Mamici de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna la burticute!!!
Nu am mai scris de mult de tot dar am stat acasa ptr ca am fost suspecta de varsat de vant. Se pare ca nu am! Acum revin si cu vesti noi! Am fost ieri la dr T si m-a trimis sa fac echo morfologica la dr. Iosup peste 2 saptamani si mi-a spus ca vedem pe urma daca fac TT sau nu. Asa ca acum astept sa vina saptamana a 14-a ptr echo. Eu nu am mai scapat nici acum de raceala si tot ma mai ustura gatul si imi curge nasul dar asta e.
Eliza tu ai fost ieri la dr T cumva? Ca eu trebia sa intru la 6 fara 15 dar am intrat la 6:30 pentru ca l-am asteptat si pe tati sa-si vada odrasla .
Pupici la toate burticutele si multa sanatate la bbei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus,fetelor
Vreau sa va intreb daca este careva dintre voi cu placenta jos inserata la 15 saptamani.Am tot citit ca de obicei se ridica in timp.Stiti mai multe despre asta?Aveti ceva recomandari?
va multumesc mult,Monica 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

monica, eu am mai spus ca iosip mi-a spus si scris ca e asa. sfat: sa nu fac efort sau sa stau in picioare. doctora a fost insa clara, toate sarcinile sunt cam jos, dar cele mai multe se ridica si abia la 20 de sapt se vede daca chiar este o problema, sa nu ma ingrijorez si sa nu fac efort, sa nu ridic, chestii din astea

dandana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Dandana, eu sunt la 11,30 la Iosup, adica inaintea ta.... deci ne vedem acolo-sha

Sabana, te invidiez ca esti dezordonata
La mine hainele sunt asezate pe culori in dulap, prosoapele la dunga, adun toate scamele

Cristina 16+

Mergi la inceput

Sa pun o intrebare specifica blondelor: daca Iosup nu mi-a zis/ scris nimic despre sarcina prea jos, nu sunt pb?

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna seara mamici si burtici!
Eu tot cu bunica si cu bebe, pune masa, strange masa, treburi strict casnice.
mada_mxm, ma bucur ca ai fost la doctor si bebe e bine! Stiu ca aveai emotii.
Kehleyr, mutumim de articol. Eu stiam site-ul de cand citeam la preconceptie.
Cristina_Ioana, eu deduc ca nu sunt probleme daca doctorul nu le pomeneste. Asa ca stai linistita mai ales daca ai facut eco la Iosup.
P.S: Am pus poze de la ecografie in albumul din semnatura. Nu au o rezolutie prea buna pt ca am facut eu poze cu aparatul dupa cele pe hartie pe care le-am primit.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina te invit si pe la mine :)). Rar ma apuca sa mi le pun pe toate intr-o astfel de ordine, dar in nici un caz pe culori. Asta deja e prea de tot. Iar la biroul seful meu tot timpul ma bombane ca e dezordine. El e tot fecioara si cam ca tine asa, tipicar. Si eu am tacaneli, dar cu altele.

Mie Iosup mi-a zis ca totul este normal. Eu cred ca daca era ceva in neregula ne-ar fi spus. Nu crezi??

Sabina 16+

Mergi la inceput

Cornelia si Sabana -mda, asa m-am gandit si eu, ca ar fi semnalat ceva Iosup daca era...oricum mi-am sunat acum si medicul ca nu aveam stare si i-am povestit despre burta tare si guguloiul acela, a zis ca nu e pericol atata timp cat nu sunt dureroase contractiile, asa cum spuneau si fetele...o sa mai iau Nospa si Scopantil, iar luni ma infiintez la el sa il mai toc nitzel la cap...
Ma inteapa si burta jos cand si cand, fara legatura cu contractia si ma gandesc ca de la frig, mi-a zis sa ma bag in paturica la caldura

Sabana, eu eram febletea sefului ca tineam totul intr-o mare ordine la birou..acum ca nu mai muncesc refulez acasa...sotul meu zice ca io scanez totul cand tb sa caut ceva, ca dau search in dulap si gasesc imediat de nebuna ce sunt

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Esti tare Cristina, invata-ma si pe mine. adevarul ca in haosul meu le gasesc si eu, dar eu si numai eu.

am si eu o intrebare? ce inseamna sarcina prea joasa? eu stiam ca prea joasa este atunci cand placenta este prea jos inserata sau ceva in gen. si eu am asa dureri cateodata in zona uterului, mai ales daca sunt constipata sau daca mananc mult, de unde am tras eu concluzia ca apasa si de acum incolo va fi din ce in ce mai greu, avand in vedere ca bebe creste. eu mai iau cate un nospa preventiv seara, daca simt eu asa ca ma doare prea tare, ca sa stau linistita. Cristina ai grja ca durerile astea sa nu fie poate si de la o infectie urinara. Eu le-am avut din cauza lui E.coli. Era vezica si eu credeam ca e uterul. Nu te impacienta prea tare ca nu ii face bine lui bebe, incearca sa nu te mai stresezi atat, daca i patit o data nu inseamna ca mai patesti si a doua oara. E normal sa stai cu arma la picior, dar nu exagera. Uite cine s-a gasit sa dea sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cristina_Ioana "teologul" a zis asa: se pare ca Luca nu are o zi in care se sarbatoreste. El spunea ca il poti serba pe 9 Martie, Ziua tuturor Sfintilor. In alta ordine de idei sa stii ca eu am un singur nume (Miruna), si de abia acum cand vorbiti voi imi dau seama ca mie nu imi spune nimeni La multi ani! de ziua de nume dar nici ca ma afecteaza in vreun fel.

Pumpkineu votez sambata dar sunt de acord si cu joi numai sa nu fie la pranz, eu lucrez aproape in afara Bucurestiului si la ora aia fac foarte mult pana oriunde si nici nu prea pot sa ma invoiesc mai mult de 1 ora maxim 2. Si ma gandesc ca nu mi-ar tihni deloc intalnirea. Daca totusi ramane joi ma invart eu cumva
Mitza 13+

Mergi la inceput