema condensului si cel mai grav a mucegaiului. Eu am spalat peretii cu clor dar se pare ca am gresit ca trebuia doar sa pulverizez ca altfel daca atingi sporii aia, ei sunt atat de fini incat isi iau zborul si ii dai de colo colo si tot apar. Daca pulverizezi solutie pe ei si nu-i atingi cica dispare. Am citit tot aici pe DC e un spray SANO ii zice, azi merg sa-l cumpar si cred ca incep operatiunea. Dar pana la primavara cand iar ma apuc de hidroizolatie, tencuit, zugravit nu am ce mare lucru sa rezolv decat sa incerc sa fac mucegaiul asta nenorocit sa dispara.
Si Filip plange la trezire, dar numai la somnul de dupamasa. La somnicul de dimineata se trezeste foarte vesel, se joaca singurel in patut si intr-un tarziu ii aud si eu glasciorul si ma apuc sa-i pregatesc pranzul. Dar la urmatoarea tura de somn plange de zici ce-i asta, ti se rupe sufletul. Il iau in brate, il dragalesc, il pup, incerc sa-l linistesc NIMIC. Pana nu-si face el 5 minute de plans cu lacrimi inodate in barbie nu se poate.
In ultima vreme nici pe mine nu prea ma mai lasa sa misc in front dar incerc pe cat posibil sa nu mai raspund la cerintele lui exagerate. Adik: una doua cand e in premergator vine langa mine si ridica mainile sa-l iau in brate. In timpul asta scartaie asa un inceput de planset. Daca e groasa incepe sa planga si nu mai am scapare, desi tot insist sa-l invat minte si nu-l iau in brate de la inceput. Daca nu e groasa il duc cu vorba, ii cant, ma scalambai si scap intr-un final daca ii pica okii pe vreo jucarie care sa-i placa. Nu am a-l lasa singur intr-o camera iar eu sa merg in alta!!! Mi-am dat foc la valiza se pune pe un urlet de zic vecinii ca-l torturez. Daca vreau sa plec trebuie sa-l antrenez intr-o activitate, sa se joace cu ceva, sa fie reclame la tv (se uita fascinat) si neaparat nu trebe sa ma vada cand plec. In felul asta maret pot si eu sa merg la baie o data de doua ori pe zi sau sa alerg in bucatarie daca am ceva pe aragaz. Ca si eu gatesc printre picaturi.
Iar de schimbat a devenit un chin si pentru noi. Se intoarce pe burta si o ia din loc, si pe mine ma iau transpiratiile pana reusesc. Ma enervez atat de tare incat de vreo doua ori chiar mi-au dat lacrimile de nervi! Nu zic daca s-a cacat e in pericol tot mediul inconjurator si eu. Nu mai sta la imbracat decat la mine in brate. Este singurul mod in care il mai pot imbraca.
Cat despre macare eu am inceput sa-i dau din mancarea noastra pentru ca mi-e si mila de el cu atatea fierturi. Mancarea, dupa parerea mea de tre sa ne si placa nu numai sa ne hraneasca
Si am si eu un sfat pentru tine: incearca sa eviti gatitul cu folie de aluminiu, am auzit ca nu este foarte sanatos, ca la temp. mare se descompune nu stiu ce din aluminiul ala si intra in mancare si e nociv. Sa nu te superi ca ti-am zis Si eu folosesc dar pentru noi si destul de rar.
Maysa, si eu intreb ca si Elisor, nu poate fi operat fibromul asta? Scuze, cat ma dau eu de dashteapta habar n-am ce e aia "subseros". Eu stiam ca poate fi intramural (adik in peretele uterului) sau intrauterin (
ghici unde). Imi este cunoscut termenul dar nu stiu semnificatia. Chiar aseara ma gandeam la asta ca si mie mi se pare prea categorica chestia cu bb2. Mai ales daca tanjesti si dupa o fetita ar fi pacat sa nu incerci.
Andutzy, ca tot intrebai! Fetelor am si uitat sa va zic: eu i-am dat albus lui Filip. Mai intai in zdrente de ou in ciorbica, apoi fiert cand i-am dat galbenusul amestecat cu diverse, i-am pus o data o juma de albus si a doua oara albusul intreg. N-a avut nimic asa ca merg inainte. Nu o sa-i dau acum NUMAI albus de ou dar nici nu ma mai intreb de acum ce ma fac.
Ada, imi pare rau de ce ati patit cu carutul! Si eu il tin tot in protbagaj ca e ditamai magaoaia si nu mai pot sa-l urc cele cateva trepte din fata scarii. In ultima vreme tot ma nimeream cu diversi vecini care ma ajutau sa-l urc dar am decis sa-l lasam in masina. Sper sa nu patim si noi necazul asta
Apropo de carut mare: sor-mea tocmai mi-a spus ca are si carut sport si la primavara mi-l da cu mare drag si imi da si scaunul de masina
M-am super scos cu sor-mea! Mare noroc am avut ca altfel astea ar fi insemnat bani grei.
Hai va las ca am scris o groaza si tre sa ies din pijamale si eu si sa-l scot si pe fi-miu din aceeasi tinuta de gala.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

ioanailincam spune:
Bey, io m-am saturat ca in fiecare sambata dimneata sa fie zi de bucatarit - si cu stres pe deasupra ca e supa lu' Mogaldea si tot timpul stau ca frica-n san ca nu termin la timp si urla copilul de foame. Iar azi m-am confruntat si cu o lipsa acuta de ingrediente, noroc ca i-am trantit piurel de sfecla, sa vedem ce zice de el (ca acuma doarme de vreo ora si ceva si vad ca nu se mai da trezita). Iar voi, in loc sa fiti alaturi de mine (a se citi la cratita
) stati pe aici si scrieti un pogon. Nu ma mai joc
. Gata ca s-a trezit, ma duc sa ved ce zice de inventia culinara
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Margott spune:
Androix l-a cam de mca era coada destul de mare, dar cu "interventii" ale sotului am rezolvat la alt birou unde nu era nimeni. De schimbat bluzitze, body il pun in funduletz si inca sta asa, ca intins pe spate nu am nici o sansa.
http://community.webshots.com/user/arcultro

babygirl spune:
andoix, multumesc pt sfatul cu folia de aluminiu. chiar nu stiam ca e toxic. la cum ii vezi pe toti bucatarii la tembelizor ca pun folie in loc de capac, m-am gandit ca e mai bine pt vitamine. o sa pun capacul la yena de acum si gata.
Adina&Ema

elisor spune:
Androix mi si-l imaginez pe Filip intanzand manutele dupa tine, amintindu-mi de Andreas ca exact asa facea pletosului scump. Si eu am constatat la fel ca tre sa ies din camera fara sa-mi vada lipsa si atunci e ok.
Aseara am vizionat una bucatica Ana (Ioanailinca), doamne cat e de scumpa, in strampisorii ei verzi si cu ochisorii mari, albastri si veseli. Multi
Mstroie sorry pentru inversare, de la mine a plecat greseala, dar te mai uram si luni.
Ada imi pare rau, chiar e nasol si ca tanti tre' sa care ursuletul, dar si de obiectul in sine. Alti bani, alta distractie.
Ma bag si eu in cratite ca oricum o dau n-am scapare
Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

andreeaatan spune:
Mai, ce sictir pe Thomas cand i-am dat pireut cu untic si cu laptic. Noroc ca a avut si supa groasa de spanac, ca altfel nu stiu ce manca.
Copilul asta manaca dietetic inca de pe-acuma.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici