Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 13

pisicuta si matei spune:
Buna seara,
Vroiam sa va intreb si pe voi poate ati patit:
Azi puiul meu s-a lovit cu gingia superioara de o bara de pat de metal. Unde s-a lovit ii ies dintisorii si s-a invinetit, intrebarea mea: e hematom sau o fi altceva cu dintisorii de sus? Pe el nu-l doare sau ceva, cat a plans atunci cand s-a lovit, pe seara a mestecat o gramada de jucarii si nu parea deranjat, sa-l duc la medic sau nu?
http://photos.yahoo.com/selfguide1

ninocikap spune:
La multi ani!! pentru Miruna Ioana - Miska.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

ionela_r spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaa
La multi ani ! sarbatoritilor sa fie sanatosi si voiosi alaturi de mamici si tatici
Azi este tati acasa, iar mami munceste din greu.
dora este fericita ca-l calareste pe tati.
Pupici
Ionela si Dora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

ninocikap spune:
sa va binedispuneti un pic...
Doi insi jucau golf, dar aveau doua femei in fata lor si nu puteau sa loveasca mingea.
- Ma duc sa le rog sa joace mai repede, spune unul dintre ei. Pleaca dar se intoarce extrem de agitat.
- Nu pot sa ma duc acolo. Una este nevasta-mea iar cealalta e amanta mea.
- Nu-i nimic ma duc eu. Si cel de-al doilea tip se intoarce agitat.
- Mai, ce lume mica! Si la mine la fel!
Este clar ca femeile sunt mai destepte decit barbatii. Ginditi-va :
>cel mai bun prieten al lor sunt diamantele; cel mai bun prieten al
>barbatilor este ciinele.
Prezicatoarea catre o studenta: in viata d-tale in curand o sa apara un
>barbat tanar; va fi foarte dragut, cu ochi albastri, obrajii roz,
>dar cu par putin si va cantari 4 kg...
Dupa o aventura de doua luni, o tanara il intreaba plina de emotie pe
>iubitul ei:
>- Cand o sa ma prezinti rudelor tale?
>- Draga mea, deocamdata e imposibil. Copiii sunt la tara, iar nevasta-mea e
>plecata intr-o delegatie!
Barbatii sunt ca si furtunile de zapada; nu stii cand vin, cati
>centrimetri aduc si nici cat dureaza...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Ana71 spune:
Buna,
Profit si eu ca e Victor la karate si Eva doarme sa scriu si eu cate ceva...
Pisicuta, eu zic sa stai linistita, daca el nu da semne ca-l doare. Nu prea vad ce ar putea sa-i faca dr.Si Victor s-a lovit de cateva ori la dintii din fata (o data a cazut rau intr-un colt de scaun, i-a dat sangele, a plans si au inceput sa i se miste dintii).
Mamacita, felicitari lui Alexut pentru curaj si va dorim sa-i iasa analizele perfecte! Si iti dau mare dreptate in ceea ce priveste sistemul sanitar din Romania. Daca as avea putere de decizie, as da medicilor salarii foarte mari (dar si pedepse la fel de mari pentru cei ce-si conditioneaza actul medical de "batrana" spaga, sau pentru cei ce manifesta dezinteres pentru bolnavi). Mi se pare o meserie foarte dificila (ma apuca fiorii gandindu-ma la cei care sunt de garda si in puterea noptii iti vin cine stie ce cazuri complicate). Eu noaptea, trezita din somn, abia sunt in stare sa-i pregatesc biberonul Evei d-apai sa mai fac si altceva. Din pacate, datorita bolii lui taica-meu, am tot ajuns prin spital (medicul lui neurolog e la Colentina- si am toata stima pentru el, pur si simplu a reusit sa faca minuni, cand noi nu credeam ca mai are nici o sansa)si ma ingrozeste mediul ala de lucru.Si dupa o munca atat de stresanta, la sfarsitul lunii, mi se pare inadmisibil ca un medic, din salariul primit, sa aiba bani sa-si plateasca doar cheltuielile curente. Dar binenteles orice padure isi are uscaturile ei...
Cenia, am admirat pozele cu "Mos Craciun". Aveti un baietel tare frumos!
Hiroral, am vazut si pozele delicatei Karen . E o scumpete de fetita! O dulceata! In ce parte a Japoniei locuiti? Am fost si eu in '97 pentru 2 luni, la un curs de specializare acolo si pur si simplu m-am indragostit de tara asta si de oamenii ei (de copii in mod special).
Lorelai, abia acum am reusit sa vad si eu pozele cu minunile tale. Aveti 2 fetite superbe! Si ce interesate erau ele de "comorile" de pe tava! Cum se inteleg intre ele?
Carmendutza, nici Eva nu are nici un dinte. Oare o fi cazul sa ne ingrijoram (ma gandesc la o lipsa de Ca)?
Vorbeati despre mazare. Si eu i-am dat Evei (de fapt, din borcanel, in amestec cu alte legume). Voi ce sucuri de fructe le dati?

ionela_r spune:
Ana71 eu ii dau Dorei numai sucuri facute in casa (portocala,mar,morcov). Si eu i-am dat mazare de la borcanel si i-a placut.
Ionela si Dora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

rrox3 spune:
Mamacita Multumesc si tie pentru raspuns. Si eu am de multe ori probleme la vizionarea pozelor de pe webshots. Nu mi se blocheaza computerul, dar site-ul devine inaccesibil destul de des. De vreo saptamana l-au mai dres si merge ceva mai bine. Cred ca-i superaglomerat si nu prea fac fata. Samuraiului si sunt convinsa ca o sa aiba analizele bune
Ati avut noroc cu asistenta, e intr-adevar minunat cand nimeresc din prima, eu una nu cred ca as reusi
Pisicuta nu e decat un hematom, o sa se retraga, nu te ingrijora.
Ana Ioana bea suc de portocala si mandarina facut de mine si diverse sucuri Hipp, dar doar din cele cu 100% suc de fructe si fara zahar. tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

rrox3 spune:
Ionela am vazut-o pe Dora. Are niste ochisori foarte frumosi Ai grija cu patutul (sau tarcul) ala, lateralele ii ajung Dorei doar pana la mijlocel, poate sa basculeze peste si sa cada.
Cu ocazia asta, mi-am adus aminte si de o intrebare pe care vroiam sa v-o pun mai demult. De ce le puneti copiilor bijuterii? Si nu ma refer doar la cerceii fetitelor (desi si la ei ), ci si la bratari si chiar lantisoare. Evident intrebarea se adreseaza celor care le pun copiilor bijuterii. Sper sa nu va suparati, chiar vreau sa stiu de ce.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

pisicuta si matei spune:
ati avut dreptate .a fost un hematom si acum s-a retras.sigur ca si eu incerc sa imi pastrez simtul realitatii dar cand pateste matei ceva.....probabil ca toate mamicile patesc asa!
http://photos.yahoo.com/selfguide1