Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ako spune:

andira - pai, ar trebui sa ne folosim imaginatia in ale culinaritului. sa evitam, total oul, untul, smantana etc..deh...colesterolul. ma gandeam la un tort din morcovi fierti, kiwi - da bine si ca estetic...:) blatul..hm...mai discutam luni. pauza de net in wk. abia am timp sa'mi spal si sa imi usuc pletele la sf. de saptamana...;)

sa va doarma bine puii, sa manance tot...iar voi sa zambiti cat mai des...!

io+ puradeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

pfuiiiiii...rrox - tu erai vizata cu tortul. sper sa primesti scuzele...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dragele mele,mama mi-a zis sa va scriu eu un mesaj (Sara) ca ea e cam obosita si ar vrea sa se odihneasca in timpul in care nu e ocupata cu mine sau cu alte treburi! Trebuie sa va spun in primul rand ca mami a mea, adica ... na na sau Dana cum reusesc sa ii spun uneori este o mamica buuuuna care de dimineata vine la mine in camaruta si imi spune/ Buna dimineata puiusor si imi aduce o data cu ea soarele care lumineaza ziua si ne incalzeste, stiu ca mama este indragostita de soare (dar asta e o alta poveste care eu nu o inteleg inca dar care stiu ca mama intr-o zi o sa mi-o spuna).Apoi mami dupa ce ma schimba de pampers ma pune in patul ei langa tati si stiu ca mai dureaza inca putin si vine cu sticluta de lapte pe care eu abia astept sa o pap, uneori imi pierd rabdarea si pana o duc la gurita plang, pentru ca mami ea vrea ca eu sa tin singura sticluta dar mie mai mult imi place cand mi-o tine tati sau mama. Dupa ce beau sticluta toata raman cu ei in patuc si ma uit cand la unul cand la celalalt, apoi il prind pe tati de nasuc si rad si el se joaca cu mine si eu ii spun ta - ta pentru ca stiu ca ii place foarte mult si toata ziulica il strig mai ales ca in ultimul timp tata tot pleaca impreuna cu John si joco si sta toata ziua acolo la o casa care mine nu prea imi place ca nu am jucarii acolo!Dupa ce pleaca tati, stau cu mami sus in dormitor pana la pranz, cand mami imi da hainutele si plecam jos sa-mi pregateasca pranzul, pe care eu abia astept sa-l pap. Pentru ca imi place eu pap tot si mami se grabeste sa ma serveasca lingurita dupa lingurita ca mie nu-mi place sa astept cu gurita deschisa si ma enervez.Apoi mami ma pune in patucul meu unde dooooorm bine o ora sau doua, mami nu stiu ce face, cred ca sta acolo in camera aceea in care miroase frumos si unde tot lucreaza si face bunatati pe care le pune pe masa seara cand e toata familia acasa si eu uneori nu mai apuc sa fiu pentru ca iar sunt in patut de data aceasta e noapte si eu dorm pana se face ziulica...ce sa va mai povestesc eu? Ca imi place sa fac pa pa"" la plecare! SI toata lumea imi zambeste frumos si se bucura daca eu dau din manuta, oare de ce? v-as mai scrie dar mama a zis sa o las sa stea pe chat cu voi... ce mai e si ala chat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

BUNA SEARA FETELORRRRRRRR

Am intrat sa va salut. Dora vrea si ea la tastatura

Ionela si Dora

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

rrox3 mie mi-a spus pediatra sa-i dau albus dupa 1 an

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ako no problem! In fond, eu si Andira avem mai multe chestii in comun, prima ar fi ca ne cheama pe amandoua Roxana Eu ma gandesc la ceva cu branzica si fructe pe un blat sau ceva cu crema de vanilie si fructe pe un blat... mai vad

Ionela Multumesc si tie!

Sara ce frumos ne scrii tu! Sa mai faci!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am intrat sa va spun noapte buna,sa mai vad copii frumosi si mamici voioase...
Io-s terminata din toate punctele de vedere insa cel mai crunt este ca mi-am umplut stomacul cu niste bunatati in prima auditie si abia mai pot sta intr-o pozitie fireasca pentru scris...

Mamacita nu ma pot abtine sa nu zic bietul Alex,facand analogie intre manuta lui si acul de la seringa,chiar daca a fost cuminte...sa va iasa analizele bune...
Iar la chestia cu spitalul nu se cearta nimeni doamne feri...de cand lumea si pamantul au fost si vreascuri laolalata cu copaci falnici...sper din tot sufletul sa se indrepte odata si lumea asta inspre starea de normalitate...
Cu toate ca nu te-am cunoscut decat abia acum,cu ocazia forumului,sa stii ca as avea curaj sa-mi las venele "kilarite" de tine...chiar fara retineri...

Am vazut la poze ca nu mai stiu pe care si mai ales cum nu retin numele n-as vrea sa fac vreo gafa nementionand pe cineva...
Oricum de la mine pentru Specialii un mare ...

Noapte buna...somn usor

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele, multumim frumos pentru laude si ca intrebati de Ema!
Ea e foarte bine, i-au trecut petele de tot, nu mai e palida, mananca tot la 2 ore, mai rau de cat cand era pui mic-mic... E in recuperari. Rade, canta, se joaca... nu s-a mai trezit peste noapte, ceea ce e excelent!
Mi-a placut mult ca ne-am conversat aseara. Sper sa mai reusim sa tragem cateva reprize. Va pup si week-end placut!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Lorelei, sa stii ca intr-adevar Adina avea toata suzeta bagata in gura! Asta e unul din obiceiurile ei si l-am imortalizat pentru viitor! Cu mazarea la bebei, asa am primit indicatii de la doctor, tocmai ca pe unii bebei ii baloneaza, dar daca micutele nu au probleme, e foarte bine! Si pe-aici se gasesc borcanele care au si mazare si i-am dat si eu Adinei - n-a avut probleme.

Mamacita, a propos de vorbe bune pentru medici: eu am nascut cu un super doctor, pentru care am tot respectul! Este mai intai de toate OM! Iar in maternitatea unde am nascut (Elias) era curatenie, veneau infirmierele si faceau curat in fiecare zi! In schimb, unele paciente faceau o mizerie crunta la baie...

V-am pupat si va urez noapte buna si sa doarma bebeii dusi (a mea e in lumea viselor, se mai trezeste pe la 7,30 maine dimineata...)!

Giliutza si ingerasul Adinutza:)
http://photos.yahoo.com/carmen_gilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,scuza-ma,am uitat sa-ti raspund:si eu stiu tot asa,ca albusul dupa 1 an.
Mazare ii dau si eu de doua saptamani si n-au fost probleme,nici gaze excesive nici altceva.in schimb,mazarea este bine cunoscuta ca fiind un excelent depozit de vitamine si minerale,printre care si calciu.
ocrainic,am vazut pozele,chit ca stiam clar ca multe poze pe webshots=restartarea calculatorului,ca mi se blocheaza.Nu stiu daca mai pateste cineva astfel,dar a meritat din plin:un copil minunat prins intr-o multime de ipostaze si nuante de mimica,frumos imbracat(ca deh,sunt mama de baietel si ma pricep),cu niste parinti radiosi in peisaje de vis.Sa ti se tot blocheze calculatorul...Apropos de hainute,multumesc Daria(si tu esti mama de baietel si te pricepi)
loreen,trebuie sa-ti multumesc si tie pentru votul de incredere,eu sper sa n-ai nevoie niciodata.Digestie usoara si repetitie la bunatati!
akoSi daca isi aminteste bine rrox(si ea nu prea se baga in vorba cand nu stie)imi cer scuze,eu probabil pe cand ai descoperit tu forumul inca bajbaiam in bezna...
crengutalil,tu povestesti mituri:nu exista copil asa cuminte decat in poze si in filmeGlumesc,desigur,sa-ti traiasca Thea si sa te bucuri de ea si de inca 10ca ea.Si daca tot vorbim de filme,cum facem sa vedem starul,copilul Mafaldei?Sau ruleaza doar la Hollywood?
Sara,bine-ai venit,domnisoara,si sa ne mai scrii ca ai fluenta

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput