Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 11

elisor spune:
Mi-a dormit Bia azi 4 ore, tot intram la ea sa vad daca mai respira, of, inca mai fac lucrul asta
Am renuntat pentru un timp sa-i mai dau ciorbitza ca ma enerveaza ca face numai de-a naibii ca motocicleta, cred ca o distreaza cum se imprastie pe fatza mea , asa ca i-am dat 1/2 borcanel crema de paste cu legume de la ulker, apoi un merisor ras cu cereale si seara tarziu (tot trag sa aiba 4 mese, dar greu reusesc) 180 laptic si a cazut lata de somn. Hai ca-i bine, nu tu dinti, dar somn baga.
Si Buflina mea ma recompenseaza cu niste palme, cand mi-e lumea mai draga jap una, jap doua.
Beatrice superbe pozele, chiar iti sta bine cu caciuloiul, te-ai gandit sa te reprofilezi? , tu il mai poti duce pe Alex in marsupiu?
Corni te-am intrebat de carucior ca din poze mi se parea ca seamana cu al meu si eu am tot cu 3 roti si e un chin sa ies cu el, intai duc carutul, apoi pe Buflina si stau la et. I, e chin pentru ca e greu (asa am ramas eu anchilozata de mijloc cand am trecut calea ferata la cimitir, daca va mai amintiti), dar altfel e super, daca nu il primeam de la cumnata-mea nu-mi cumparam animalul (noroc ca mai am unul super usor, sport si caand mi-e lene ies cu ala).
Margott mi-am salvat textul (al 2-lea, ca pe primul l-am citit) si sper sa-l citesc curand, comod, in pat, vorba Florentinei, mi-ai amintit sa mai citesc
Florentina multumim de complimente, eu ti-am admirat mai demult nunta orange, superba, venirea Mayei pe lume (mi-a placut numele ei din baloane), Craciunul, imi place portocaliu-rosu care predomina la tine, e...primitor, iar acum iarna ador sa ma uit la poze calduroase. Acum vreo luna, doua stiu ca ramasesem uimita ca Maya sta in picioare. Eu mi-as fi dorit o Biencuta mai silueta, dar o am pe cea dolodoata si o pupacesc toata ziua, uneori chiar plange cand o strang mai cu forta, sunt innebunita dupa obrajorii ei.
Si mie mi-ar face placere sa ne vedem tet-a-tet si fetele sa se cunoasca.
Merci de raspunsul cu cioco, am pus-o pe balcon sa se intareasca putin, acum e in frigi la...pastrare.
Ioana am un laptop de copii, e in olandeza si e mai sofisticarut, nu prea imi vine sa il dau ca imi nenoroceste tastele (a se vedea poza), zici ca au reduceri klumea in carrefour, i-a sa dau si eu o raita maine, sa topesc si ultimii banuti de la servici ca apoi trecem pe ce ne da statul
Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

elisor spune:
Cloreta bravo voua ca va inmultiti si felicitari si pentru
Cornelia multumesc de incurajari, azi am zapacit-o cu atatea becuri, maine recapitulez, sper sa fie o eleva silitoare
Pete Buflina mea are la ceafa, vreo 2 pete rosiatice, stie cineva ce inseamna si daca mai trec vreodata? Stiu ca s-a mai discutat acum cateva luni, dar zau ca nu-mi amintesc.
Acum e blonda, dar sunt sigura ca nu va ramane asa, iar ochisorii mai e posibil sa se schimbe culoarea?
Noapte buna!

crissu spune:
Fetele nu prea am avut timp sa va scriu dar sper sa nu va suparati ca am citit tot si am facut si niste poze care sper sa va placa.....deci le puteti vedea aici
Somn usor bebei, noapte buna la mamici!!!
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

elisor spune:
A primit Buflina un urs cald, are nu stiu ce cutie care-o bag in priza, apoi in urs si tine de cald si mai face nu stiu ce, dar inca nu am aflat, uitati aici prietenul meu si tot el

Margott spune:
Corni, Cloreta, Florentina ne alaturam si noi grupului cu pata mongoleza pe funduletz!
Elisor frumoasa foc Bianca
Lectura placuta!
http://community.webshots.com/user/arcultro

andreeaatan spune:
Margott-exceptional.
Yogobella-are zahar 12%.
Fructe se poat vedea aici http://community.webshots.com/album/546861508APKnRc . Le iau de la Metro si nu lipsesc de la noi din casa niciodata. Sunt exceptionale.
LA MULTI ANI PENTRU NICHITA DANIEL!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Margott spune:
Un alt fragment din acelasi roman:
"Ma jucam mintind-o pe sora Orice era bun, numai sa fi fost o inventie.
Am un magar, i-am zis.
De ce un magar? Cu o clipa devreme nu stiam ce urma sa-i spun.
Un magar adevarat, am continuat eu la intimplare, infruntind cu mult curaj necunoscutul.
Ce tot indrugi acolo? zise in cele din urma Juliette.
Da, am un magar. Traieste pe o pajiste, il vad cind ma duc la Lacusorul Verde.
Acolo nu-i nici o pajiste.
E o pajiste secreta.
Si cum e magarul tau?
Cenusiu, cu urechi lungi. Il cheama Kaniku, am inventat eu.
De unde stii ca-l cheama asa?
Eu i-am dat numele asta.
Nu ai dreptul. Nu-i al tau.
Ba da, e al meu.
De unde stii tu ca-i al tau, si nu al altcuiva?
Mi-a zis el.
Sora mea izbucni in ris:
Mincinoaso! Magarii nu vorbesc.
Drace! Uitasem amanuntul asta. Totusi, m-am incapatinat:
E un magar fermecat care vorbeste.
Nu te cred.
Treaba ta, am incheiat eu cu superioritate.
Mi-am repetat in sinea mea: Data viitoare trebuie sa-mi aduc aminte ca animalele nu vorbesc".
Am luat-o de la capat:
Am un gindac de bucatarie.
Din motive care imi scapa, minciuna asta nu a produs nici un efect.
Am incercat cu un adevar, ca sa ma lamuresc:
Stiu sa citesc.
Bine.
E adevarat.
Cum sa nu, cum sa nu.
Bine. Nu mergea nici cu adevarul. Fara sa deznadajduiesc, am mers mai departe in cautarea credibilitatii:
Am trei ani.
De ce minti tot timpul?
Nu mint. Am trei ani.
O sa ai peste zece zile!
Da. Am aproape trei ani.
Aproape nu inseamna trei ani. Vezi ca minti tot timpul.
Trebuia sa ma obisnuiesc cu ideea: nu eram credibila. Nu era ceva grav. La urma urmei, mi-era totuna daca mi se da crezare sau nu. O sa inventez mai departe, pentru placerea mea.
Am inceput deci sa-mi spun povesti.
Cel putin eu ma credeam."
http://community.webshots.com/user/arcultro

ioanailincam spune:
Neatza, mey! Eu sunt in super forma, azi-noapte nu s-a trezit Ana decat o data ca sa mannace (sau poate s-a mai trezit pana sa se culce barbatul, cert e ca eu nu am auzit-o). Dupa care trezirea finala a fost la 8, am pus-o in fund si a stat singura inca vreo jumate de ora; apoi m-am dus la ea in camera si m-am trantit in pat ca sa ma vada si am bagat somn (intrerupt pe alocuri de chiote) pana la 10 fara 10. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat e ceasul! Asa mai merge, frate, ma simt ca noua. Pe de alta parte, incep sa cred din ce in ce mai mult ca urletele au de-a face cu plecatul meu si ideea de a avea doar 2 nopti linistite pe saptamana nu ma prea incanta. Sunt curioasa ce va fi la noapte.
Elisor - e superba Bianca si Doamne, ce bulanite are! Ana are niste sfrijite in comparatie. Moama, si mi-ai facut o pofta cu ciocolata de casa, mie intotdeauna mi s-a parut o chestie tare greu de facut, dar cine stie, azi sunt in toane bune... Si, Florentina, mie imi place si aia moale de ti se lipeste de dinti
Cloreta - aoleu, o fi mare olita, ca eu nici nu am probat-o. Ia sa o incerc eu mai dupa-amiaza ca acum am pus maimuta la somn, dar nu prea are chef. Ma duc sa-i dau 2 dupaci dupa ceafa, poate-i vine mintea la cap. Sa aveti o duminica frumoasa, ca cel putin afara vad ca e!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...