Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

EMA si LUMINITA (pt maine), LA MULTI ANI , sa fiti sanatoase, si tot ce va doriti voi, alaturi de minunile voastre de copii si de cei dragi, sa se indeplineasca!
Petrecere frumoasa si

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI, Emanuela - Adema !!!! Multa, multa sanatate, sa fii fericita si petrecere frumoasa alaturi de toti cei dragi !
Si MULTI ANI TRAIASCA si Luminitei si Oanei-s pentru miine si poimmine, sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa aveti parte de sanatate si fericire alaturi de poznasii mici si de familii !
Cris, ca intrebai de remedii pt.tuse, eu Humex nu am incercat, Prospan am luat eu cind am tusit si nu mi s-a parut cinestiece (sotul meu a cerut farmacistei cel mai scump sirop de tuse, ca daca cu celelalte nu-mi trecea, credea el ca asa o sa mearga !), dar la noi rezultate bune am obtinut cu Stodal, ca si pe Andrei il luase o tuse daia nashpa acum citva timp ... Sanatate si pupici Andreei !
Daria, iti trimit si tie un cerc ?...
O zi minunata tuturor!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ADEMA
Sa-mi fie rusine ca am incurcat urarile
Sunt terminata ... Giulia a dormit 30 de minute dupa care a plans vreo 40, dupa care isi tot sterge nasu` cu o batista ...
Vreau si io Alice cercul ala ca e nevoie

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehehe, imi deschid o fabricuta de cercuri - aviz amatorilor !
Daria, trimitem imediaaaaat unul si la Oradea, din partea firmei ! Io-s crizata rau cu somnul de la prinz ca si Andrei mai face asa ! Adoarme greu si dupa fro juma de ora-o ora se trezeste si plinge de zici ca-i copil abandonat ! Ieri m-a admonestat taica-su, ca cica nu sint in stare sa imi cresc copilul care ma simte ca nu fac fata si ma enervez si daia plinge si ca ce imi trebuia mie copil, asa ca i l-am pus in brate pe omumik si urlator si i-am spus sa se descurce el cum stie mai bine (decit mine !) si sa considere ca eu nu-s acasa ! Si mi-am luat cercu' si am plecat la bucatarie, ca aveam treaba !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Salut!
LA MULTI ANI, EMANUELA! Sa fii sanataoasa si fericita!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Luminita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice..si Luca mai afce asa....dupa 30-45 de minute...la prinz se trezeste urlind...Eu zic ca se poate ca ei sa viseze ceva...Uneori il las si se calmeaza ssingur si readoarme..uneori MP se duce in dormitor..se aseaza in patul mare si el readoarme ....singurel...ASA ca spune-i lui tati..ca nu are legatura cu virsta ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Oau, ce de-a sarbatorite avem zilele astea!

LA MULTI ANI EMANUELA, LUMINITA SI OANA! Sa fiti sanatoase, iubite, sa aveti parte numai de bucurii, iar ce-i mici sa va insenineze viata!

Ma asteapta o saptamana grea asa ca va rog sa nu ma dati disparuta! O saptamana buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI LUMINITA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
LA MULTI ANI Admea, Luminita si Oana!
scuzati absenta in week end, a fost aglomerat as usual.
Olivia, eu zic ca daca tot faci patutul de lemn la cine stii fa-l 80/140 ca exista asa saltele fara probleme. e un pic mai mare dar nu te mai chinui apoi cu saltelele!
Felicia las mama fata...e doar mica si distrata, n-ai vazut ca nu prea au ei dexteritate .....asa ca nu te stresa ca sparge, asta e, se face mare!
Liliana imi pare rau de liniuta solitara....las ca se dubleaza ea! succes!
ADinule nu merge la noi 4+ ca e mici, iese pishuleanu. 5 e ok
fug nitel la treaba si revin, sa aveti o saptamana suuper!

Mergi la inceput