Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 4

andutzy spune:
BUna seara mamici si pitici!Cum de la noi nu au mai fost nouatati, m-am multumit doar sa va citesc si nu am mai postat in ultimile zile. Acum insa o fac pentru a ma alatura si eu clubului mamicilor stoarse de puii lor pe timpul zilei.Desi Dragos inca nu merge de-a busilea inca,tot timpul trebuie sa stau sa-i schimb locul:din patut in pat, din pat in carut, din carut in scaunul de masa, din scaun in premergator. Cand adoarme, in jumatatea de ora respectiva nu stiu ce sa- i fac mai intai:papa sau sa mai strang prin casa. Cat despre schimbat pampersul, Babygirl si eu trec prin aceleasi aventuri! Speedy Gonzales! De obicei el noaptea doarme, dar azi noapte ne-a tinut 2 ore treji pe amandoi.S-a trezit, l-am leganat o ora si un sfert in patut de mi-au amortit mainile, dupa aceea l-am luat in pat cu noi si pana nu i-am dat niste Calma Baby nu a adormit. Si s-a foit toata noaptea, cred ca ii mai sparge un dintitsor....
Am vazut ca faceti budinca cu mere la puiuti.NU va este teama de albush? Eu i-am facut intr-o zi budinca cu gris, e o bunatate, va dau maine si voua retea daca o vreti. Contine insa si ea albush, puiul meu a lins-o efectiv si nu a avut nimic dar ulterior m-am consultat cu medicul si mi-a zis ca pana la un an sa incec sa ma abtin cu albush chiar si gatit.
Va admir pentru retele complexe pe care le gatiti!Ce fac copiii in timp ce voi va ocupati de ele? Eu nu as avea sanse sa gatesc asa ceva cu Dragos....Mai nou vad ca ii place mult cand ii fac dovlecel fiert cu putin unt si frecat cu branza dulce. De asemenea mananca cu mare placere orez fiert cu lapte sau gris cu lapte. I le fac cu lapte Dorna si folosesc putin, doar cat sa aiba in ce fierbe cereala.
Cam atat de la noi, sa aveti un week end placut, cu copii cuminti, sanatosi si nopti linistite!
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

patriciaRO spune:
Andutzy mama, pai retetele astea sunt din cartea cu bebici, deci admise la varste mai mici. Asa ca nu e nici o problema...
Budinca de mere, este de la 6 luni... Al meu are deja 8... A se vedea cartea cu retete pagina 28...
Beatrice, mami de Alex pifos

Cornelia spune:
Eu sunt pe baricade, foarte devreme, dupa parerea mea .
Mai citesc si eu una-alta, mai ma uit la o poza cu papa buna (ca doar pe aici sa mai vad si eu asa ceva ).
Elisor, felicitari! Chiar vroiam sa te "indemn" sa te orientezi spre altceva . Nu e asa ca te simti mai bine?
Nelia, la multi ani pt. sotul tau! Si succes cu mutatul si noua slujba!
Boobooricu si tie spor la mutat!
Oana, ma bucur ca Alex e bine.
Loreen, voi ce faceti? Nu mai zici nimic?
Stefan ziua este bine sanatos, dar noaptea il apuca plansetele. Avand in vedere ca se linisteste subit cum ajunge la noi in pat, incep sa cred ca dusul mainii la urechiusa este o mare pacaleala (sper sa fie asa).
Ca tot era prea linsitit si nu mai plangea ca pana acum, avem acum o problema f. mare cu baia. Pana acum doua zile era o placere, dar de atunci, din motive stiute doar de el, este inspaimantat de dus! Prima data nu mi-am dat seama ce are, de ce urla (apa era buna, nu ii facusem nimic - dadusem drumul la dus, bineinteles ), dar azi mi-a confirmat: nu am voie nici sa ating dusul si urla si cand se uita la el! L-am clatit cu o cana. Sper sa nu tina mult fobia asta
.
In timp ce citeam si scriam am mancat o punga de Haribo . De fapt, m-am "sacrificat", ca nu se putea sa inghita Maria atatea e-uri! Mai trebuie sa va spun ca imi e rau???
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

loreen spune:
Incerc sa=mi caut o pozitie fireasca sa scriu ca ma simt exact ca miss Peggy...
Am facut si gogosi si budinca de cartofi...au iesit bine,am rugat-o pe maestra intr-ale artelor culinare sa aprecieze efortul meu si a zis ca-i ok...am avut o strangere de inima la gogosi ca eu toanta ca sa-mi fie mai usor ma fiert cartofii in loc sa-i bag la cuptor si apoi in loc de pisat i-am bagat la blender...dupa niste adaos de gris am spart si eu si Delia too much...iar budinca singura pe toata ca doar e munca mea...
In alta ordine de idei daca ati mai pomenit in plin ger de -20 sau -30 de grade ca fii-mea sa faca sudamina...ca m-am sperit azi de bubele care-i aparusera pe corp.Am vrut sa o sun pe celebra,dar m-am gandit ca am totusi o zi buna...asa ca suntem in studiu de intructiuni de folosire la centrala cu gaz ca nu se mai poate de cald...
Mai avem un dinte- sus
Mai aveam si energie cat pentru 20 de copii...ferice de mamele care-si vad inca copii intr-un singur loc...stai ca am uitat sa va zic ca are o tentativa de a face "pa" dar numai dupa ce se asigura ca nu plec...in schimb reactioneaza la "iti dau na-na" imitandu-ma...e un haiul Troiei la noi in casa...tipete nu pune mana,Delia n-ai voie...Delia pleaca de-acolo...Delia lasa pisica...nu pune mana pe telefon..stai cuminte iti dau na-na peste manute...si in final se aud niste ragnete...ale mele firesc ca Delia tricoteaza butoanele de la devedeu sau teveu...
Dar e atat de haioasa de ma stric de ras ca proasta de una singura prin casa...
Cloreta pentru iepurasi
Nelia sa-ti traiasca sotul si tu pe langa el o suta de ani,sa scapati cu bine din marea incercare a mutarii...
Bobooricuu grasa canadiana...e mortala
Sperantza ce-i dai frate sa manance de arata asa bine
Corni nu mai zic nimic...ti-am lasat ceva scris in album este pur si simplu de-a dreptu' MORTALA...la fix 8 luni
Daca am uitat ceva,sa raspund cuiva sau sa felicit pe cineva va rog sa-mi acceptati scuzele da' Beatrice e de vina cu budinca...stiu ca nu mi-a bagat ea in gura da sa moara mama lu Stefan cel Mare daca m-am putut abtine
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Cornelia spune:
Citind ce scrieti voi, realizez de ce nu reusesc sa fac nimic: eu nu ma nici 10 minute pe zi in care sa doarma amandoi copiii! Adica, Maria nu doarme deloc ziua, iar noaptea adoarme pe la 11-12 .
Parca ma simt mai bine .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

loreen spune:
Andutzy mi-e una nu mi-e frica de nimic...dar asta nu inseamna sa te iei dupa ce zic eu...instinctul meu de mama turbata este mai vivace decat cititul lor in carti,al doctorilor.Si-apoi incerc marea cu degetul si pana acum este totul bine.
Ceea ce am observat este ca,si am mai spus-o parca,mananca cu mai multa placere mancarea facuta la "cazan" decat cea speciala pentru ei.Si cred si eu...
Cum fac mancare cu taratoarea prin casa...?!Simplu ea misuna si eu imi vad de ale mele...daca e Bianca acasa mai sta planton sa nu vina curioasa,daca nu o mai culeg de sub masa sau de pe masina de spalat si uite asa fiecare-si face treaba...
Cu schimbatul si la noi este unul din momentele de cumpana...dar se rezolva repede niste jucarii doua trei ragnetele si gata-i copilul schimbat...de scutece ca de caracter asa e...om vedea mai tarziu...
Mai e cam tarziu...stomacul meu vad ca-i odinhit,hranit asa ca pot sa-l duc la culcare...dar nu inainte de a ura LA MULTI ANI puisorului mic Paul ...
Alex & Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

elisor spune:
LA MULTI ANI MARI (Mstroie) sa ai sanatate cu carul si noroc cu sacul, sa te bucuri de princhindel, de sot, de cei dragi, sa fii fericita si iubita!
Hip, hip, hoeura! 30 de ani! Hip, hip, hoeura!
Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

loreen spune:
MSTROIE de 30 de ori sa fii sanatoasa
si de inca 30 de ori sa fii si iubita si sa iubesti
apoi de inca 30 ori sa ai motive de bucurie si implinire
si de 30 de ori
LA MULTI ANI
Alex & Delia

andreeaatan spune:
La multi ani, Mstroie!
La multi ani, Paul!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Ada_74 spune:
La multi ani Mari! Sa fii fericita si sa ti se implineasca toate visele!
Cornelia, si lui Sergiu ii e frica de dus. Se vede ca s-au scaldat in acelasi cazan . Cum o sa faci cand incepi munca? Sta mama ta cu amandoi sa o duci pe Maria la gradinita?
Eu sunt fleasca de suparare. Ieri a vrut sa iasa bona la plimbare cu Sergiu, s-a dus sa ia carutul din portbagaj (ca acolo il tineam ca sa nu il caram 4 etaje) si ia-l de unde nu-i. Ni l-au furat . Acum supararea cea mai mare e ca nu mai pot sa las in masina nici un carut si va fi nevoita bona sa care pe scari si ursuloiul (care are vreo 10 kg) si caruciorul. Nu stiu cum o sa se descurce.
Va pupam
Lili si Sergiu (11.05.2005)