Sunt dependenta de dulciuri !

Sunt dependenta de dulciuri ! | Autor: Gyna

Link direct la acest mesaj

SUNT DEPENDENTA DE DULCIURI!
Daca sunt printre voi fete care s-au vindecat de o asa PATIMA, va rog sa ma sfatuiti/ajutati si pe mine . Mananc ca o disperata dulciuri. Astazi de exemplu am mancat 250gr smochine confiate, un pachet de biscuiti cu crema si o cicolata mica, dar ziua nu-i gata. Cumpar/primesc tot feluri de dulciuri pentru copii, ei gusta pe aici pe colo restul mananc eu( din ciclul astai caca papa mama).Nu sunt chiar foarte grasa am 1.68 inaltime si 65 kg, dar am fierea scoasa si cred ca nu-i bine sa mananc atata dulce.In fiecare zi/saptamana imi spun GATA! de azi nu mai inghit nimic dulce dar se iveste cate ceva ,ziua unui coleg sau o alta ocazie si nu rezist tentatiei. Nu stiu cum sa-mi impun sa ma las de dulciuri.
Daca aveti ceva idei va-si fi recunoscatoare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu sunt in aceeasi situatie....dar ce insiri tu acolo ca ai mancat mie nu mi se pare mult. Eu inainte mancam fff multe dulciuri...acum am lasat-o cam moale pt ca pur si simplu mi s-a luat de atatea dulciuri....eu mananc o cantitate foarte mare de un anumit tip de dulciuri si apoi imi trece...le tin in dulap si mai gust din cand in cand.De exemplu acum am un dulap plin cu toblerone, chocotoff, tofifee, acadele chupa-chups,bomboane motzart, sugus, milka , alpeniebe,si cam atat, cred...si am si inghetata snickers. Inainte mancam de toate in cantitati fff mari...acum doar iau cateva dulciuri pe zi.Sunt zile in care ma multumesc doar cu o acadea...dar stiu tot timpul ca le am acolo si daca mi-e pofta am ca manca...doar Rafaello nu ma pot abtine si mananc mai multe...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am auzit de crom ca ar diminua pofta de dulciuri. Ai incercat?
Si daca vrei sa slabesti mananca in loc de ciocolata batoane pt slabit..sunt dulci, mie de asta nu-mi plac!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu daca nu mananc ciocolata intr-o zi ma ia cu ameteala!!!!
Sunt zile in care nu mananc decat ciocolata...ihihi...de la M&M's la bounty, snickers, mars crema de ciocolata, poiana mica cu rom...hihi...
Si am ceva pb cu glicemia...dar...nu ma pot abtine!!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Nu pot sa traiesc fara CIOCOLATA, si asta mai ales de cind am nascut, nu stiu ce s-o fi intimplat.Mor si dupa inghetata...si nuga,prajituri cu cioco...etc,etc
Nu stiu care-i solutia, nu cred ca se poate renunta definitiv la dulciuri, nici nu trebuie, le putem minca ,dar nu cu baxul.(imi place ce ai tu Corina in dulap, mi-ai dat o idee).
...dar ,zic si eu cum zice barbata-miu:nu bem ,nu fumam, nu dam banii pe tigari si bautura, de ce nu ne-am rasfata macar cu dulciuri...
Fetelor hai la culinar!!!
Gyna, viata-i scurta, nu te mai chinui...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si eu sunt dependenta rau. Mai ales cu doi dracusori langa mine, am nevoie de muuulta energie
De cand am nascut-o pe micuta si am alaptat-o mai mult de trei ani, parca si mai tare ma chinuie pofta. Am incercat sa iau crom, insa va pot spune sigur un lucru: pofta de dulciuri numai cu dulciuri de taie!!!! Acum va las, merg sa rontai un pic de biscuiti cu ciocolata

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DAdria spune:

Buna, tuturor! E cam greu sa te lasi de un narav asa dulce...Eu deja nu mai sper sa pot renunta definitiv, decat pe perioade scurte, doar! Si ma mai ajuta gandul k zaharul distruge calciul si fosforul din organism. Si cum mie imi cad maselele cu tot cu plombe, iar lipsa de Ca am din liceu...........Ma mai ajuta sa ma abtin, cateodata, dar nu mereu! O super vointa de fier ne trebuie, fetelor!
Numai bine va doresc, Adria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Vointa,vointa,vointa!
Si eu sunt lesinata dupa dulciuri.Ma mai abtin 2,3 zile si dupa aceea dau iama in ele.Si imi plac prajiturile cu ciocolata,napolitanele ,biscuiti cu crema,
Vointa,da' de unde!De fumat m-am lasat acum 6 ani ,dar de dulciuri nu poooooot!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

NU POT SA CRED CA MAI EXISTA OAMENI CA MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SCUMPA MEA,FAMILIA MEA E SPERIATA DE CANTITATILE DE CIOCOLATA PE CARE LE CONSUM.EU CRED CA "TIN IN SPATE" 50% DIN FABRICA DE MILKA SI FERERRO.iNCERC SA MA ABTIN SA MANANC CIOCOLATA,DAR REACTIONEZ CA O DROGATA.NU TE MAI INTELEGI CU MINE DACA NU MANAC DULCE.PLANG DACA IUBI IMI INTERZICE SA MA APROPII DE RAFTUL CU DULCIURI.MAI AM PERIOADE CAND OBSERV CA DEPASESC ORICE LIMITA SI ATUNCI,DE FRICA DIABETULUI,INCER SA MANAC FRUCTE CONFIATE SAU DULCIURI DIETETICE,DAR ATUNCI SUNT DEMOLATA PSIHIC.
AM INCERCAT SI CU CROM,DAR DEGEABA........
DACA ARE CINEVA VREO SOLUTIE SA NE-O IMPARTASEASCA SI NOUA,VA ROG,CA EU NU MAI SCAP VIE LA CATE DULCIURI BAG IN MINE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

dulciuri... nu pot sa cred!!!!

sunt cam dar nu ma las... eu mor dupa ciocolata crema cu banane. 400 grame si 5 banane mor mananc!

Spunea cineva mai sus sa incercam cu batoane de slabit, vrea sa va zic ca sunt nr in lista mea de preferinte... le mananc ca pe seminte cum se zice.

Sa va zic cum fac eu, dar nu e bine: imi propun ceva greu sa zicem, sa spal, sa calc, .... sa ma joc cu copilul 1 ora... etc... ma chinui sa le fac pe toate si la sfarsit vine ciocolata ca un premiu.
Singurul lucru la care nu merge este cand am de invatat, atunci nu stabilesc nimic ci mannc incontinuu ca sunt stresata

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

fetelorrr....ce ma bucur ca nu sunt singura pe lumea asta dependenta de dulciuri....
nu stiu nici eu cum sa renunt...cred ca fumez cite o tigara si-mi trece....
Dar dupa mese mereu imi vine sa maninc ceva dulce...
CE SA FACEMM????

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput