Mamici de ianuaire-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 12
teolinda spune:
MIRELA - dar aia acolo in Spania sunt cretinoizi? Cum sa iti dea crema care nu e pt sugari atat de mici?
Si chiar nu sunt in stare sa iti prescrie si tie o crema sa scapati de "solzisori"?
Pupa-l pe bebe Dani sa treaca repede.
CATA -
Biei daca zici ca a fost fetita cuminte si nu a mai suparat-o pe mami. Da-ne si noua niste KAKI de la voi... ca noi iar nu am mai iesit de miercuri ... cand am inotat in KAKi pana la gat.
Probabil ca Nicolas s-a gandit ca daca face in week-end si la mijlocul sapt.. e suficient avand in vedere ca atunci cand face... murdareste tot ce e pe el, sub el si pe langa el.
ROXIT - hai ca mai ai putin.. si dupa aceea o sa iti aduci aminte cu nostalgie de perioada in care te afli acum.
IRINA - nici eu nu il cocolosesc pe Nicolas si cand ii pun caciulita afara e super ofuscat. Dupa baie ii pun doar un fel de fesulet care ii acopera partea superioara a capului... urechile stau pe-afara
. Nici fular nu ii pun pt ca am incercat odata sa ii acopar gurita si isi ridica fatzuca sa iasa cu gurita afara.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
marchplayer spune:
MICIO FELICITARI PENTRU BEBE EDUARD, SA VA TRAIASCA SI SA CREASCA MARE
ALINA MATEI FELICITARI PENTRU NASTEREA USOARA! TE ASTEPTAM CU POVESTI
Ia uite ce misto este sa ai bebe, vad ca mamicile sunt foarte active de unde concluzia ca au si timp si chef! Imi place ca deja vorbiti de anticonceptionale, sa inteleg ca v-ati pus pe treaba? Brava mai fetelor, altii inca mai au de asteptat!
Superstitii..hm..la mine acasa deja s-au montat busuioace cu funde rosii si sapunele pe la pragul usii, nu ma pot impotrivi curentului, mergem cu valul!
daniela 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Irina si eu de sapt. viitoare cind va face Bia 1 luna o sa trec la apa de la chiuveta...desi la la mine e naspa rau ca sunt multe dati cind apa calda vine cu rugina...mama masii!Eu caciulita ii pun numai cind o spal pe cap si sta oricum f. putin cu ea in cap...azi cind am scos-o la geam a stat cu calciula groasa ce-i drept...uff..abia astept sa ies si eu cu ea afara, dar abia sapt. viitoare o vom face...dupa citeva zile de geam deschis!
Teolinda, ti-as da kaki, cu lopatica, ca tot avem de unde
...Nasol cum cadem din una in alta: tu cu constipatie, eu cu caca exploziv
...nu-i bine nici una nici alta...vad ca si stagneaza la greutate de 2 zile..poate tot de la kaki..Fetelor de la cite luni pot fi plimbati in marsupiu? Aveti idee?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Daniela la mine ramine momentan numai vorba de hita hita pina la controlul de 6 sapt...Dar la capitolul chef
...am un chef nebun
...as face prapad
,si stii care este culmea? Am chef in ciuda oboselii care ma termina!
Dar mai am de stat...desi Dan primeste el cite ceva!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Oana(Micio)felicitari pentru Eduard..
Sa te refaci repede si bb sa fie sanatos, cuminte si sa pape mult!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
maraki spune:
Ursulina ce soacra cretina ai
Nu pot sa cred ca a spus preotul ca iti face molifta atat de devreme!Socrosenia trebuia sa te menajeze macar acum in perioada lauziei, eu cat am fost gravi am scos aproape tot din mine, ce nu mi.a convenit am spus pe fatza socroseniei
si am simtit ca se abtinea sa zica ceva
Mie nu imi convine ca asta vine sa vada bebeul in fiecare sambata sau duminica
Sta cu orele si trebuie sa ma uit la tv la ce vrea ea
plus faza cu scuipatul
Fetelor eu pun caciulita la bebu doar dupa baita, o tin cam o juma de ora si o scot.Astept sa vina Giorgos cu Dixi de afara dupa care intru sa fac si eu dus pt. ca Angelo este treaz( in bouncer )
Roxi inca putin si iti tii si tu comoara in brate
Fetelor mi-am amintit faza tare intamplata acum 10 minute
vine Giorgos si vrea sa se uite la Angelo, eu spun: sa nu te vada ca plange!!! Giorgos se uita la mine cam naspa si spune: pe tine daca te vede plange!!!
A inteles ca m-am referit ca se sperie de fatza lui ca e nasol![]()
Eu ma gandeam ca daca il vede vrea in brate!
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki buna faza cu plinsul
...apropo eu sapt. trecuta la Mall ii ziceam lui Dan ca abia astept sa ies cu baietelul afara
...saracu a ramas interzis
ca nu stia de ce Bia devenise baietel intre timp...o luasem razna!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
irinadum spune:

Vai Maraki azi m_am stricat de ras cu pataniile tale. Apropo de atsa in celimba vorbiti voi doi ca stiu sigur ca nu e romana da am uitat sa te intreb.
Dana hai o data lasa vrajeala si nasti o data.Auzi am dat peste Robert ieri parca pe messenger si l_am luat cu ce faci numai nasti? sau dormi pe tine?

. Sper ca nu s_a suparat.
Catalina eu nu stiu exact de la cta pot fi plimbati dar cert e ca eu nu mi_am luat ca mi_a promis cineva ca imi cumpara zilele astea. Deci eu am sa il bag in sacul ala ca are suport pt cap tot si o sa fie si mai comod ca m_am saturat de carat caruciorul sau landoul. De abia asstept sa imi aduca hamul.
Si apropo de bebe al meu dupa ce a dormit de a rupt azi toata ziua ( ceea ce este foarte ciudat la el ) acum a mancat si doarme iar dar nu ca doarme ... doarme pe el de abia deschide ochii cand il schimb sau cand e zgomot plus ca e abatut asa. Febra nu are deci nu stiu ce sa zic. Poate nu doarme la noapte ca nu il mai culc ziua.
Irina
teolinda spune:
Aoleu Cata.... bietul Dan.. deja se gandea ca poate de la lehuzie ai pareri... baietel zici?
Apropos de faza cu vazutul... fetelor eu pe Nicolas l-am observat ca ne vede fetele abia acum vreo 2 sapt... deci mai aproape de varsta de 6sapt. Asa am si citit.. ca abia de-atunci incepe sa zareasca fete. In rest.. pana atunci se uita dupa lumina ce-i drept.
Cat despre jucarii... i-am aratat o zornaitoare si i-am zornait-o in cap si a inceput sa planga. Nici de carusel nu e prea fascinat..; se plictiseste repede de el. Ii place catelusul Pluto de la Disney.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Catalina nu ai luat_o razna deloc . eu tot timpul ii cant lui Mario : "are mama o fetita frumusica foc, face caca la olitza si mananaca tot"

de nu iti pot explica ce fatza a facut Marian cand a auzit. Nici nu stiu ce l_a socat faza cu fetitza sau faza cu mancatul. Ca sa nu mai zic ca mereu ii vb si uit ca e baiat si ii spun papusha ( doar nu oi zice papushoiul).
Irina