Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)
Raspunsuri - Pagina 3
kim222 spune:
Multumesc mult Carmen ..ramin datoare....fac cinste la prima intilnire! Nu pricepeam faza cu maimuta mov
polux spune:
'Neata iubitele.
Eu plang(nu ma credeti) caci nu mi-a iesit decat o liniuta pe test.
Marina, bine ca mai dai si pe la noi...da eu sunt curajoasa, ca maimuta din dotare toaca nervii lui bunica-sa nu mie. Desi dupa spusele ei e asa de cuminte , de as mai face doi nu unu. Dar nu ma incred eu in ce spune "babaie" ca bunicii sunt totdeauna mai ingaduitori.
Pupici
Liliana
pako spune:
Oooo...Liliana, imi pare asa de rau...am trecut si eu prin momentele astea de cateva ori....tin pumnii sa vina bb2 cat mai repede.
Cu ebayul....a trebuit sa trimitem o scrisoare la ei ca sa ne dea o paralo ca sa ne putem face cont....apoi prin transfer bancar.La ora asta tot pe ebay bantui...
kim222 spune:
Liliana imi pare tare rau...dar persevereaza....cum ai spus si tu ..speranta moare ultima....
Felicia te-ai uitat pe site-ul pe care ti l-am dat?
carmenp spune:
`neata, gagigi...
liliana, nu stii ca ei vin cind au chef nu neaparat cind vrem noi?! asa ca nu va ramine decit sa treceti la treaba si sa imbinati utilu` ca placutu`
fetele, am o problema cu ionut, ieri cind s-a trezit dupa somnul de la prinz, avea secretii la un okisor si era mai rosu, acum dimineata erau si umflati si avea secretii la ambii oki... l-am curatat cu musetel, dar probabil terbuie sa-i pun ceva cu antibiotic...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Adema spune:
Ieri nu am intrat pe la voi, dar azi din ce am putut citi am vazut ca subiectul principal raman bb2 si Luca de kimm.tuturor!
carmenp, in legatura cu ochisorul lui Ionut...S-a mai scris pe-aici cred ca nu e recomandat ceaiul de musetel la ochi!!!!
Pe la cateva luni i-a curs si lui Codrut un ochi si dr. ne-a recomandat Genticol picaturi(in ambii ochi) si s-a rezolvat usor si repede!
Stiti cu ce prostie m-a exasperat Codrut? Cum il scap o secunda din ochi, isi baga degetela pe gat pana ii vine sa vomite! E de groaza!
Adema&Codrut
Adema spune:
rectific: "subiectele principale"...Scuzati dezacordul de acolo, dar scriu in conditii de stress
Adema&Codrut
polux spune:
Neata si de la mine in miez de noapte- care miez de noapte ca e 3 dimineata la mina. Ca am stat de vorba pana acum 5 minute cu mon fratelo care a imbatranit cu un an . Si am zis sa nu ma culc fara sa vad ce mai faceti.
Carmen din pacate eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, dar pupam ochisorii lui Ionut ca sa treaca.
Liliana
szivarvany spune:
`Neazta si de la noi !
Nu demult am aterizat in casa, un frig de`ntepenesti.
Polux - sa nu mai fi suparata, cunosc sentimentul, m-a bantuit vreo 2 ani cautarea celei de-a doua liniute Dar sa vezi ca data viitoare va fi cu doua liniute clare si vei fi super bucuroasa !
Kim - m-am tot gandit la voi si nu as vrea sa fiu in pielea ta ca nu as sti ce sa fac sa fie bine pentru toata lumea. Pe cealalta parte insa ... sunt sigura ca lui Luca ii va merge tare bine si va fi cocolosit de toata lumea si va fi si mai smecher decat e
DanaSpeel - cum e Ricardo azi ???
Adema - Giulia a dat in altceva de la bagatul dejtelor pe gat: isi plimba cate un capac de pix sau lego mic sau orice in gura pana nu mai poate Deci se poate si mai rau
Pako - cumperi numai pentru bebelina sau si pentru tine ? Io am facut o pasiune din a cumpara pentru Giulia de la un magazin, are geaca pe care scrie de la 5 ani si niste blugi misto rau pe care scrie 6 ani da` erau faini rau, nu-i putream lasa acolo
Ma tot framanta gandul de bb2, noah nu ca tati ar mai vrea un copil, dar sincer nu am curaj. Asta este adevarul. Nu am curaj sa vad ca nu vine, sa stau cu teama ca poate ceva nu e in regula. Veti zice ca`s tampita, dar asta simt in adancul sufletului. Si ma simt si mai nasol ca o voi dezamagi pe Giulia lasand-o singura
Gata ca ma apuca toate alea si nu e bine ca am treaba in casa
Vreau sa urez de pa acum pentru Mimilinca !
O zi faina si o duminica si mai faina sa aveti alaturi de cei dragi !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
pako spune:
buna
Olivia, am pierdut linkul....poti sa-l mai dai o data?
Daria, ne luam de mana...cum am un ban in mana eu cumpar lucruri pentru Andreea...de unde apuc.Si eu am hainutze de pana la 6 ani
Mai Andreea de vre-o 2 saptamani tot sparge cate ceva...ba un pahar, ba un castron....acum 2 zile a spart geamul de la un tablouas cu poza ei.Eu nu sunt superstitioasa dar parca e prea de tot...ce o fi???