Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, emanuela, luminita si oana!
am probleme cu conectarea la forum, nu stiu daca e de la mine de pe pisiu` sau nu, da` atunci cind bifez sa retina parola nu ma pot loga..

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
In primul rand La multi ani, Luminita. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii cat mai multe.
Noi suntem ceva mai bine acum, eu am ceva probleme de sanatate dar sper sa se rezolve cat mai curand.
Raducu e bine, au trecut in sfarsit mucii si tusea. Din pacate doarme tot mai rau, adica s-a micsorat nr orelor pe care le doarme la el in patut in favoarea celor cu noi. Ne tot facem curaj sa aplicam o strategie mai dura dar in fiecare seara gasim un motiv de amanare.
In rest, mananca bine si vorbeste de toate. Nu-i place sa stea singur deloc, nu se joaca la el in camera decat daca sta cineva cu el. Asa ca trebuie sa asiguram serviciu de continuitate...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Va multumesc tuturor pt. urari!
Si...ma alatur si eu celor ce azi si maine ureaza La Multi Ani celorlalte doua Varsatoare:Luminita si Oana!
carmenp, cum mai sunt ochisorii? Mai bine?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele.
LA MULTI ANI PENTRU EMA, OANA SI LUMI!!!!MULTA SANATATE SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE SI SA VA CREASCA POZNASII SANATOSI SI VOIOSI!Ar trebui sa facem un club al varsatoarelor,ca si eu is!
Carmen noua ni s-a spus sa stergem ochisorul cu ser fiziologic si cu apa fiarta si racita,ca musetelul nu este bun!
Adema,eu cred ca lui Codrut ii iese vreun dintisor,ca si a mea isi baga degetele in gura pana nu mai poate si ii ies caninii de jos!Si cu cat ii zic sa nu mai faca asa,cu atat face mai rau asa ca nu o bag in seama sau ii distrag atentia.
Polux pupici multi sa-ti treaca supararea si spor la munca in continuare.
Maria mea are niste mucisori in program si combinati cu eruptia caninilor de jos rezulta o duminica tare placuta, in care nu sta intr--un loc o secunda si urla de parca o tai daca-i pun picaturi sau ii scot mucisorii cu pompitza.Si cand imi aduc aminte ce cuminte statea cand era mai mica la operatiuni cu mucisori...
O zi buna si pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI LUMINITA SI OANA!
Ieri am incercat sa scriu dar nu am reusit prea mult pentru ca s-a trezit Diktatoru' si n-am mai reusit decat o mica urare pentru Emanuela.
Sunt foc de suparata, copilul meu a racit in casa, nu stiu cum, am avut musafiri si poate s-a molipsit de la careva, asa ca de trei zile ma chinui cu el. NU are febra dar are nasul praf, se inneaca, nu poate dormi, de ieri am trecut pe Ospamox, dupa ce trei zile i-am dat fara succes Marcofen, vitamina C, ceai cu lamaie. Ieri mi-a dat o farmacista un balsam cu care-l dau pe piept- PULMEX Baby si vad ca face minuni.

Va pupic si mai revin ca s-a enervat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Multumesc, multumesc fetelor !

si "La multi ani!" Ema si Oana! Multe bucurii de la cei dragi si sanatate!

Eu primesc de sambata felicitari, sunt tare emotionata sa le citesc pe cele de la voi, sa avem fiecare sanatate si sa ne bucuram de copilasi.

Ioana, dar pe lista de Varsatoare nu esti trecuta... Poftim de te inscrie!

Revin, ca deh sunt la servici si este si luni..., chiar daca este ziua mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelo: Ema, Oana si Luminita (sper ca nu am uitat pe nimeni...) sa fiti sanatoase si fericite, iar piticii sa va aduca numai bucurii!

Sunt tare bucuroasa ca vremea s-a mai incalzit putin, e soare si am putut si noi iesi afara in weekend ca sa ne bucuram de asa vreme frumoasa! E drept ca si mai fericit decit mine a fost Stefan...

In weekend am fost si la Giulesti, la prietena mea si chiar am vazut-o si pe cea mica - e miiicaaaa, dar tare, tare draguta! De ieri a inceput si sa manince laptic - cite 1 ml la inceput, iar aseara a batut recordul zilei si a papat 2,5 ml! (si eu care ma pling ca Stefan nu maninca la o masa mai mult de 250ml...!!!). Sper sa-i mearga bine in continuare si sa ia in greutate cit mai repede! Oricum la Giulesti erau asa de multi copilasi prematuri - cred ca erau mai mult de 10 la sectia respectiva - recordul il detinea un baietel de 750g - va puteti imagina cit de mic era???

In fine - de azi pina miercuri noi ramineam singurei pentru ca tati trebuie sa plece la Amsterdam... asa nu-mi place...dar diseara o sa ma duc cred in vizita la ai mei asa ca o sa treaca timpul repede...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multi Ani Traiasca...
Multi Ani Traiasca ...
La Multi Ani!!!

Ura... Uraaaa...pentru toate sarbatoritele.. Ema, Lumy, Oana, sa aveti parte exact de ceea ce va doriti mai mult in viata!!!

Asteptam relatari despre cum ati serbat fiecare!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata ! inca o data sarbatoritelor !

Noi suntem rau. Am avut o noapte alba. Adica Giulia s-a umplut de muci si parca are o tuse seaca, sunt acasa cu ea, dimineata am fost la pediatra, a zis ca`s obsedata si paranoica. Prefer sa tratez ceva usor decat ceva complicat - i-am zis io, asa ca ne-a dat Sumetrolim. Si am reusit sa-i bag pe gat ceai cu miere si zeama de lamaie, desi face o mutra, prefera sa roada lamaia goala
Sursa mucilor nu este plimbatu`pe frig, ci tata`so care nu se stie imbraca pe ger si vineri arata nashpa rau

Roxanaz - noi suntem tot la nr 4 de pampersi, desi de cate ori cumpar baxul, tot zic ca data viitoare luam nr 5
IoanaG - sanatate multa va dorim !
CrimCrim - cum sunteti azi ?
DnaSpeel - Ricardo cum mai e ???
Roberta - sanatate si voua !!!
Amironeanu - spor la treburi si sa treaca saptamana repede !
Kim - cezi ca viseaza astia mici cand urla in halul ala ? Io mai am o metoda: o iau in rate si o dau in leganat pana ameteste si adoarme

O saptamana faina sa aveti si muuulta sanatate tuturor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Fetelor eu cred ca ai nostri cupii s-au imbolnavit unul de la altul prin intermediul forumului,ca prea i-a lovit pe toti mucisorii!Noi am rezistat pana acum doar cu nurofen si ceaiuri si sper sa nu ajungem la antibiotic.
Iaca daca tot m-am desconspirat sa ma laud si eu cat de baba sunt:7 februarie '73, da' mi-am mai ridicat moralul ca azi cineva mi-a dat doar 28!
Olivia,noi avem un patutz de la Baby Care gen tarc si ne intelegem tare bine cu el,l-am carat cu noi si la mare si la munte,pentru ca se face un bagajel mic,iar mandra s-a simtit tare bine in locuri straine dar in patutul ei.Si cred ca mai incape cativa ani in el.

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput