Clubul nurorilor (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Raza super bancurile astea, i le-as spune si soacra-mi cand e in toane bune:).

Cami voiam sa te felicit ieri da uitasem, pentru ca te distrezi fara sa tii cont de comentariile rautacioase

Dana la multi ani socrelei si aceeasi urare ca si Andreea ca n-as putea gasi alta mai buna:)))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

diadanielaLa muti ani soacrei tale,multa sanatate si...si mai multa luminare,sa-si iubeasca nora...si sa se gandeasca mereu ca nu a pierdut un fiu ci a castigat o fica
Eu cred ca daca ar gandi asa toate nu ar mai fi atatea dispute.si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna
... aceeasi urare ca si Andreea ca n-as putea gasi alta mai buna:)))

Vezi ca cer drept de autor....

11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by impreuna
... aceeasi urare ca si Andreea ca n-as putea gasi alta mai buna:)))

Vezi ca cer drept de autor....

11+
POZE

Pai am zis sursa :) Da daca ceri ti-l dau (dreptul de autor:))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Andreea, foarte bun ceaiul. Merci.
Raza, mare rautate socrela ta; cum o mai rabda pamantul?as
Dana, la multi ani soacrei, sa aiba parte de ceea ce iti doreste ea tie!

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fetelor, sa-mi traiasca sefu'. M-a sunat si mi-a spus ca la 1 pot sa merg acasa. Ca si asa nu am nimic de facut aici.

11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

Raza de soare: cu asa soacra sincer te compatimesc -pentru mine ea n-ar exista nici macar pentru un "buna ziua"-dar sotul tau ce spune la asemenea jigniri ?

Vezi, k eu chiar nu exagerez... fac misto de ea, aici, cand mai are perioade calme, dar cand intra in sacul cu , imi dispare tot cheful de caterinca.
Sotul... in general imi ia apararea... dar a fost un caz cand a fost de acord in mare masura cu ei... si atunci m-a durut. Ca apoi mi-a dat dreptate, n-a mai contat... l-am iertat ca a fost pus la mijloc, dar daca am ocazia, recunosc ca ii cam scot ochii pe tema asta... ca si io-s pui de cand vreau...
Cum o rabda pamantul, cherry ? nu stiu... probabil de teama ca atunci cand o va inghiti, va zgarma cu unghiile sa iasa... desi eu sper ca odata dusa, acolo sa ramana...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Raza fata sa-i treaca supararea!Las-o incolo de nebuna,mai cunosc eu una ca a ta,poate chiar muuult mai rea...!
E perversa rau de tot,in fata mea,rade,glumeste...e numai lapte si miere iar cand merge la rude,vecini...ma face in toate felurile!Cand o iau la intrebari,cum isi permite sa ma jigneasca...de ce nu-mi zice in fata ce o deranjeaza...sare in sus ca ma iau de ea,ca eu nu o suport si am chef de scanda!Oho...si exempele ar putea continua...!
Dana,ii doresc soacrei tale sanatate si virtute,sa aiba ce bea si f...ce manca!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dana la multi ani soacrei tale!
Maine este si ziua soacrei mele..asa ca -din suflet- ii urez tot binele din lume! Si un pic mai multa inspiratie!
Weekend placut tuturor nurorilor!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Multumesc de urari fetele!
I-am luat soacrei o geanta si un mare buchet de flori si dracia soacra sa emotionat si a inceput sa .Acus,eu sensibila,am inceput si eu sa plang si era acolo un planset general.
Acum e la bucatarie pregateste masa mare.
Mey fetele,seara e asa o liniste aici la nurori! Aaaaaaa!Maine e sambata o sa fie si mai liniste

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput